Dupla dinamit:The Carbonfools lemezbemutató

2012. október 31.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A The Carbonfools zenekar immáron negyedik stúdióalbumát készül bemutatni az A38 hajón, amely a Carbonsweet nevet kapta. A nagy érdeklődésre való tekintettel nem is egy, hanem mindjárt két novemberi estét lefoglalva a fanatikus rajongók életéből! Ráadásul a legutóbbi hírek alapján már a második napra is elfogytak az elővételes jegyek, így a későn ébredők is gazdagabbak lehetnek egy cédével, ami a jegy mellé járt.

Dupla dinamit:The Carbonfools lemezbemutató

 De hogy miért ez a roham? Mit tud ez a banda? A kérdés jogos, a válasz viszont egyszerű. Mindent! Itt van például a frontember, Fehér Balázs. Igen sokoldalú életművész, hisz ismerős lehet korábbi modellfotói alapján, de aki követi a tehetségkutató műsorokat, annak valószínűleg emlékezetes pillanatokat okozott nem is olyan rég Keresztes Ildikó segítőjeként. Az alapító tagok atyja DJ Titusz, olyan előadókkal és zenekarokkal dolgozott már együtt, mint a Bëlga vagy a Chip Chip Chokas, Lovasi András, Varga Zsuzsa, Beck Zoltán, Bércesi Róbert, de számos népszerű remix tulajdonosa is egyben. Melletük két gitáros, Fekete István és Miklós Milán, valamint a doboknál Keleti Tamás biztosítja a megfelelő hangzást a koncerteken. A stílusokat tekintve igen vegyes a kínálat, hisz a rock, blues, reggae, dub, disco, folk, ethno, darkwave és még ki tudja mi inspirálja az alkotókat egy igazi Carbon-lemez létrehozásakor. Országos ismertséget a 2008-as Carbonheart album dalai hozták meg a banda számára. Folyamatosan jelen vannak a slágerlistákon, népszerűségük azóta is töretlen, rajongótáboruk folyamatosan bővül, többek között ennek volt köszönhető, hogy a 2012-es ZP szezont a Carbonfools koncertje zárta hatalmas sikerrel! Semmi kétségem affelől, hogy a november 8-9-ére beharangozott lemezbemutató is hasonlóan élménydús lesz, mint a banda eddigi koncertjei. Plusz, ha beváltják ígéretüket, néhány meglepetés is várható! Szóval tessék igyekezni, mert a hajó befogadóképessége véges, és a jegyekből sem lesz több, sőt…


 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek