Decemberi koncertszemezgető a Gozsdu kínálatából

2014/12/05  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Dübörög a december, nyakunkon a szent ünnep, beindultak a karácsonyi vásárok – és persze mindenhol minden akciós. Tömeg, stressz és ajándékozási pánik vár mindenkire, viszont jó hír a megcsömörlött vásárlóknak, hogy esténként van hol levezetni a felgyülemlett feszültséget. Például a Gozsdu Manó Klub is dúskál a változatos programokban.

Decemberi koncertszemezgető a Gozsdu kínálatából

Rögtön 11-én különleges csemegével szolgálnak a Hiperkarma rajongóknak, ugyanis Bérczesi Robi, aki végre újra aktív részese a hazai zeneiparnak, egy szál gitárral a kezében énekel majd valószínűleg teltház előtt. Bemelegítésként az ifjú, ámde egyre népszerűbb Margaret Island akusztikozik egy jót.

12-én a gitárpopos Crescendo közösködik az electro-s GO PLASTIC formációval, vendégük pedig a székelyudvarhelyi illetőségű cold rockot játszó Monyo Projekt lesz.

13-án a harmónikamester Maszkura táncoltatja meg a népet, természetesen a Tücsökraj kíséretében. Ha a faágara fagyott verebek csiripelésének hinni lehet, akkor ezen az estén egy élő dalpremierre is számíthatunk.

18-án a brit pop és indie világ minden műfaját magában hordozó Vojnits és a Szabó Balázs Zalán nevével fémjelzett zalan produkcióját tekinthetjük meg testközelből.

19-én a GM-ben tartja turnézáró buliját a hippi rock hazai életben tartói az Ozone Mama, vendégük az alternatív rockban utazó Summer Freeze lesz.

20-án a new wave legendás klubzenekara a Hangmás társul egy estére a beat-garage és pszichedelikus rock keverékéből építkező The Qualitons zenekarral, akik az idén új albummal jelentkeztek.

21-én Norbert Kristóf egy szál gitáros „csend” koncertje lehet nyugtató hatással az ünnepek előtti stresszben megfáradt idegszálainkra.

26-án 10 éves jubileumi bulit csap a The Silver Shine trió, akik néhány hete dobták piacra legújabb albumukat. Vendégük a hazai rockabilly színtér feltörekvő bandája, a Naked Truckers.

27-én a két ünnep közti pihenőben a Ki mit Tube verseny ezüstérmese az akusztikus műfajban otthonosan mozgó Lóci játszik formáció, valamint az igényes feldolgozásokkal és Szász Veronika különleges hangjával meggyőzően szereplő Veronika & The Wedding Boys lép színpadra.

29-én az anarchia és a káosz lesz az úr a pincében, hisz két komoly punkzenekar a budapesti Kozmosz, és a dorogi Headstock ad nagyon hangos koncertet.

30-án komplett reggae csomag lesz egész éjszaka a Riddim Colony jóvoltából. Előszilveszteri koncertek és dizsi, minden mennyiségben.

Az év utolsó napján elszabadulnak az őrültek. Kezdésként a méltán hírhedt Barcsay Jenő Emlékzenekar kíséretében lehet majd sírva vigadni, utánuk pedig érkezik a már jól ismert Spanish Wax páros, akik megint készülnek valami érdekességgel szilveszter lévén.

 

Koncertélményekben gazdag decembert kívánunk! :)


 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek