Év koncertje - szavazás

Dupla dinamit:The Carbonfools lemezbemutató

2012. október 31.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A The Carbonfools zenekar immáron negyedik stúdióalbumát készül bemutatni az A38 hajón, amely a Carbonsweet nevet kapta. A nagy érdeklődésre való tekintettel nem is egy, hanem mindjárt két novemberi estét lefoglalva a fanatikus rajongók életéből! Ráadásul a legutóbbi hírek alapján már a második napra is elfogytak az elővételes jegyek, így a későn ébredők is gazdagabbak lehetnek egy cédével, ami a jegy mellé járt.

Dupla dinamit:The Carbonfools lemezbemutató

 De hogy miért ez a roham? Mit tud ez a banda? A kérdés jogos, a válasz viszont egyszerű. Mindent! Itt van például a frontember, Fehér Balázs. Igen sokoldalú életművész, hisz ismerős lehet korábbi modellfotói alapján, de aki követi a tehetségkutató műsorokat, annak valószínűleg emlékezetes pillanatokat okozott nem is olyan rég Keresztes Ildikó segítőjeként. Az alapító tagok atyja DJ Titusz, olyan előadókkal és zenekarokkal dolgozott már együtt, mint a Bëlga vagy a Chip Chip Chokas, Lovasi András, Varga Zsuzsa, Beck Zoltán, Bércesi Róbert, de számos népszerű remix tulajdonosa is egyben. Melletük két gitáros, Fekete István és Miklós Milán, valamint a doboknál Keleti Tamás biztosítja a megfelelő hangzást a koncerteken. A stílusokat tekintve igen vegyes a kínálat, hisz a rock, blues, reggae, dub, disco, folk, ethno, darkwave és még ki tudja mi inspirálja az alkotókat egy igazi Carbon-lemez létrehozásakor. Országos ismertséget a 2008-as Carbonheart album dalai hozták meg a banda számára. Folyamatosan jelen vannak a slágerlistákon, népszerűségük azóta is töretlen, rajongótáboruk folyamatosan bővül, többek között ennek volt köszönhető, hogy a 2012-es ZP szezont a Carbonfools koncertje zárta hatalmas sikerrel! Semmi kétségem affelől, hogy a november 8-9-ére beharangozott lemezbemutató is hasonlóan élménydús lesz, mint a banda eddigi koncertjei. Plusz, ha beváltják ígéretüket, néhány meglepetés is várható! Szóval tessék igyekezni, mert a hajó befogadóképessége véges, és a jegyekből sem lesz több, sőt…


 

 

Szólj hozzá!


Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával...

Újabb fordulatot vett A Dal című műsorból hétfőn plágium vád miatt kizárt Petruska András ügye. A kettes számú szakértői vélemény szerint...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vasárnapig lehet még szavazni az év koncertjére, fesztiváljára, klubjára!

Vasárnap éjfélig tart a Koncert.hu által meghirdetett szavazás, amely azt kívánja kideríteni, a közönség véleménye alapján melyik volt 2018 legemlékezetesebb koncertje, fesztiválja, s melyik zenei klubot kedvelték leginkább a látogatók.

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek