Egy nap a Beatles jegyében a Kobuciban – megvan a végleges program!

2017/08/04  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Immáron második alkalommal gyűlnek össze a Beatles rajongói az óbudai árnyas fák alatt, a Kobuci kertben egy kis zenés megemlékezésre.

Egy nap a Beatles jegyében a Kobuciban – megvan a végleges program!

A rendezvény főszervezője a The Bits zenekar, akik évekkel ezelőtt azért alakultak, hogy a legendás gombafrizurások dalait színpadra vigyék élőben, koncertszerűen, eredeti nyelven, ragaszkodva a zenei alapokhoz.

A most már hagyománynak is nevezhető találkozón a zenei kínálat mellett lesznek beszélgetések, kvízjáték és egyéb meglepetések.

A program látogatása ingyenes, ráadásul augusztus 13-án, vasárnap 16 és 22 óra között tartják, ami családi programnak is kiváló ötlet lehet.

A Kobuci Kert és a The Bits Beatles emlékzenekar a tavalyihoz hasonlóan idén is megörvendezteti a Beatles rajongókat egy egész délutános/estés rendezvénnyel, az Országos Beatles találkozó 2017 címet viselő, család- és zenebarát eseménnyel, ahol a koncertek és játékok mellett is minden a Beatlesről és a Beatlestől fog szólni. Sztár- és díszvendégek teszik a programpalettát mégszínesebbé és egy nagyszabású játék előzi meg a rendezvényt nem mindennapi, értékes nyereményekkel.

Végleges program:

  • 15:30 - Kapunyitás
  • 16:00 - Első koncertblokk: megemlékezés a Beatles 1967-ben megjelent lemezeiről a Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band, valamint a Magical Mistery Tour-ról
  • 17:00 - Színpadi beszélgetés a Beatlesről ma és 50 év távlatából. Beszélgetőtársak: Encs Mihály (zenész, a The Whu, Who emlékzenekar alapítója), Benedek Szabolcs (a Beatles Vágatlanul című könyv szerzője és hivatalos Beatles rajongó), László Róbert (a Beatles 50 blog szerzője), Durányik László (zenész, karnagy).
  • 17:30 - Beatles akusztik szett Juhász Tomi Vaklárma előadásában
  • 17:50 - Beatles workshop a The Bits-szel: beszélgetés a zenéről, hangszerekről, jelentőségükről és interaktív bemutató.
  • 18:30 - The Shakers: elhozzuk a 60-as évek Liverpoolját Budapestre. Liverpool legjobb beatzenekara a több, mint 10 éve működő The Shakers az esemény vedégelőadójaként lép fel. A koncert során felcsendülnek a legjobb, Beatles-éra beli, de más előadóktól származó beatslágerek.
  • 19:30 - Beatles kvíz a Beatles 50 bloggal. Készülj fel, hogy 50 évvel ezelőtt a mai napig mi történhetett a Beatles-szel, a győzelem garantált.
  • 20:15 - Az est utolsó koncertblokkja a legbulizósabb Beatles számokkal. A blokk kellős közepén kisorsoljuk az eredeti Höfner basszusgitárt.


Állandó programok:

- Helyszíni regisztráció a basszusgitárhoz (a regisztrációs pultnál)

- Beatles előkvíz

- A szünetekben beat DJ szettek

- Benedek Szabolcs Beatles Vágatlanul című könyvét dedikálja.

Az esemény országos támogatója a Bástya Millenium Zrt.

The Bits, Beatles, koncert, Kobuci kert

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek