Ef Zámbó lesz a Beatrice vendége

2015. február 16.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Folytatódik Nagy Feró és a Beatrice együttes múltidéző sorozata. A zenekar ismét 1981-be röpíti vissza a rajongókat, hiszen következő klubkoncertjükön Ef Zámbó István, az A.E. Bizottság együttes egyik alapítója, az ef Zámbó Happy Dead Band tagja lép fel. A próbák elkezdődtek, a közös zenélés előtt a grafikus, képzőművészként is elismert ef Zámbó a fellépés plakátját is maga tervezte.

Ef Zámbó lesz a Beatrice vendége

1981-et írunk, amikor Nagy Feró invitálására az A.E. Bizottság zenekar a Fekete bárányok koncerten a Beatrice, Hobó és a P. Mobil előtt léphetett fel. Nagy lehetőség volt ez az akkor egy éve alakult zenekarnak, hiszen korábban soha nem léptek fel majdnem 20 ezer előtt. A Bizottság ismert zenekar lett, a szakma is befogadta őket, a barátság pedig Nagy Feróval a mai napig megmaradt. Nagy Feró úgy gondolta, a következő koncertre meghívja, amolyan múltidézésként ef Zámbó Istvánt, aki boldogan mondott igent a felkérésre.

Az Érdemes művész, illetve a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével is kitüntetett zenész, képzőművész nagy várakozással tekint a Beatricével adott közös koncert elé.

Nagy Feró, Laczik Fecó, Magasvári Viktor és Nagy Hunor Attila, vagyis a Beatrice az Ős-Bikini és a Waszlavikkal közös fellépés után tehát folytatja múltidéző sorozatát a Josefina Blues Bellben február 20-án.


 

 

Szólj hozzá!


A fekete humor és a punk kabaré mesterei a Dürerben: The Tiger Lillies!

A fekete humor és a punk kabaré mesterei a Dürerben:...

A fekete humor és az alternatív kabaré a Grammy-díjra is jelölt mesterei november 30-én érkeznek a fővárosba, és a Dürer Kert nagytermét...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Az megvan, hogy szombaton Beethovent játszanak a romkocsmákban?

A zene éjszakája - csak klasszikusan címmel Budapest nyolc kedvelt szórakozóhelyén tartanak klasszikus zenei minikoncerteket szombaton késő délutántól éjfélig.

Nagy Feró és a Beatrice ingyenes koncertet ad Siófokon

Idén először rendeznek Márton-napi Libadalmat Siófokon. A háromnapos ingyenes fesztivál egyik fő fellépője a Beatrice lesz, amely idén ünnepelte fennállásának negyvenedik évfordulóját.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek