Dzsentri Party, avagy október az Orfeumban

2015/10/06  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Gájer Bálint, The Glamorous Company, Éliás Gyula Jr., Farkas Gábor Gábriel, Rácz Kati, Tóth Gabi és Tóth Vera; csak néhány név a népszerű szórakozóhely, az Orfeum októberi műsorkínálatából. A teljes programbontást pedig alább olvashatjátok.

Dzsentri Party, avagy október az Orfeumban

2015.10.09. | 21.00                                                                                                                    

Dzsentri Party – Sophie Cairo, Herold Peti, Koós-Hutás Áron & Mr. Vasovski

#DJ #ének #trombita #szaxofon #szexi #fancy #dzsentri, azaz funk house, nu disco, modern dallamos zenék dj-alapra, énekhangra és hangszerekre.

Kis kisasszonyok, fiatalurak, elkártyázott vagyonúak, vagyon nélküli nem kártyázók, mulatni vágyó pesti nép!

Némi úri mulatozás, önfeledt, könnyed, hétköznapi bál vár azokra, akik ellátogatnak az egyedi, stílusos, múltidéző és mégis roppant friss gondolkodású Orfeumba.

Funky, house, nu disco, modern dallamos zenék dj-alapra, énekhangra és hangszerekre. Koktélok, fröccskínálat, könnyed falatok, drámaian csokoládés édesség szerepelnek az est kínálatában.

Izgalmas, minden kötöttségtől mentes szórakozás egy átdolgozott hét után.

Figyelem! Az egész estés táncolás nehéz lábérzést okozhat, ezért asztalt foglalni érdemes.

Ének: Farkas Zsófi alias Sophie Cairo

Szaxofon: Herold Péter

Trombita: Koós-Hutás Áron

DJ: Mr. Vasovski

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Jegyárak:

■ Egységesen: 1.800 Ft


 

 2015.10.10. | 21.00

Glamorous Night + Party DJ

Egy nagyon mai party, r&b, hip-hop és new pop élőben mixelve, amit a Glamorous Company show-műsora vezet fel. „Live music on a higher level!”

„Live music on a higher level!” Ez a mottója a Harót Balázs vezette The Glamorous Company-nak. A formáció célja, hogy a koncertre járóknak és a szórakozni vágyóknak kellemes, hangulatos, de leginkább sajátos zenei élményt nyújtson, a minőségi szórakoztatást szem előtt tartva exkluzivitást varázsolva előadásaikba.

James Arthur, Bruno Mars, Jason Derulo, Snoop Dogg, John Newman, Robin Thicke, Justin Timberlake és Usher magukkal sodró dalai egytől egyig terítékre kerülnek, miközben a Bad Boys és az Appril Project vezető koreográfusai tapasztják magukra a közönség szemeit fergeteges táncbetéteikkel.

 A zenekar

Ének, vokál, tánc: Harót Balázs

Ének, vokál, tánc: Priskin Gina

Gitár: Balogh Roland (a 2009-es Montreux Jazz Festival Jazz Guitar-versenyének győztese)

Billentyűk: Balogh Zoltán (a 2009-es Montreux Jazz Festival Jazz-Piano versenyének 3. helyezettje)

Dobok: Bordás József

Basszusgitár: Sipos László

 

Táncosok/koreográfusok: Erdei Nikolett, Kazarján Deniel, Kurucz Sándor (RTL), Szabó Kitty

Party DJ: Mr. Vasovski

 

 

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 22 óráig

 

Jegyárak

■ Prémium: 2.500 Ft

■ Standard: 1.500 Ft


2015.10.15. | 21.00

Vagy mindent, vagy semmit – Gábriel Máté Péter-estje

Máté Péter pályafutásának áttekintése saját dalokon, feldolgozásokon, művésztársakkal való együttműködéseken és soha nem hallott sztorikon keresztül. A legenda újraéled.

Farkas Gábor Gábriel egyes hangjai kísértetiesen emlékeztetnek a magyar könnyűzene legendás előadójára-szerzőjére.

Különböző műsoraiban rendszeresen fel-felcsendülnek Máté Péter dalai, ám most először járja végig teljes egészében és mélységében a slágergyáros pályafutását.

Tinédzserkora, azaz az 1950-es évek bálványainak (Illés együttes, Mikes Éva stb.) feldolgozásaiból kiindulva, a saját dalok sűrű erdején át, a kortárs előadókkal és barátokkal (Cserháti Zsuzsa, Szécsi Pál és Zalatnay Sarolta) – akár zeneszerzői, dalszövegírói vagy hangszerelői minőségében – való együttműködésig bezárólag rója le tiszteletét, hiszen Azért vannak a jóbarátok

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 23 óráig

 

Jegyárak

■ Prémium: 2.800 Ft

■ Standard: 1.800 Ft


2015.10.16. | 21.00

Egy díva éjszakája – Rácz Kati

Jazz-, funky- és popklasszikusok, az 1920/50-es évek slágerei a mulatók dívájával. Közreműködik a Flush együttes.

Rácz Kati, az igazi bárkirálynő, a hazai jazz és funky utánozhatatlan hangú képviselője.

Általa betekintést nyerhetünk az egykori éjszakai lokálok, bárok fantasztikusan pezsgő, különleges hangulatába.

A Nívó- és Jazz-díjas énekesnő előadásmódja – mint a jó bor – az idő előrehaladtával aszúsodott, tökéletes ízt, zamatot és színt kapott. Egy azon előadók közül, aki fülön fogja a hallgatót, és bevezeti varázslatos világába, ahol egy pillanatig sem kétséges, hogy ki a jótündér. Élő zenekaros koncertjein jazz- és popklasszikusokat, valamint az 1920/50-es évek slágereit énekli. Közreműködik a Flush.

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 23 óráig

 

Jegyárak:

■ Prémium: 2.500 Ft

■ Standard: 1.500 Ft


2015.10.17. | 21.00

Jackson Forever + Funky Feeling PartyJ

Nádor Dávid, Schwartz Dávid és Fejes Anna Michael és Janet Jackson, valamint a The Jackson 5 legismertebb dalait dolgozzák fel. A koncertet DJ Suri Imre Funky Feeling Party-ja követi.

A könnyűzene történetének legsikeresebb családja igazi popsztárokkal, köztük a legendás Pop Királyával ajándékozta meg a világot.

A Jackson név egyet jelent a minőségi szórakoztató zenével, a gigantikus show-kkal, valamint az összetéveszthetetlen, látványos mozdulatokkal, káprázatos, egyedi koreográfiákkal.

A néha megszólalásig Michael Jackson hangján éneklő fiatal tehetség, Nádor Dávid és zenekara különleges feladatra vállalkozik: Michael és Janet Jackson, valamint a The Jackson 5 legismertebb dalait dolgozzák fel egy valóságos zenei kéjutazáson, amely tetőtől talpig átmozgat testet-lelket. Társai a fenomenális hangi adottságokkal rendelkező, több előadó hangját torkában őrző Schwartz Dávid, valamint a bájos Fejes Anna.

Tehetséges fiatalok, különleges hangi adottságok és a világ kedvencének legjobb dalai.

A koncert után DJ Suri Imre pörgeti a fekete lemezeket: elsősorban az 1970/80-as évek soul-funk csemegéi közül válogat, de a lemezes kosarakban természetesen sok-sok Michael Jackson-korong is lapul.

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 23 óráig

 

Jegyárak

■ Prémium: 2.800 Ft

■ Standard: 1.800 Ft


2015.10.20. | 21.00

Sister Act – Tóth Gabi & Tóth Vera

Gabi & Vera közös koncertje! A fekete muzsika legnagyobb világslágerei a 70-es, 80-as, 90-es évekből, valamint napjaink legismertebb soul-, r&b-, funky- és rapdalai.

Tóth Gabi és Tóth Vera a fekete muzsika legnagyobb világslágereit szólaltatják meg az 1970-es, 1980-as, 1990-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap világából. Igazi örömzenélés folyik a színpadon, hiszen kedvenceiket hozzák el erre a különleges és ritka estére.

A Tóth lányok tökéletes párost alkotnak: tűz és víz, akik nem kioltják, hanem erősítik egymást. Két különálló egyéniség, erőteljes orgánummal, széles repertoárral, fiatal koruk ellenére hatalmas szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, akik profizmussal és egyben lazasággal összpontosítják a bennük lévő erőt.

Váltakozva adnak elő nem kis szakmai felkészültséget és tudást igénylő dalokat; mindeközben pedig eszméletlenül ütős egymásra hangoltsággal és duettekkel fűszerezik a műsort.

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 23 óráig

 

Jegyárak

■ Prémium: 3.800 Ft

■ Standard: 2.800 Ft


2015.10.22. | 21.00

Revük éjszakája: Josephine Baker Night

Farkas Gábor Gábriel, Veres Mónika NIKA, valamint 6 kiváló táncos az 1920/30-as évek revüvilágába, a „Fekete Gyöngy” korszakába invitálnak.

Farkas Gábor Gábriel, Veres Mónika NIKA, valamint 6 kiváló táncos az 1920/30-as évek revüvilágába, a „Fekete Gyöngy” korszakába invitálnak.

A Josephine Baker Night igazán szórakoztató show, a dalok, a jól megkomponált táncok és látványos jelmezek a múltba utaztatnak.

A híres banánszoknya mellett a tollas fejdíszek, a korszakra jellemző fekete és piros fűzők, az aranyszínben pompázó, csillogó ruhák mind-mind egy olyan kort tárnak elénk, amelyben a dekadencia és a cigarettafüstös erotika voltak a meghatározó fogalmak.

Ma már cigarettafüst nélkül, rendhagyó módon, XXI. századi frissességgel hozzuk el ezt a világot az egyetlen pesti mulatóba.

Kapunyitás 20 órakor.

Programkezdés 21 órakor.

Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

 

Jegyárak:

■ Prémium: 2.800 Ft

■ Standard: 1.800 Ft


2015.10.23. | 21.00

Vegas Divas – Berkes Gabi, Fehér Adrienn & Jónás Andrea

Aretha Franklin, Barbra Streisand és Céline Dion dalain keresztül, illetve Cher közismert dallamai szárnyán repíti a közönséget Las Vegas koncerttermeinek hangulatába három aranytorkú díva.

Las Vegas-t, a kaszinók és a szórakoztató műsorok fellegvárát 1911-ben jegyezték be. A sivatag közepén létrehozott, az űrből nézve a világ legfényesebb környékeként számon tartott „Bűnös Város” számos, nemzetközi hírnévnek örvendő előadóművész (énekes, artista, bűvész, tánccsoport) számára ad(ott) otthont.

Az Orfeum Vegas Divas nevű produkciójában Berkes Gabi, Fehér Adrienn és Jónás Andrea tündéri személyiségük mellett, erőteljes hangjukkal, Marilyn Monroe, Cher, Natalie Cole, Aretha Franklin, Etta James, Barbra Streisand, Tina Turner, Whitney Houston dalain keresztül, Christina Aguilera, Céline Dion és Pink közismert dallamai szárnyán repítik a közönséget a legnagyobb dívák és Las Vegas koncerttermeinek hangulatába.

A három énekesnő célja, hogy egy igazi, felejthetetlen show-val vigyék a közönséget egy képzeletbeli utazásra a sivatag közepén található, fényárban úszó oázisba.

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 23 óráig

 

Jegyárak:

■ Prémium: 2.800 Ft

■ Standard: 1.800 Ft


2015.10.24. | 21.00

Barry White Est – Éliás Gyula Jr. + Classic Disco Night

Egyedülálló koncertélmény a soullegenda, Barry White legismertebb dalaival, Éliás Gyula Jr. előadásában, amit DJ Corey Classic Disco Nightja követ.

A soullegenda egyszerre hihetetlenül mély és puha hangja a mai napig a könnyűzene egyik legjellegzetesebb áruvédjegye.

Amint megszólal a tulajdonosának a "szerelem rozmárja" becenevet biztosító, búgó basszus, a hallgató egyből tudja, hogy csakis egy Barry White-lemezzel lehet dolga.

Legismertebb dalai (Never, Never Gonna Give You Up, Can't Get Enough Of Your Love Babe, You're The First, The Last, My Everything) sokunkban idéznek fel romantikus pillanatokat.

Aki pedig egy estére megidézi, nem más, mint Éliás Gyula, alias Éliás Jr. – zeneszerző, énekművész, tanár. A magyar klubélet egyik meghatározó és egyben legsokoldalúbb egyénisége olyan ismert énekesek tanára volt, mint Harcsa Veronika, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Péterfy Bori, Weisz Viktor, Berkes Olivér, ill. Gájer Bálint.

Ha párjával érkezik, Barry White léleksimogató, szexis dalai és Éliás Gyula saját slágerei garantálják az este romantikus folytatását, ha pedig egyedül, talán pont ezen az estén esik szerelembe valakivel…

A mélyre hatoló és egyben táncra perdítő élőzene a fergeteges ritmusok ösvényén, folyamatosan megy át az 1970-es, az 1980-as és az 1990-es évek legütősebb dallamfülbemászóit szolgáltató buliba DJ Coreyval.

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 23 óráig

 

Jegyárak

■ Prémium: 2.900 Ft

■ Standard: 2.000 Ft


2015.10.29. | 21.00

New York, Budapest – Farkas Gábor Gábriel

Egy Broadway-este Pesten. Az amerikai és magyar könnyűzene klasszikus dalai Farkas Gábor Gábriel és fúvósokkal kiegészült jazztriója előadásban.

Kis nézőtér, kis színpad, nagy tehetség. Szinte nem is Budapesten vagyunk, és nem az Orfeumban ülünk.

Farkas Gábor Gábriel elvisz bennünket, a hangjával együtt repülünk, és igen, épp a Broadway-n járunk, New York felhőkarcolói között sétálunk.

A zenekar, a hangzás, a fények, a hely, vagy talán ez az ital?

Szinte szédítő. Hát persze… Épp azt halljuk: And The World Goes ’Round

Az Orfeumban ilyen egy pesti Broadway-este.

Kapunyitás 20 órakor.

Programkezdés 21 órakor.

Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

 

Jegyárak:

■ Prémium: 2.800 Ft

■ Standard: 1.800 Ft


2015.10.30. | 21.00

Bublé & More – Gájer Bálint

Gájer Bálint önálló műsora Michael Bublé-dalokkal, saját szerzeményekkel és feldolgozásokkal a swing és jazz világából.

A sármos énekest sokszor nevezik a magyar Michael Bublénak, hiszen habitusa, hangja néha kísértetiesen emlékeztet a kanadai szupersztárra.

Gájer Bálint a fülbemászó Bublé-dalok mellett saját szerzeményekkel, valamint nemzetközi slágerek feldolgozásaival, swing- és jazz-örökzöldekkel zárja személyisége által összefogott, egységes keretbe zenei mondanivalóját.

Bálint személyisége, laza előadásmódja nem csak a hölgyeket ragadja magával. Koncertjein szinte kivétel nélkül mindenki a táncparketten köt ki. Orgánumának és kiváló stílusérzékének köszönhetően hitelesen tolmácsolja az 1930/40-es évek örökifjú standardjeit csakúgy, mint a jelenkor dinamikus, swingköntösbe öltöztetett slágereit.

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 23 óráig

 

Jegyárak

■ Prémium: 3.200 Ft

■ Standard: 2.200 Ft


Képtár

  • Dzsentri Party, avagy október az Orfeumban kép 46458
  • Dzsentri Party, avagy október az Orfeumban kép 46459
  • Dzsentri Party, avagy október az Orfeumban kép 46461
  • Dzsentri Party, avagy október az Orfeumban kép 46462
  • Dzsentri Party, avagy október az Orfeumban kép 46463
  • Dzsentri Party, avagy október az Orfeumban kép 46464
  • Dzsentri Party, avagy október az Orfeumban kép 46465
  • Dzsentri Party, avagy október az Orfeumban kép 46466
  • Dzsentri Party, avagy október az Orfeumban kép 46467
  • Dzsentri Party, avagy október az Orfeumban kép 46468
 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek