Decemberi és újévi programok a G3 (Gödör) Klubban

2015. december 09.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Erős programokkal várja közönségét a G3 az év végi hajrában. Lesz többek közt Ocho Macho, Ian Siegal, Manoya, Anez, SoulFool Orchestra, Neo, Kistehén, Presszó Tangó Libidó, efZámbó Happy Dead Band, Lóci Játszik, Ivan & The Parazol, Bohemian Betyars, Korai Öröm, Müller Péter Sziámi And Friends, valamint DIP Design Vásár, könyvbemutató, Gardrób Közösségi Vásár, jazzköltészet, és még közös filmnézés is.

Decemberi és újévi programok a G3 (Gödör) Klubban

December 10. (csütörtök) 13:00 Emberi Jogok Világnapja - BULIZD KI a SZABADSÁGOT!

Levélíró Maraton, Katona József Színház előadása, civil évértékelő, Chalaban, Védegylet Blues Band, Anima DJ (ingyenes)

Ahogy minden évben, a Gödör Klub 2015-ben is megünnepli az Emberi Jogok Világnapját. December 10-én ismét az Amnesty International Magyarországgal közös programdömpinggel ünnepli e jeles napot. A Klub és a szervezet közös célja, hogy minél több emberhez eljuttassa az Emberi Jogok Világnapjának üzenetét és hozzájáruljanak ahhoz, hogy a hazai emberi jogi mozgalmakra felhívják a figyelmet.

Az esti buli előtt Levélíró Maraton, disputa, élőkönyvtár, filmvetítés, kiállítás, a Katona József Színház előadása, évértékelő civil szervezetekkel: a menekültügyről és a korrupcióról. Az est végén koncertekkel zárul a nap, fellép a Chalaban, a Védegylet Blues Band és az Anima DJ set.


December 11. (péntek) 19:00 Ocho Macho, előzenekar: Sky Fanatic (1500 Ft/2000 Ft)

Az Ocho Macho idei utolsó koncertjén nem csak az Online a világ lemez dalaival, hanem új számokkal is várják a közönséget. Az Ocho Macho nyerte a 2015-ös Nagy-Szín-Pad!-ot, ők képviselik Magyarországot 2016. január 15-én a hollandiai Eurosonic zenei Fesztiválon.
„Óriási megtiszteltetés, amikor az emberek úgy döntenek, hogy aznap este minket választanak. Ezt mindig alázattal fogadjuk! Éppen ezért a mai napig izgulunk is, hogy át tudjuk-e adni azt, amit szeretnénk. És, hogy mi is az? Az élmény, az, hogy kikapcsolhassanak az emberek, hogy elfelejtsék gondjaikat, és hogy egyetlen nagy energia körbeöleljen minket. A zene a drogunk!”

A bemelegítésről a miskolci Sky Fanatic együttes gondoskodik. Stílusuk fő irányzata a ska és a reggae, de ahogy nevük is sugallja, más műfajokban is szívesen elkalandoznak. A különböző stílusok fúzióiból és egyéni érzéseik kifejezéséből alakul ki sajátos hangvételű zenéjük és egyedi előadásmódjuk. Idén megjelent első albumuk Fanaitizálj! címmel.


December 12. (szombat) 10:00-18:00 DIP Design Vásár

A DIP vására alulról szerveződően, a tervezők kezdeményezésére és aktív közreműködésével jött létre. A színes kínálatban a fiatal magyar tervezők és alkotóművészek munkái - ékszerek, ruhák, kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak, játékok - mellett natúrkozmetikumok is megtalálhatók. Ha igazán egyedi és designos ajándékot keresel, érdemes ellátogatni a DIP-re, amely az ünnepek előtt két alkalommal is vár.

20:00 Satöbbi (1000 Ft)

23:00 Ösztrosokk (belépő 1000 Ft éjfélig, utána 1500 Ft)


December 16. (szerda) 19:00 Könyvbemutató: Vágvölgyi B. András: Pazar évek sötétben, beszélgetőtárs: Dr. Máriás Béla, házigazda: Bárdos Deák Ágnes, zene: DJ Káosz (ingyenes)


December 17. (csütörtök) 20:30 Ian Siegal Band (GB) - Redbreast Wilson & the Juke Joint Revival (H-USA) (2300/2800 Ft)

A többszörös British Blues Awards győztes Ian Siegal zenéje a ma élő blues-zenészek között a legautentikusabb lenyomata olyan muzsikusok örökségének, mint Howlin’ Wolf, Muddy Waters, Bo Diddley, de leginkább Tom Waits, akinek nagy tisztelője. A brit blues csillaga decemberben újra Magyarországon, a G3 színpadán.


December 18. (péntek) 21:30 Anez, MANOYA (1000/1500 Ft)


December 19. (szombat)
10:00-18:00 DIP Design Vásár
20:00 Spicc Színpad: heted7, Mirna karácsonyi koncert és táncház (ingyenes)                         22:00 Karácsonyi Acid Party: Ceephax Acid Crew (UK) Mesterházy, Atomik, Gördön, Galactic Jackson (1500 Ft)


December 20. (vasárnap) Gardrób Közösségi Vásár


December 21. (hétfő) 19:00 Jazzköltészet: Grencsó István zene, Gyukics Gábor vers, Kukorelly Endre (ingyenes)


December 22. (kedd) 20:00 Kényes Foltok (1500 Ft)


December 27. (vasárnap) 20:00 SoulFool Orchestra (1500/2000 Ft)

A zenekar, amely ezen a nyáron bejárta egész Európát, kibővített felállással érkezik a Gödörbe, 2 fúvós és egy 8 tagú gospel kórus csatlakozik hozzájuk, így a 15 fővel színpadra álló SoulFool Orchestra garantálja az egyedi gospel-soul hangzást. 
A 2014-ben alakult zenekart Suba Attila, énekes hívta életre. A cél az volt, hogy a 40'-es 50'-es évek elfelejtett blues és jazz dalait, hangulatait formálják meg mai fiatalos stílusban. A New Orleans swing a kiinduló pont és onnan haladnak a blues a jazz határain egyenesen a soul és New Orleans-i fesztivál hangulat felé. Olyan neves zenészek gyakoroltak hatást rájuk, mint Louis Armstrong, Lou Rawls, Ray Charles és Otis Redding. Saját szerzeményeikben is törekednek a korhű swing, soul és gospel hangulat megteremtésére. Amerikai hangzással izgalmas és interaktív műsorral repítik vissza a közönséget az 50'-es évek New Orleans világába!


December 28. (hétfő) 21:00 NEO, ER & B live act, DJ Pigment Chemcal (1200/1800 Ft)

Neo hazánk egyik meghatározó elektronikus popzenekara. 18 éves fennállása óta sikert sikerre halmoz, itthon és külföldön egyaránt. Zenéje izgalmas keveréke az underground és a mainstream popzenének. Történeteik sokszor utópisztikusak mégis egy jobban működő emberi társadalom iránti vágyat fogalmaznak meg úgy, hogy közben varázslatos világokba kalauzolnak el ezzel is variációkat mutatva víziójukra. 2015-ben friss attitűddel és megújult energiával, stílussal jelentkezik a Neo zenekar, de továbbra is hitvallásuk a minőségi zene és fontos számukra a jellegzetes "neo-világ", a vízió és az üzenet, ami az "emberiség kérdéseire" irányul. 


December 29. (kedd) 20:00 Szentendrei Évzáró Koncertek: Kistehén, efZámbó Happy Dead Band, Presszó Tangó Libidó, Sickpicnic (1600/2000 Ft)

Szentendrei illetve szentendrei kötődésű zenekarok év végi találkozója. Év végi agyeldobás, ugrándozás, világmegváltás, székaláesés...


December 30. (szerda) 18:00 Depeche Mode klub előszilveszter (1500/2000 Ft)

Több helyszínes buli, dark, industrial, alter, ’80-as évek, mindez vendégekkel, koncertekkel és meglepetéssel kiegészülve és persze 100% Depeche Mode.


December 31. (csütörtök) 18:00 G3 Klubszilveszter: Lóci Játszik, Ivan & The Parazol, Bohemian Betyars (2500/2900 Ft)

Lóci játszik szilveszterkor, utána az immár három nagylemezzel büszkélkedő Ivan & The Parazol robbant, őket az éjféli pezsgő után a Bohemian Betyars bulija követi, utána pedig szilveszteri diszkó hajnalig!

Az Ivan & The Parazol 2010-ben gyújtotta be rock 'n' roll rakétáit, ami védhetetlenül be is csapódott a budapesti és vidéki klubok pincéiben, színpadai előtt táborozó fiatal közönség táborába. Nagyon hamar keresett-és megszeretett koncertzenekarrá váltak, ami nem meglepő hallva a garázs-indie, posztpunkos, a 60-as-70-es évek beat hatásait felelevenítő szuperszónikus produkcióikat. Sikereiket mégis az egyszerűsített, füleinkbe hamar bekúszó rock & rolljukkal, és dallamában élénk ének-és gitárjátékukkal érik el. Ma már az ország egyik közkedvelt zenekarává léptek elő, nagyfesztiválok színpadjain játszanak és töretlenül haladnak előre a zenei ranglétrán.2016. január 1. (péntek) 20:00 Újévi koncert: Freakin' Disco, Korai Öröm, Korai’s Banditos (1000/1500 Ft)     

Immár hagyománnyá vált az újévi Korai koncert és jövőre sem lesz ez másképp. Kezdd velünk a 2016-os évet!
Vendég a Freakin’ Disco, a koncertek előtt és után pedig Banditos dj-k!
Több mint negyedszázados a magyar underground egyik legfontosabb alakulata, a fantasztikus energiájú koncertjeiről elhíresült pszichedelikus etno-acid zenekar, a Korai Öröm. A Korai, egy 25 éve folyamatosan koncertező zenekar, nem hiába, hiszen koncertjeik sajátos hangulata és ritmusa igazi tánczene, olyan, amivel érdemes egy új évet indítani!


2016. január 2. (szombat) 20:00 Come ToGödör Klub ÚJRH: Elmentek a fiúk: URH dalok (Kiss Llaci, Müller Péter Sziámi, Salamon András), And Friends és vendégeik (2400/2900 Ft)

Elmentek a fiúk, de Kiss Llaci (URH, Sziámi, Európa Kiadó) visszajön és tőle szólalnak meg a 80-as évek legjobb dalai. A dobnál is egy élő legenda: Salamon András (filmrendező, URH, Sziámi, Európa Kiadó).
Zenei vezető: Víg Mihály
Vendégek: Kamondy Ágnes, Másik János, Hámori Gabriella, Kamarás Iván
Müller Péter Sziámi And friends tápászkodtatós koncert, Zsötem (Salamon András filmje). 

 

Szólj hozzá!


A punk visszatér Óbudára: ETA és Kretens közös buli az OMK-ban

A punk visszatér Óbudára: ETA és Kretens közös...

A nyolcvanas évek elején alakult, ma is létező két legendás punkbanda, az ETA és a Kretens ad közös koncertet november 24-én az Óbudai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Vissza a suttyórockhoz: itt a Quimby dobosának legújabb albuma!

A Nemzet Metronómja, ifj. Gerdesits Ferenc dobos, azaz Faszi anyazenekarának a Quimby tekinthető, de saját zenekara, a Marlboro Man is immáron a 26. születésnapját ünnepli idén, amit egy új albummal ünnepelnek meg.

István, a király 35 – Szörényi Levente és Bródy János újra a színpadon!

Szinte hihetetlen, hogy az István a király rockopera idén ünnepli 35 éves évfordulóját... Az elmúlt 35 évben számos legendás feldolgozást láthattunk már. A jubileumi előadáson a rockopera koncertverzióban lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában december 17-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek