Döglégy a President a Track-ben!

2015. június 17.  ·   Ajánló   ·  Görögh Atus

Végre egy szabadtéri önálló bulival kedveskednek nekünk a rossz fiúk. A Barba Negra Track-ben június 18-án, csütörtökön Ganxsta Zolee és a Kartel ad hangversenyt, és remélhetőleg kirúgják mindenki alól a talajt.

Döglégy a President a Track-ben!

Milyen jobb dolga lehet ezen a napon bárkinek is? Van olyan, ami felülír egy ilyen bulit? Segítek: NINCS!

A 20 éves Kartel olyan lenyomatot hagyott a magyar zenei nagykönyvben, amit soha a büdös életben senki nem radírozhat ki és senki nem kérdőjelezheti meg. Dalaik semmit sem koptak az évek alatt, és ha belegondolok, hogy milyet zúztak januárban a Barba Negra téli helyén, a Music Clubban, akkor már most félek, hogy bele leszek taposva a földbe, és mint egy hadirokkant fogok a koncert végén hazamenni.

A zúzós témáktól sem mentes hard-core-rap csapat csak erős idegzetűeknek ajánlott, és készüljön fel mindenki, hogy fel lesz szedve a térkő és eltereljük a Duna medrét. Léggitár kötelező! A bejáratnál gondosan dugja el mindenki!

Ott találkozunk, és remélem sokan kérdezitek majd a pultnál, hogy:

 


Friss hír, hogy dalszöveg-videó készült Kiss Erzsi Ganxsta-feldolgozásához. Az Uccsó című dal természetesen a Ganxsta Tribute nagylemezen is megtalálható. Az album egy hónapja került a polcokra, és már rögtön a megjelenés első hetében a második, majd egy héttel később az első helyen találta magát a MAHASZ TOP 40-es nagylemez listán. A Tribute CD sikere azóta is töretlen, hiszen rendre az első két hely valamelyikén tanyázik. 

 


 

 

Szólj hozzá!


Dorombkonferencia és világzenei fesztivál – gyógyító sámánnal

Dorombkonferencia és világzenei fesztivál –...

Nemzetközi dorombkonferenciával és világzenei fesztivállal indul útjára a jövőre 40 éves Leskowsky Hangszergyűjtemény jubileumi programsorozata...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Mi lesz veled, The Bits?

A The Bits Beatles emlékzenekar 2013-ban alakult azzal a szándékkal, hogy a Beatles zenéjét koncert-szerűen színpadra vigye. A srácok ez alatt az idestova 6 év alatt rengeteg mindenen keresztül mentek, nem kell bemutatni sem őket, sem a sikereiket, amiket eddig elértek. Nem véletlenül ők a közép-európai régió egyik legjobb Beatles...

Elhunyt a Hair zeneszerzője

89 éves korában meghalt Galt MacDermot Grammy- és Tony-díjas zeneszerző – közölte a Pitchfork értesüléseire hivatkozva a 24.hu. A hírt MacDermot unokája közölte.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek