ColorStar koncert a Búgócsigában

2015. december 07.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Robbanó televíziók, elektronikus tánczene, pszichedelikus utazás, új dimenziók, party, világzene, belső filmek, lüktető ritmusok, gitáralapú elecktrock. Ez mind a colorStar. Műfajilag nehéz lenne definiálni zenéjüket, hiszen mindez benne van és ezen kívül még megtalálhatóak benne a világzene, a rock, a jazz, és az elektronikus zene egyes elemei is.

ColorStar koncert a Búgócsigában

A colorStar története során kiadott hat albumot, egy koncert DVD-t, egy remix albumot, és három kislemezt. Tizedik születésnapjukon készült nagyszabású deLuxe koncertjük felvételét többször
műsorára tűzte a Magyar Közszolgálati Televízió, és a Duna TV.

2009- ben meghívást kaptak az MR2 Petőfi Rádió "Akusztik" című műsorába, és az erre az alkalomra összerakott, világzenei ihletésű, és hangzásvilágú műsorral is nagy sikerrel koncerteztek a magyar klubokban, fesztiválokon. Szintén ebben az évben léptek fel önálló estjükkel a budapesti Művészetek Palotájában.

Dalaik közül kettő is felkerült az MR2 Az elmúlt tíz év száz legjobb dala elnevezésű, közönségszavazatok alapján összeállított listájára. Közülük az egyik, a Roam the land, a rádió által kiadott Egy kis hazai című válogatáslemezen is helyet kapott. Via la Musica albumukat a Wanted magazin olvasói az év albumának választották 2001-ben.


 

21.00 Half Note city
22.30 colorStar
Búgócsiga Akusztik Garden (Sopron, Csengery utca 30-32.)

Belépő: 1000 Ft


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek