Ef Zámbó lesz a Beatrice vendége

2015. február 16.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Folytatódik Nagy Feró és a Beatrice együttes múltidéző sorozata. A zenekar ismét 1981-be röpíti vissza a rajongókat, hiszen következő klubkoncertjükön Ef Zámbó István, az A.E. Bizottság együttes egyik alapítója, az ef Zámbó Happy Dead Band tagja lép fel. A próbák elkezdődtek, a közös zenélés előtt a grafikus, képzőművészként is elismert ef Zámbó a fellépés plakátját is maga tervezte.

Ef Zámbó lesz a Beatrice vendége

1981-et írunk, amikor Nagy Feró invitálására az A.E. Bizottság zenekar a Fekete bárányok koncerten a Beatrice, Hobó és a P. Mobil előtt léphetett fel. Nagy lehetőség volt ez az akkor egy éve alakult zenekarnak, hiszen korábban soha nem léptek fel majdnem 20 ezer előtt. A Bizottság ismert zenekar lett, a szakma is befogadta őket, a barátság pedig Nagy Feróval a mai napig megmaradt. Nagy Feró úgy gondolta, a következő koncertre meghívja, amolyan múltidézésként ef Zámbó Istvánt, aki boldogan mondott igent a felkérésre.

Az Érdemes művész, illetve a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével is kitüntetett zenész, képzőművész nagy várakozással tekint a Beatricével adott közös koncert elé.

Nagy Feró, Laczik Fecó, Magasvári Viktor és Nagy Hunor Attila, vagyis a Beatrice az Ős-Bikini és a Waszlavikkal közös fellépés után tehát folytatja múltidéző sorozatát a Josefina Blues Bellben február 20-án.


 

 

Szólj hozzá!


Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Moszkva első magánkézben levő balett-társulata az Erkelben vendégeskedik

2018. november 3-án és 4-én az Erkel Színházban lép fel a Moszkvai Balett társulata, műsorukon a DON QUIJOTE és a CSIPKERÓZSIKA szerepel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek