Divatba jött a zenészeknél Rejtő Jenő

2020/09/11  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nemrég a Budapest Bár közreműködésével mutatták be A tizennégy karátos autó című zenés produkciót,a közeli jövőben pedig megjelenik Hobo új, 14 dalt tartalmazó albuma, Rejtő dekameron címmel.

Mindegyik dalhoz külön illusztrációk készültek, a néhai zseniális Korcsmáros Pál által kitalált és megrajzolt Rejtő-képregények eredeti figurái jelennek meg a képeken.

Az első projektről itt lehet olvasni, a másodikról pedig elmondjuk, hogy az alapötlet Boccaccio Dekameronjából származik: a néhai mester művében a pestisjárvány miatt egy kastélyban rekedt tíz ember, és unalmukban mindegyikük előadott egy-egy történetet... Ebből kiindulva Hobo – nagy rajongóként – felidézi Rejtő Jenő leghíresebb regényalakjait a mai, koronavírussal sújtott Magyarországon megjelenítve.  

Eképpen érkezik Budapestre (vagy el sem ment innen...) Gorcsev Iván, Csülök, Piszkos Fred, Troppauer Hümér, Senki Alfonz, Fülig Jimmy, Vanek B. Eduárd, valamint Leila, az arab démon, Zwillinger Lola és Laura de Pirelli operaénekesnő. Hogy, hogy nem: karanténba zárják őket a margitszigeti Grand Hotelben, ahol a későbbiekben árnyékkormányt alakítanak.
A vadonatúj albumból néhány dalt élőben is hallható lesz szeptember 13-án este a Barba Negra Track színpadán.
Figyelem: U500-as buli!!
Rejtő jenő, Hobo, Budapest Bár, Barba Negra, A tizennégy karátos autó, Rejtő dekameron

 

 

Szólj hozzá!


Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság...

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek