Egyetlen koncert: KFT lemezbemutató 1983

2013. október 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nem, nem mi írtuk el, és a forrásunk sem tévedett: tényleg "KFT lemezbemutató 1983" az esemény címe, s az 1983-as Üzenet a liftből/Fodrász (két)című – oldalanként egy-egy – albumát mutatja be 2013-ban újra a zenekar.

Egyetlen koncert: KFT lemezbemutató 1983

Nem csak a zenekar érezheti úgy, hogy az A38-on adott koncertek kezdik felidézni az eredeti KFT-klubok jelenetektől, versektől, performanszoktól, fiatal együttesek bemutatásától színes hangulatát. A két évvel ezelőtti – az első itteni – koncerten régi műsorokból vett elő egy-egy jelenetet a zenekar, a közönség megkóstolhatta a KFT-konyha főztjeit, végül az együttes tagjainak gyerekeiből, az ő számukra is meglepetésszerűen összeálló együttes zárta a születésnapi estét.

Miközben egy előkerült kalózfelvétel alapján  tavaly színpadra állították legelső, 1981-es koncertjük újhullámos, néhol punkos számait, az idei koncert műsora is elüt majd a szokásostól. Hamarosan kiderülnek a részletek is, annyi azonban már most biztos, hogy ez lesz a zenekar egyetlen budapesti koncertje (december 18. A38), ami, tekintve, hogy az évből már csak 2,5 hónap van hátra, nem akkora truváj, de azért megnyugtató, hogy meglehetősen fókuszált program lesz – minden szempontból.


 

 

Szólj hozzá!


Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.

Ahol Einstein volt a villanyszerelő: minden, amit tudnod kell a müncheni Oktoberfestről

Az Oktoberfest minden év szeptember utolsó napjaiban kerül megrendezésre világszerte. Németországban közel két hétig mulatnak a világ legnagyobb népi fesztiválján. Átlagosan 6 millió ember csatlakozik és több mint 7 millió liter sört fogyasztanak el. A ShopAlike készített egy útmutatót tele tippekkel, tanácsokkal és hasznos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek