Egyetlen koncert: KFT lemezbemutató 1983

2013. október 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nem, nem mi írtuk el, és a forrásunk sem tévedett: tényleg "KFT lemezbemutató 1983" az esemény címe, s az 1983-as Üzenet a liftből/Fodrász (két)című – oldalanként egy-egy – albumát mutatja be 2013-ban újra a zenekar.

Egyetlen koncert: KFT lemezbemutató 1983

Nem csak a zenekar érezheti úgy, hogy az A38-on adott koncertek kezdik felidézni az eredeti KFT-klubok jelenetektől, versektől, performanszoktól, fiatal együttesek bemutatásától színes hangulatát. A két évvel ezelőtti – az első itteni – koncerten régi műsorokból vett elő egy-egy jelenetet a zenekar, a közönség megkóstolhatta a KFT-konyha főztjeit, végül az együttes tagjainak gyerekeiből, az ő számukra is meglepetésszerűen összeálló együttes zárta a születésnapi estét.

Miközben egy előkerült kalózfelvétel alapján  tavaly színpadra állították legelső, 1981-es koncertjük újhullámos, néhol punkos számait, az idei koncert műsora is elüt majd a szokásostól. Hamarosan kiderülnek a részletek is, annyi azonban már most biztos, hogy ez lesz a zenekar egyetlen budapesti koncertje (december 18. A38), ami, tekintve, hogy az évből már csak 2,5 hónap van hátra, nem akkora truváj, de azért megnyugtató, hogy meglehetősen fókuszált program lesz – minden szempontból.


 

 

Szólj hozzá!


Palkonyának már van saját hangja!

Palkonyának már van saját hangja!

Az Irie Maffia vezetője, Élő Márton, a Zing Burger alapítója, Susánszky Ádám és a palkonyai borász, Haraszti Ferenc összeálltak, hogy egy, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lementünk hídba: a Szabihíd zenés programjai

A Szabadság hidat a mostani hétvége urán 21-22-én, 28-29-én és augusztus 4-5-én zárják le, ahol ezeken a napokon a kulturális programokat tartanak. Itt a programlista!

A csupaszív amerikai és a megszeppent skót világsztár is elégedetten távozott Veszprémből

Két igazán szerethető énekes, két tökéletes koncert, és végre esőmentes fesztivál-élmény a csütörtöki napunk története, ahol még egy rögtönzött táncverseny, és egy elfelejtett dalszöveg részlet is belefért a produkcióba.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek