Egyelőre Loui nélkül lesz Lord Mikulás a Barba Negrában

2015. november 30.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Sok minden változik az életben, de van, ami örök. Ez pedig nem más, mint a Lord Mikulás partyja, amelyet idén december 4-én a Barba Negra Music Clubban tartanak meg.

Egyelőre Loui nélkül lesz Lord Mikulás a Barba Negrában

Ahogyan arról már többen értesültetek, sajnos a zenekar dobosa, Loui november elején súlyos – de nem életveszélyes- autóbalesetet szenvedett. Így az akkorra tervezett november 7-i Club 202-es buli elmaradt. Sokak örömére azonban most ezen a koncerten lehet pótolni mindent! Ilyen ez a rock and roll…

Ugyan Loui napról-napra jobban van, az azért sejthető, hogy a 2015. december 4-i koncert nélküle fog lezajlani. Természetesen nem kell aggódni, nem dobos nélkül megy majd le a buli. A zenekar választása Világi Zoolikára esett, aki szintén ismert név a zenei életben. Vele kiegészülve készülnek a Barba Negrás fellépésre is, ahol biztosan felcsendülnek majd az igazi Lord slágerek.

A zenekar 2012-ben ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját. Szintén ebben az évben jubileumi dupla CD/DVD kiadvánnyal lepték meg rajongóikat. Ugyan azóta nem jelent meg újabb korong, abban biztosak lehetünk, hogy a zenekar sikere töretlen. Erre pedig jó példa a mostani buli is, amin biztos elszabadul majd az őrület.

A szombathelyi zenekar előtt a Sic Tranzit folk együttes játszik majd 21:00-tól. Ennél jobban el sem lehet majd kezdeni az estét.

A dátum egyre közeleg, úgyhogy ajánlott a jegyeket már előre beszerezni! Az elővétel elindult, a Mikulás is úton van. Nehogy lemaradjatok erről a Lord koncertről!


 

LORD MIKULÁS

2015. december 4., péntek
Barba Negra Music Club (1117 Budapest - Prielle Kornélia utca 4.)

20:00 Kapunyitás
21:00 SIC TRANSIT
22:15 LORD


 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek