Dzsungel az Akváriumban: visszatér a Fran Palermo!

2015/10/15  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A jungle rock and rollt játszó Fran Palermo a nyári fesztiválszezon után visszatér a fővárosi éjszakai életbe és a legutóbbi telt házas lemezbemutatójuk után először játszanak ismét klubszínpadon. Ráadásul a májusban megjelent nagylemez után a november 6-i akváriumos koncerten egy új számot is eljátszanak.

Dzsungel az Akváriumban: visszatér a Fran Palermo!

A Fran Palermo egy üde színfoltja a magyar könnyűzenei színtérnek. Az indie-t és rock and rollt kombinálják tropical, mediterrán és jungle rock hatásokkal, és teszik ezt még mindig csak a húszas éveik elején. A zenekar idén nyáron gyakori fellépője volt a magyar fesztiváloknak, koncerteztek a VOLTon, a Művészetek Völgyében, a Bánkitó Fesztiválon, de zenéltek a Budapest Parkban is. Az egyre erősödő szakmai és médiafigyelem mellett a nyári fesztiválszezon új dalok szerzésére is ösztökélte a zenekart:

„Megpróbáljuk felülmúlni a májusi lemezbemutatót, ami óta nem is volt saját bulink. Új anyaggal készülünk, a koncerten lesz egy dalpremier, eljátszunk ugyanis egy vadiúj számot. Kidíszítjük a színpadot is, egy új korszak jön most a banda életében, aminek az első hulláma most lesz látható és érezhető először” – meséli Henri Gonzalez, a Fran Palermo frontembere.   

A Fran Palermo előtt a feltörekvő Mongooz And The Magnet ír, norvég és magyar tagokból álló, de pécsi illetőségű rock and roll trió készíti fel a közönséget a november 6-i akváriumos nagykoncertre.

 

  • Fran Palermo koncert, vendég: Mongooz And The Magnet
  • Helyszín: Akvárium Klub, Budapest 1051, Erzsébet tér
  • Időpont: 2015. november 6. 19:00
  • Belépő: elővételben 1000Ft, helyszínen 1500Ft

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek