DJ Kopoltyú és POP84 - vasárnaponként ingyen buli!

2013. május 23.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Szeptember közepéig minden vasárnap retróparti lesz a Hajóállomás Bisztróban, a Kopaszi Gátnál. A talpalávalót a POP84 zenekar szolgáltatja azoknak, akik bírják a 80-as évek popzenéit, a koncert előtt és után pedig Dj. Kopoltyú lesz a pörgetős legény a gáton.

DJ Kopoltyú és POP84 - vasárnaponként ingyen buli!

Big In Japan, Forever Young? Ezeket, a mindmáig világslágernek számító dalokat mindenki ismeri. Duran Duran, Talk Talks, Depeche Mode, Alphavill, és ahogy mondani szokták, még sokan mások is repertoárra kerülnek.

Mondhatjuk akár úgy is, hogy 2011-ben hosszas próbák után újra összeállt a Sing Sing, a Shy Guys, és a Manhattan zenekar. Legalábbis zenészeik, ebben az új formációban, a POP84-ben játszanak most együtt újra, hogy totálisan felbolygassák a szürke hétköznapokat és újraéljék fiatalságukat, a legendás ’80-as éveket...

"A ’80-as évek világhírű dalai nem csak nekünk slágerek"- mondta az egyik ötletgazda, Hangya egy interjúban. -"Hiszen ezeket mindenki ismeri!".
 
Kivéve azutána születettek, de nekik meg ideje felfedezniük ezt a csillivilli korszakot.
 

 

 

Szólj hozzá!


Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai...

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.

A terápiás okoskerékpáron a bringás komponálja a zenét

Pancsa Emeséről a Kreativ.hu-n olvastunk: évek óta azon dolgozik, hogy olyan eszközöket tervezhessen, amitől egy kicsit mindenkinek jobb lehet a világ. A TEMPO elnevezésű okosbringával például pedálozás közben lehet zenét komponálni az edzéshez, de fejlesztést igénylő gyerekek, fiatalok is használhatják az eszközt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek