Év koncertje - szavazás

Ef Zámbó lesz a Beatrice vendége

2015. február 16.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Folytatódik Nagy Feró és a Beatrice együttes múltidéző sorozata. A zenekar ismét 1981-be röpíti vissza a rajongókat, hiszen következő klubkoncertjükön Ef Zámbó István, az A.E. Bizottság együttes egyik alapítója, az ef Zámbó Happy Dead Band tagja lép fel. A próbák elkezdődtek, a közös zenélés előtt a grafikus, képzőművészként is elismert ef Zámbó a fellépés plakátját is maga tervezte.

Ef Zámbó lesz a Beatrice vendége

1981-et írunk, amikor Nagy Feró invitálására az A.E. Bizottság zenekar a Fekete bárányok koncerten a Beatrice, Hobó és a P. Mobil előtt léphetett fel. Nagy lehetőség volt ez az akkor egy éve alakult zenekarnak, hiszen korábban soha nem léptek fel majdnem 20 ezer előtt. A Bizottság ismert zenekar lett, a szakma is befogadta őket, a barátság pedig Nagy Feróval a mai napig megmaradt. Nagy Feró úgy gondolta, a következő koncertre meghívja, amolyan múltidézésként ef Zámbó Istvánt, aki boldogan mondott igent a felkérésre.

Az Érdemes művész, illetve a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével is kitüntetett zenész, képzőművész nagy várakozással tekint a Beatricével adott közös koncert elé.

Nagy Feró, Laczik Fecó, Magasvári Viktor és Nagy Hunor Attila, vagyis a Beatrice az Ős-Bikini és a Waszlavikkal közös fellépés után tehát folytatja múltidéző sorozatát a Josefina Blues Bellben február 20-án.


 

 

Szólj hozzá!


Woodstock a TRIP hajóra költözik

Woodstock a TRIP hajóra költözik

Február végén immáron negyedik alkalommal elevenedik fel a 1960-as évek végi hangulat, Budapest egyik legifjabb koncerthelyszínén, a TRIP hajón...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bérczesi Robi lett az év szövegírója

Átadták az Artisjus-díjakat: Dés Lászlót életműdíjjal, Szabó Tibort (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbertet (Hiperkarma) pedig az év szövegírója címmel jutalmazták hétfőn Budapesten.

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi Oscar-díjátadón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek