Döglégy a President a Track-ben!

2015. június 17.  ·   Ajánló   ·  Görögh Atus

Végre egy szabadtéri önálló bulival kedveskednek nekünk a rossz fiúk. A Barba Negra Track-ben június 18-án, csütörtökön Ganxsta Zolee és a Kartel ad hangversenyt, és remélhetőleg kirúgják mindenki alól a talajt.

Döglégy a President a Track-ben!

Milyen jobb dolga lehet ezen a napon bárkinek is? Van olyan, ami felülír egy ilyen bulit? Segítek: NINCS!

A 20 éves Kartel olyan lenyomatot hagyott a magyar zenei nagykönyvben, amit soha a büdös életben senki nem radírozhat ki és senki nem kérdőjelezheti meg. Dalaik semmit sem koptak az évek alatt, és ha belegondolok, hogy milyet zúztak januárban a Barba Negra téli helyén, a Music Clubban, akkor már most félek, hogy bele leszek taposva a földbe, és mint egy hadirokkant fogok a koncert végén hazamenni.

A zúzós témáktól sem mentes hard-core-rap csapat csak erős idegzetűeknek ajánlott, és készüljön fel mindenki, hogy fel lesz szedve a térkő és eltereljük a Duna medrét. Léggitár kötelező! A bejáratnál gondosan dugja el mindenki!

Ott találkozunk, és remélem sokan kérdezitek majd a pultnál, hogy:

 


Friss hír, hogy dalszöveg-videó készült Kiss Erzsi Ganxsta-feldolgozásához. Az Uccsó című dal természetesen a Ganxsta Tribute nagylemezen is megtalálható. Az album egy hónapja került a polcokra, és már rögtön a megjelenés első hetében a második, majd egy héttel később az első helyen találta magát a MAHASZ TOP 40-es nagylemez listán. A Tribute CD sikere azóta is töretlen, hiszen rendre az első két hely valamelyikén tanyázik. 

 


 

 

Szólj hozzá!


A legjobb zsűritag díját kapta Majka

A legjobb zsűritag díját kapta Majka

Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Csak egyszer, csak most: Joni 75 az Urániában

2018. november 7-én ünnepelte 75. születésnapján a legendás énekesnő Joni Mitchell, akit azon a jeles napon igazi zenészikonok ünnepeltek különleges koncert keretében. Eme koncertről készült felvétel egyetlen alkalommal, március 23-án lesz látható az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Éld át újra: RUDÁN JOE 55

A születésnapi koncertet 2018. november 23-án, az énekes szülővárosában, Pécsett rögzítették az egyedülálló akusztikával rendelkező Kodály Központban, ahol elhangzottak klasszikus Pokolgép, Mobil és Rudán Joe dalok mellett olyan világhírű előadók dalai is, mint a Led Zeppelin, a Queen, illetve a Rainbow.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek