Egy raklap Fekete: V.U.K. akusztik

2015/11/26  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Különleges helyszínen zárja a novembert a Volume Under Kontroll (V.U.K) zenekar – advent első hétvégéjén a Brody Studiosban adnak akusztikus koncertet, ahol a dalok olyan hangszerelésben hangzanak majd el, ahogy eddig nem hallhattuk őket.

Egy raklap Fekete: V.U.K. akusztik

November 28-án egy igazán rendhagyó koncerten mutatják meg a Fekete-testvérek, hogy saját dalaik ilyen hangzásban is jól tudnak működni. A koncertnek a Brody Studios ad helyet, ami egy privát, tagsági alapon működő művészeti klub, ami napközben kávézóként, este pedig étteremként, koktélbárként, valamint klubházként funkcionál a hét immáron hat napján.

"Szerettünk volna egy olyan helyszínt keresni a mostani fellépésünknek, ami egy plusz ízt ad a produkciónak. A Brody Studios a maga egyedi miliőjével, főleg így advent első hétvégéjén úgy éreztük, egy jó döntés lehet a részünkről" – árulta el a család legidősebb tagja, Fekete István, aki eddig a The Carbonfoolst is erősítette gitárosként, most viszont a családi zenekarra koncentrál testvéreivel együtt.

"A Cseh Tamás Program támogatásának köszönhetően elkészülhetett az első lemezünk, de már dolgozunk az új dalokon. Ebben az évben ez a mostani lesz az utolsó fellépésünk, így mindenképpen valami extrával szerettük volna meglepni a közönségünket, s megmutatni egy másik oldalunkat is. A koncert első felében saját dalok hangzanak e, a másodikban a kedvenc előadóinktól játszunk feldolgozásokat. Reméljük, sokan el is jönnek, aztán pedig kis pihenőre megyünk, de nem tétlenkedünk eközben sem."

November 28-án tehát ismét a zene kap fő figyelmet a klubban, ugyanis a Room Sessions rendezvénysorozat keretén belül lesz hallható a Volume Under Kontroll. A hely tagsági alapon működik, így a belépés díjtalan, viszont regisztrációhoz kötött, amit a studios@brodyhouse.com címen tudnak megtenni azok, akik eljönnének ezen a szombat estén.


Room Sessions #53 – V.U.K.

Időpont: 2015. november 28. 21:00

Helyszín: Brody Studios (1064 Budapest, Vörösmarty utca 38.)

Regisztráció: studios@brodyhouse.com

 

Tagok:

ifj. Fekete István – gitár, ének

Fekete Zoltán – basszusgitár, ének

Fekete János Jammal –  dob, beatbox, ének

Fekete Mátyás – gitár, ének

id. Fekete István – trombita


 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek