Dresscode: öltöny! Érettségi Junkies-buli a ZP-ben

2013. május 06.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A „Mi van veled? Semmi?” című, decemberben megjelent, idén pedig Fonogram-díjra is jelölt album lemezbemutató turnéja egyik legfontosabb állomásának ígérkezik a keddi ZP-s koncert.

Dresscode: öltöny!  Érettségi Junkies-buli a ZP-ben

"Hosszú ideje ez lesz az első „nyári” bulink, hiszen a háromnegyed éves kihagyásunk után csak őszi és téli koncertjeink voltak. Bár a május még tavaszi hónap, mi itt kapcsolunk majd át nyári üzemmódba. A ballagók és az érettségizők pedig le se vegyék az öltönyüket, hiszen ahogyan mostanában megszokhattátok, mi is abban leszünk! De mindenki más is, aki csak teheti, jöjjön elegánsan, mutassuk meg együtt, hogy ingben és nyakkendőben is hatalmas rock’n’roll bulit tudunk csapni!" – mondta Szekeres András énekes, aki azt is elárulta, hogy ez a koncert azért is más lesz, mint a többi, mert számos olyan dalt is újra felvesznek majd a repertoárjukba, amit már nagyon régen, vagy csak ritkán hallhattak tőlük a rajongók.

A zenekar tavaly szeptemberben a ZP-ben forgatta visszatérő videóklipjét, a helyszín inspirálta „Nincs Pardon” című dal óriási sikert aratott, hiszen a Petőfi Rádión listavezető lett, és a „leghosszabb nyári fesztivál” himnuszává vált.

(Fotó: Martinkó Márk)


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek