Év koncertje - szavazás

Decemberi és újévi programok a G3 (Gödör) Klubban

2015. december 09.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Erős programokkal várja közönségét a G3 az év végi hajrában. Lesz többek közt Ocho Macho, Ian Siegal, Manoya, Anez, SoulFool Orchestra, Neo, Kistehén, Presszó Tangó Libidó, efZámbó Happy Dead Band, Lóci Játszik, Ivan & The Parazol, Bohemian Betyars, Korai Öröm, Müller Péter Sziámi And Friends, valamint DIP Design Vásár, könyvbemutató, Gardrób Közösségi Vásár, jazzköltészet, és még közös filmnézés is.

Decemberi és újévi programok a G3 (Gödör) Klubban

December 10. (csütörtök) 13:00 Emberi Jogok Világnapja - BULIZD KI a SZABADSÁGOT!

Levélíró Maraton, Katona József Színház előadása, civil évértékelő, Chalaban, Védegylet Blues Band, Anima DJ (ingyenes)

Ahogy minden évben, a Gödör Klub 2015-ben is megünnepli az Emberi Jogok Világnapját. December 10-én ismét az Amnesty International Magyarországgal közös programdömpinggel ünnepli e jeles napot. A Klub és a szervezet közös célja, hogy minél több emberhez eljuttassa az Emberi Jogok Világnapjának üzenetét és hozzájáruljanak ahhoz, hogy a hazai emberi jogi mozgalmakra felhívják a figyelmet.

Az esti buli előtt Levélíró Maraton, disputa, élőkönyvtár, filmvetítés, kiállítás, a Katona József Színház előadása, évértékelő civil szervezetekkel: a menekültügyről és a korrupcióról. Az est végén koncertekkel zárul a nap, fellép a Chalaban, a Védegylet Blues Band és az Anima DJ set.


December 11. (péntek) 19:00 Ocho Macho, előzenekar: Sky Fanatic (1500 Ft/2000 Ft)

Az Ocho Macho idei utolsó koncertjén nem csak az Online a világ lemez dalaival, hanem új számokkal is várják a közönséget. Az Ocho Macho nyerte a 2015-ös Nagy-Szín-Pad!-ot, ők képviselik Magyarországot 2016. január 15-én a hollandiai Eurosonic zenei Fesztiválon.
„Óriási megtiszteltetés, amikor az emberek úgy döntenek, hogy aznap este minket választanak. Ezt mindig alázattal fogadjuk! Éppen ezért a mai napig izgulunk is, hogy át tudjuk-e adni azt, amit szeretnénk. És, hogy mi is az? Az élmény, az, hogy kikapcsolhassanak az emberek, hogy elfelejtsék gondjaikat, és hogy egyetlen nagy energia körbeöleljen minket. A zene a drogunk!”

A bemelegítésről a miskolci Sky Fanatic együttes gondoskodik. Stílusuk fő irányzata a ska és a reggae, de ahogy nevük is sugallja, más műfajokban is szívesen elkalandoznak. A különböző stílusok fúzióiból és egyéni érzéseik kifejezéséből alakul ki sajátos hangvételű zenéjük és egyedi előadásmódjuk. Idén megjelent első albumuk Fanaitizálj! címmel.


December 12. (szombat) 10:00-18:00 DIP Design Vásár

A DIP vására alulról szerveződően, a tervezők kezdeményezésére és aktív közreműködésével jött létre. A színes kínálatban a fiatal magyar tervezők és alkotóművészek munkái - ékszerek, ruhák, kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak, játékok - mellett natúrkozmetikumok is megtalálhatók. Ha igazán egyedi és designos ajándékot keresel, érdemes ellátogatni a DIP-re, amely az ünnepek előtt két alkalommal is vár.

20:00 Satöbbi (1000 Ft)

23:00 Ösztrosokk (belépő 1000 Ft éjfélig, utána 1500 Ft)


December 16. (szerda) 19:00 Könyvbemutató: Vágvölgyi B. András: Pazar évek sötétben, beszélgetőtárs: Dr. Máriás Béla, házigazda: Bárdos Deák Ágnes, zene: DJ Káosz (ingyenes)


December 17. (csütörtök) 20:30 Ian Siegal Band (GB) - Redbreast Wilson & the Juke Joint Revival (H-USA) (2300/2800 Ft)

A többszörös British Blues Awards győztes Ian Siegal zenéje a ma élő blues-zenészek között a legautentikusabb lenyomata olyan muzsikusok örökségének, mint Howlin’ Wolf, Muddy Waters, Bo Diddley, de leginkább Tom Waits, akinek nagy tisztelője. A brit blues csillaga decemberben újra Magyarországon, a G3 színpadán.


December 18. (péntek) 21:30 Anez, MANOYA (1000/1500 Ft)


December 19. (szombat)
10:00-18:00 DIP Design Vásár
20:00 Spicc Színpad: heted7, Mirna karácsonyi koncert és táncház (ingyenes)                         22:00 Karácsonyi Acid Party: Ceephax Acid Crew (UK) Mesterházy, Atomik, Gördön, Galactic Jackson (1500 Ft)


December 20. (vasárnap) Gardrób Közösségi Vásár


December 21. (hétfő) 19:00 Jazzköltészet: Grencsó István zene, Gyukics Gábor vers, Kukorelly Endre (ingyenes)


December 22. (kedd) 20:00 Kényes Foltok (1500 Ft)


December 27. (vasárnap) 20:00 SoulFool Orchestra (1500/2000 Ft)

A zenekar, amely ezen a nyáron bejárta egész Európát, kibővített felállással érkezik a Gödörbe, 2 fúvós és egy 8 tagú gospel kórus csatlakozik hozzájuk, így a 15 fővel színpadra álló SoulFool Orchestra garantálja az egyedi gospel-soul hangzást. 
A 2014-ben alakult zenekart Suba Attila, énekes hívta életre. A cél az volt, hogy a 40'-es 50'-es évek elfelejtett blues és jazz dalait, hangulatait formálják meg mai fiatalos stílusban. A New Orleans swing a kiinduló pont és onnan haladnak a blues a jazz határain egyenesen a soul és New Orleans-i fesztivál hangulat felé. Olyan neves zenészek gyakoroltak hatást rájuk, mint Louis Armstrong, Lou Rawls, Ray Charles és Otis Redding. Saját szerzeményeikben is törekednek a korhű swing, soul és gospel hangulat megteremtésére. Amerikai hangzással izgalmas és interaktív műsorral repítik vissza a közönséget az 50'-es évek New Orleans világába!


December 28. (hétfő) 21:00 NEO, ER & B live act, DJ Pigment Chemcal (1200/1800 Ft)

Neo hazánk egyik meghatározó elektronikus popzenekara. 18 éves fennállása óta sikert sikerre halmoz, itthon és külföldön egyaránt. Zenéje izgalmas keveréke az underground és a mainstream popzenének. Történeteik sokszor utópisztikusak mégis egy jobban működő emberi társadalom iránti vágyat fogalmaznak meg úgy, hogy közben varázslatos világokba kalauzolnak el ezzel is variációkat mutatva víziójukra. 2015-ben friss attitűddel és megújult energiával, stílussal jelentkezik a Neo zenekar, de továbbra is hitvallásuk a minőségi zene és fontos számukra a jellegzetes "neo-világ", a vízió és az üzenet, ami az "emberiség kérdéseire" irányul. 


December 29. (kedd) 20:00 Szentendrei Évzáró Koncertek: Kistehén, efZámbó Happy Dead Band, Presszó Tangó Libidó, Sickpicnic (1600/2000 Ft)

Szentendrei illetve szentendrei kötődésű zenekarok év végi találkozója. Év végi agyeldobás, ugrándozás, világmegváltás, székaláesés...


December 30. (szerda) 18:00 Depeche Mode klub előszilveszter (1500/2000 Ft)

Több helyszínes buli, dark, industrial, alter, ’80-as évek, mindez vendégekkel, koncertekkel és meglepetéssel kiegészülve és persze 100% Depeche Mode.


December 31. (csütörtök) 18:00 G3 Klubszilveszter: Lóci Játszik, Ivan & The Parazol, Bohemian Betyars (2500/2900 Ft)

Lóci játszik szilveszterkor, utána az immár három nagylemezzel büszkélkedő Ivan & The Parazol robbant, őket az éjféli pezsgő után a Bohemian Betyars bulija követi, utána pedig szilveszteri diszkó hajnalig!

Az Ivan & The Parazol 2010-ben gyújtotta be rock 'n' roll rakétáit, ami védhetetlenül be is csapódott a budapesti és vidéki klubok pincéiben, színpadai előtt táborozó fiatal közönség táborába. Nagyon hamar keresett-és megszeretett koncertzenekarrá váltak, ami nem meglepő hallva a garázs-indie, posztpunkos, a 60-as-70-es évek beat hatásait felelevenítő szuperszónikus produkcióikat. Sikereiket mégis az egyszerűsített, füleinkbe hamar bekúszó rock & rolljukkal, és dallamában élénk ének-és gitárjátékukkal érik el. Ma már az ország egyik közkedvelt zenekarává léptek elő, nagyfesztiválok színpadjain játszanak és töretlenül haladnak előre a zenei ranglétrán.2016. január 1. (péntek) 20:00 Újévi koncert: Freakin' Disco, Korai Öröm, Korai’s Banditos (1000/1500 Ft)     

Immár hagyománnyá vált az újévi Korai koncert és jövőre sem lesz ez másképp. Kezdd velünk a 2016-os évet!
Vendég a Freakin’ Disco, a koncertek előtt és után pedig Banditos dj-k!
Több mint negyedszázados a magyar underground egyik legfontosabb alakulata, a fantasztikus energiájú koncertjeiről elhíresült pszichedelikus etno-acid zenekar, a Korai Öröm. A Korai, egy 25 éve folyamatosan koncertező zenekar, nem hiába, hiszen koncertjeik sajátos hangulata és ritmusa igazi tánczene, olyan, amivel érdemes egy új évet indítani!


2016. január 2. (szombat) 20:00 Come ToGödör Klub ÚJRH: Elmentek a fiúk: URH dalok (Kiss Llaci, Müller Péter Sziámi, Salamon András), And Friends és vendégeik (2400/2900 Ft)

Elmentek a fiúk, de Kiss Llaci (URH, Sziámi, Európa Kiadó) visszajön és tőle szólalnak meg a 80-as évek legjobb dalai. A dobnál is egy élő legenda: Salamon András (filmrendező, URH, Sziámi, Európa Kiadó).
Zenei vezető: Víg Mihály
Vendégek: Kamondy Ágnes, Másik János, Hámori Gabriella, Kamarás Iván
Müller Péter Sziámi And friends tápászkodtatós koncert, Zsötem (Salamon András filmje). 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek