Egyszerűen egyedül: Mick Hucknall Pestre jön!

2012. október 09.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mick Hucknall, a Simply Red énekese bejelentette, hogy 2013-ban American Soul elnevezésű, első szóló turnéjára indul, amely a két éve feloszlott zenekar frontemberének a pályafutásában új fejezetet nyit.

Egyszerűen egyedül: Mick Hucknall Pestre jön!

A most 52 éves Mick Hucknall a Simply Red alapítója, névadója és frontembere volt, 25 éves pályafutásuk alatt több mint 50 millió albumot adtak el és 10 millió ember látta világszerte a koncertjeiket. A Simply Red olyan slágerekkel gazdagította a poptörténelmet, mint a Holding Back The Years, Ev’ry Time We Say Goodbye, It’s Only Love, If You Don’t Know Me By Now, Something Got Me Started, Stars, For Your Babies, Fairground, The Air That I Breathe, Angel vagy a Sunrise. A zenekar 2009-ben lépett fel zenekarával utoljára Budapesten, az ingyenes Kapcsolat-koncerten. 2010-ben Mick Hucknall,  a manchesteri zenekaralapító, végleg elhúzta a Simply Red nótáját: a zenekar 2010 decemberében búcsúkoncertet adott a londoni O2 Arénában – ezt a koncertet élőben közvetítették a világ számos mozitermében–, ez a koncert jelentette a Simply Red pályafutásának fináléját.

Mick Hucknall  első szólólemeze 2008-ban látott világot, Tribute to Bobby címmel, amely egyfajta zenébe és képbe ágyazott tisztelgés a blues énekes, Bobby Bland előtt. Szólókarrierje újfajta szabadságot adott  az énekesnek, ezért megvalósította régi vágyát, és egy lemezre gyűjtötte az összes kedvencét, amely az élete folyamán inspirálta. Mick Hucknall amúgy is híres zseniális feldolgozásairól és átiratairól, amelyket már olyan Simply Red slágerekként is hallhattunk, mint az If You Don’t Know Me By Now, You Make Me Feel Brand New vagy a Money’s Too Tight To Mention. Biztosra vehető – ahogy Mick Hucknall fantasztikus pályafutása során mindig – hogy különleges atmoszférájú koncertekre számíthat a közönség az énekes szóló előadásain, amelynek gerincét az október végén megjelenő Americal Soul album dalai adják majd.  Ahogy a koncertturné többi állomásán, Budapesten is színházi elrendezésű, úgynevezett ültetett koncertre válthatnak jegyet a rajongók március 25-re, az Arénába.

 


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek