CrazyTown lemezbemutató a Dürerben

2015/11/26  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Sokak agyába szinte kitörölhetetlenül beégtek az alábbi veretes sorok: „Come my lady, Come come my lady // You're my butterfly, Sugar baby”. Igen, a Crazy Town minden bizonnyal Butterfly című dalának köszönhetően ismerős elsőre – a videót, amelyben a félmeztelen, kellően kisportolt testű énekes pillangók és jó testű csajok között nyomja a szöveget, idehaza is szétjátszották a zenetévék.

CrazyTown lemezbemutató a Dürerben

Valóban az első korongon szereplő, 2001-ben született sláger hozta meg a nagy sikert az egyébként 1995-ben Bret Mazur és Seth Binzer által alapított Los Angeles-i csapatnak – a két tagot egyébként a kezdetekkor Will I Am mutatta be egymásnak. Második korongjuk, a 2002-es Darkhorse fogadtatása nem volt túl jó, miután kiadójuk is kihátrált a projektből, egy időre pihenőre küldték a zenekart. 2011 őszén három új dallal jelentkeztek, de ismét kisebb leállásra kényszerültek, mivel 2012-ben az énekes Shifty Shellshock drogfüggőségének köszönhetően kómába esett.

2013-ban viszont stúdióba vonultak és elkezdtek új dalokat írni, melyek egy részét tavaly nyáron nagy sikerrel be is mutatták számos fesztiválon, köztük a Rock am Ringen és a Nova Rockon is. A visszatérés annyira jól sikerült, hogy a zenekar idén augusztusban egy tizenhárom számos új albummal jelentkezett. A The Brimstone Sluggers korong jó értelemben nyúlik vissza a gyökerekhez, de egyben a Crazy Town újjászületése is, fogós riffekkel és az ismerős szövegvilággal. Ezzel a lemezzel látogatnak el pályafutásuk során elsőként december 2-án Magyarországra is - a Dürer Kert színpadán a legjobb értelemben véve élednek újjá a régi szép idők.



A teljes új album: http://radi.al/BrimstoneSluggersSp

CrazyTown (USA) - lemezbemutató turné, vendég: Strong Deformity
2015. december 2., Dürer Kert, nagyterem
Jegyárak:
early bird: 2.900 Ft (az első 100 db, elfogyott)
elővétel: 3.500 Ft
a koncert napján: 4.000 Ft


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek