Divatba jött a zenészeknél Rejtő Jenő

2020/09/11  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nemrég a Budapest Bár közreműködésével mutatták be A tizennégy karátos autó című zenés produkciót,a közeli jövőben pedig megjelenik Hobo új, 14 dalt tartalmazó albuma, Rejtő dekameron címmel.

Mindegyik dalhoz külön illusztrációk készültek, a néhai zseniális Korcsmáros Pál által kitalált és megrajzolt Rejtő-képregények eredeti figurái jelennek meg a képeken.

Az első projektről itt lehet olvasni, a másodikról pedig elmondjuk, hogy az alapötlet Boccaccio Dekameronjából származik: a néhai mester művében a pestisjárvány miatt egy kastélyban rekedt tíz ember, és unalmukban mindegyikük előadott egy-egy történetet... Ebből kiindulva Hobo – nagy rajongóként – felidézi Rejtő Jenő leghíresebb regényalakjait a mai, koronavírussal sújtott Magyarországon megjelenítve.  

Eképpen érkezik Budapestre (vagy el sem ment innen...) Gorcsev Iván, Csülök, Piszkos Fred, Troppauer Hümér, Senki Alfonz, Fülig Jimmy, Vanek B. Eduárd, valamint Leila, az arab démon, Zwillinger Lola és Laura de Pirelli operaénekesnő. Hogy, hogy nem: karanténba zárják őket a margitszigeti Grand Hotelben, ahol a későbbiekben árnyékkormányt alakítanak.
A vadonatúj albumból néhány dalt élőben is hallható lesz szeptember 13-án este a Barba Negra Track színpadán.
Figyelem: U500-as buli!!
Rejtő jenő, Hobo, Budapest Bár, Barba Negra, A tizennégy karátos autó, Rejtő dekameron

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek