Egy csomó ember fellép a PASO-val

2013/09/11  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Régen játszott dalokkal és egykori énekesekkel, valamint legújabb slágereivel tér vissza a budapesti Zöld Pardonba szeptember 19-én a Pannonia Allstars Ska Orchestra.

Egy csomó ember fellép a PASO-val

Vendégként fellép Burszán Vera és Riger János, a zenekar két egykori énekese. Ráadásul a ZP-ben elbúcsúztatják Subicz Gábor trombitást is, aki ezen a koncerten az utódjával, Koós-Hutás Áronnal együtt lép a színpadra.

A zenekar április közepén egy jó kis koncerttel nyitotta meg a szabadtéri szórakozóhely idei szezonját, most pedig arra készül, hogy hasonló hangulatban a közönséggel együtt búcsúztassa el ezt az emlékezetes nyarat. A PASO idén ünnepli a 10. születésnapját, és a jubileumi évben minden jelentős hazai nyári fesztiválon, valamint az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Németországban, Szlovákiában, Horvátországban is fellépett. A rajongók a Zöld Pardonban időutazásra indulhatnak a fiúkkal.

Különleges műsorral és vendégekkel készülünk erre a koncertre. A nagy slágerek és a legújabb szerzemények mellett a közönség olyan dalokat is hallhat, amelyek a PASO demó-korszakából származnak, vagyis 7-8 éve egyáltalán nem játszottuk ezeket élőben. Vendégként elhívtuk Burszán Verát és Riger Jánost, a zenekar két egykori énekesét. Kilenc éve nem volt arra példa, hogy mindketten egyszerre álljanak velünk a színpadon, ezért egészen különlegesnek ígérkezik ez az este. Nagyon örömünkre szolgál, hogy ezt sikerült összehozni a jubileumi évben – mondta KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere.

A régi és az új találkozása nemcsak a repertoárban, hanem a zenekar felállásában is érezhető lesz ezen a koncerten.

Mr. Tony Ass, vagyis Subicz Gábor trombitás hosszú tépelődés után úgy döntött, hogy inkább jazz karrierjét helyezi előtérbe, így kilenc év után elhagyja a zenekart. A jövőben elsősorban a Modern Art Orchestra jazz nagyzenekarban, a Subtones nevű saját formációjában és a GringoSztár tagjaként láthatja majd a közönség. Természetesen emellett a hangszerelési munkákat is folytatja. Gábor szeptember 19-én a Zöld Pardonban búcsúzik, ahol együtt lép fel utódjával, az őt már eddig is sokszor helyettesítő Koós-Hutás Áronnal. Szerencsére útjaink nem válnak el teljesen. Tulajdonképpen ez egy helycserés támadás lesz: eddig Áron volt Mr. Ass helyettese, most viszont fordult a kocka, Tony Ass helyettesíti majd Áront, azaz ettől a koncerttől számítva Subicz Gábor lesz a Pannonia Allstars Ska Orchestra beugró trombitása – árulta el KRSa.   

    

A PASO koncertje szeptember 19-én, csütörtökön 20 órakor kezdődik a Zöld Pardonban. Kapunyitás 19 órakor, a belépő 600 forint


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek