DJ Kopoltyú és POP84 - vasárnaponként ingyen buli!

2013. május 23.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Szeptember közepéig minden vasárnap retróparti lesz a Hajóállomás Bisztróban, a Kopaszi Gátnál. A talpalávalót a POP84 zenekar szolgáltatja azoknak, akik bírják a 80-as évek popzenéit, a koncert előtt és után pedig Dj. Kopoltyú lesz a pörgetős legény a gáton.

DJ Kopoltyú és POP84 - vasárnaponként ingyen buli!

Big In Japan, Forever Young? Ezeket, a mindmáig világslágernek számító dalokat mindenki ismeri. Duran Duran, Talk Talks, Depeche Mode, Alphavill, és ahogy mondani szokták, még sokan mások is repertoárra kerülnek.

Mondhatjuk akár úgy is, hogy 2011-ben hosszas próbák után újra összeállt a Sing Sing, a Shy Guys, és a Manhattan zenekar. Legalábbis zenészeik, ebben az új formációban, a POP84-ben játszanak most együtt újra, hogy totálisan felbolygassák a szürke hétköznapokat és újraéljék fiatalságukat, a legendás ’80-as éveket...

"A ’80-as évek világhírű dalai nem csak nekünk slágerek"- mondta az egyik ötletgazda, Hangya egy interjúban. -"Hiszen ezeket mindenki ismeri!".
 
Kivéve azutána születettek, de nekik meg ideje felfedezniük ezt a csillivilli korszakot.
 

 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek