Év koncertje - szavazás

Egy igazán pörgős hét a ZP-ben

2013. július 29.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Zenekarral jön a Hősök, a német turné előtt beköszön az Ocho Macho, új felállásban lép fel a MAzskura és a Tücsökraj és születésnapozik a Fish!. Minden ok megvan az örömre.

Egy igazán pörgős hét a ZP-ben

Haladjunk időrendi sorrendben.

Igazi hip hop kavalkáddal készül a ZP-be a magyar underground rapszcéna egyik legnépszerűbb formációja, a Hősök. Ehhez segítségül hívják barátaikat, Tkyd-et és a Jambalayat, akikkel közösen is színpadra állnak majd július 30-án, kedden este, egy teljes élő zenekar kíséretében.

Nagyon várjuk már ezt a bulit, mert a tavalyi is hihetetlenül jól sikerült. Ezúttal is olyan előadókat kértünk fel, hogy melegítsék be a közönséget a mi koncertünk előtt, akiket nagyon szeretünk és tisztelünk. Így esett a választásunk Tykd-re, aki egy lírikus próféta, egy underground költő rapper, illetve a Jambalaya duóra, akik az igazi nyers, utcai hip hop műfaj nagymesterei. Természetesen közösen is előadunk majd velük dalokat, azaz featuringelünk majd oda-vissza, tehát óriási hip hop kavalkád, 110%-os Hősök buli várható. A hétköznapra eső dátum pedig reméljük senkinek nem lesz akadály, bízunk benne, hogy a jókedv és nyár összehoz majd mindenkit július 30-án, kedden a Zöld Pardonban – mondta Eckü, a csapat egyik MC-je.
A koncertre a belépő 400 Ft-ba kerül.


Az Ocho Macho nemrég a legendás Buena Vista Social Club előtt léphettek fel szülővárosukban, turnéjuk során bejárják a vidéki nagyvárosokat, de természetesen Budapestet is útba ejtik: július 31-én, szerdán este a Zöld Pardonban adnak egy szokásosan jó hangulatú, igazi „hupogós” koncertet, ahol a készülő lemezükről is eljátszanak majd egy-két dalt. 

Idén is nagy hangerővel, jókedvvel, lelkesedéssel és persze egy-két új dallal várunk mindenkit a ZP-be. Ezek majd az őszre tervezett nagylemezünkön fognak megjelenni, amelyre a szabadidőnkben rögzítjük a már összeállt számokat. De addig is egy-két számot már beépítettünk a repertoárunkba, mert amellett, hogy a közönségünknek is kedveskedünk velük, ezzel mi is gyakoroljuk őket, mert a rengeteg koncert mellett leginkább a turnébuszban van lehetőségünk pótolni a kimaradt próbatermi órákat. Azonban nincs megállás, hiszen másnap Németország felé vesszük az irányt, úgyhogy aki unatkozik, bátran tartson velünk! – nyilatkozta Kirchknopf Gergő.

Előzenekar: Anselmo Crew
Levezetés: DJ BALIO open air salsa party
A koncertre a belépő 600 Ft-ba kerül.


Utolsó nyári szabadtéri koncertjére készül a Zöld Pardonban Báró Maszkura és kis csapata. Bár a Tücsökraj felállásában a közelmúltban némi változás állt be, ugyanis új billentyűs érkezett a csapatba Vadász Gyula személyében. A banda mit sem veszített lendületéből, sőt, az augusztus 1-jei koncerten vadonatúj dalokkal kedveskednek majd a budapesti közönségnek.

Gyuszival az első pillanattól egy hullámhosszon vagyunk, nagyon jól tudunk vele együtt dolgozni. Hihetetlen rövid idő alatt elsajátította a műsorunkat, és a ZP-ben már vele mutatunk be új dalokat a készülő nagylemezünkről, aminek a megjelenését ősz elejére tervezzük. Gyuszi egyébként az augusztus 1-jei bulin debütál majd a Tücsökraj tagjaként a fővárosban, ami ráadásul az egyetlen nyári szabadtéri budapesti koncertünk lesz – mondta el Kertész Csaba, a zenekar gitárosa.

A koncertre a belépő 400 Ft-ba kerül.


A magát 100% hard popként definiáló Fish! pár hete mutatta be a „Gyere ki a rétre” című dalukhoz készült kisfilmet, de a srácok máris egy új klip forgatásán törik a fejüket. Ehhez pedig a Zöld Pardon közönségét hívják segítségül augusztus 2-án, pénteken este 20 órától.

A ZP-be a régebbi, jól ismert számok mellett természetesen a készülő album vadiúj dalaiból is hozunk majd párat, ráadásul ezek közül az egyikre egy újabb klipet szeretnénk forgatni, méghozzá ott a koncerten. Ehhez viszont elengedhetetlenül szükségünk lesz majd a közönség segítségére is, de hogy milyen formában, az egyelőre maradjon meglepetés – mondta Kovács Krisztián, alias Senior Hal, a banda énekese, aki éppen a csapat egyetlen nyári önálló koncertjén ünnepli majd a születésnapját a Zöld Pardonban.

Előzenekar: Csakazértis
A koncertre a belépő 400 Ft-ba kerül.


 Képtár

  • Egy igazán pörgős hét a ZP-ben  kép 15770
  • Egy igazán pörgős hét a ZP-ben  kép 15771
  • Egy igazán pörgős hét a ZP-ben  kép 15772
 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek