Döglégy a President a Track-ben!

2015. június 17.  ·   Ajánló   ·  Görögh Atus

Végre egy szabadtéri önálló bulival kedveskednek nekünk a rossz fiúk. A Barba Negra Track-ben június 18-án, csütörtökön Ganxsta Zolee és a Kartel ad hangversenyt, és remélhetőleg kirúgják mindenki alól a talajt.

Döglégy a President a Track-ben!

Milyen jobb dolga lehet ezen a napon bárkinek is? Van olyan, ami felülír egy ilyen bulit? Segítek: NINCS!

A 20 éves Kartel olyan lenyomatot hagyott a magyar zenei nagykönyvben, amit soha a büdös életben senki nem radírozhat ki és senki nem kérdőjelezheti meg. Dalaik semmit sem koptak az évek alatt, és ha belegondolok, hogy milyet zúztak januárban a Barba Negra téli helyén, a Music Clubban, akkor már most félek, hogy bele leszek taposva a földbe, és mint egy hadirokkant fogok a koncert végén hazamenni.

A zúzós témáktól sem mentes hard-core-rap csapat csak erős idegzetűeknek ajánlott, és készüljön fel mindenki, hogy fel lesz szedve a térkő és eltereljük a Duna medrét. Léggitár kötelező! A bejáratnál gondosan dugja el mindenki!

Ott találkozunk, és remélem sokan kérdezitek majd a pultnál, hogy:

 


Friss hír, hogy dalszöveg-videó készült Kiss Erzsi Ganxsta-feldolgozásához. Az Uccsó című dal természetesen a Ganxsta Tribute nagylemezen is megtalálható. Az album egy hónapja került a polcokra, és már rögtön a megjelenés első hetében a második, majd egy héttel később az első helyen találta magát a MAHASZ TOP 40-es nagylemez listán. A Tribute CD sikere azóta is töretlen, hiszen rendre az első két hely valamelyikén tanyázik. 

 


 

 

Szólj hozzá!


Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának...

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi szabadstrandon.

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri. A magyar zenekarok mellett hallhatjuk többek között a texasi James...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek