Egyelőre Loui nélkül lesz Lord Mikulás a Barba Negrában

2015. november 30.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Sok minden változik az életben, de van, ami örök. Ez pedig nem más, mint a Lord Mikulás partyja, amelyet idén december 4-én a Barba Negra Music Clubban tartanak meg.

Egyelőre Loui nélkül lesz Lord Mikulás a Barba Negrában

Ahogyan arról már többen értesültetek, sajnos a zenekar dobosa, Loui november elején súlyos – de nem életveszélyes- autóbalesetet szenvedett. Így az akkorra tervezett november 7-i Club 202-es buli elmaradt. Sokak örömére azonban most ezen a koncerten lehet pótolni mindent! Ilyen ez a rock and roll…

Ugyan Loui napról-napra jobban van, az azért sejthető, hogy a 2015. december 4-i koncert nélküle fog lezajlani. Természetesen nem kell aggódni, nem dobos nélkül megy majd le a buli. A zenekar választása Világi Zoolikára esett, aki szintén ismert név a zenei életben. Vele kiegészülve készülnek a Barba Negrás fellépésre is, ahol biztosan felcsendülnek majd az igazi Lord slágerek.

A zenekar 2012-ben ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját. Szintén ebben az évben jubileumi dupla CD/DVD kiadvánnyal lepték meg rajongóikat. Ugyan azóta nem jelent meg újabb korong, abban biztosak lehetünk, hogy a zenekar sikere töretlen. Erre pedig jó példa a mostani buli is, amin biztos elszabadul majd az őrület.

A szombathelyi zenekar előtt a Sic Tranzit folk együttes játszik majd 21:00-tól. Ennél jobban el sem lehet majd kezdeni az estét.

A dátum egyre közeleg, úgyhogy ajánlott a jegyeket már előre beszerezni! Az elővétel elindult, a Mikulás is úton van. Nehogy lemaradjatok erről a Lord koncertről!


 

LORD MIKULÁS

2015. december 4., péntek
Barba Negra Music Club (1117 Budapest - Prielle Kornélia utca 4.)

20:00 Kapunyitás
21:00 SIC TRANSIT
22:15 LORD


 

 

Szólj hozzá!


60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

Az Index mozis rovata számolt be arról, hogy a Gyöngyhajú lány melódiái is felcsendülnek Jonah Hill első nagyjátékfilmes rendezésének...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmarad az Alan Parsons Project koncertje!

Az eddig megvásárolt jegyek mostantól visszaválthatók a tervezett koncert dátumaitól számított 30 napig.

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek