Előszilveszter: ByeAlex és zenekara a Kuplungban

2014. december 23.  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

2014. utolsó vasárnapján (december 28.) tartja utolsó idei buliját ByeAlex a zenekarával a Kuplungban. Bár mostanában főleg a könyvét népszerűsítette, azért a zenéről sem feledkezett meg, időről időre felbukkan az ország különböző pontjain. Az örök elégedetlen, cinikus, de mégis mulatságos figura előszilveszteri bulija izgalmas szórakozást ígér.

Előszilveszter: ByeAlex és zenekara a Kuplungban

A Fonogram-díjas énekes - aki fontosnak tartja a magyar nyelv erejét a zenében is - keserédes dalai megtalálták a közönségüket, beintett a fanyalgóknak, és a zenekar élő fellépéseivel remek hangulatot varázsol mindenhol.

A vendégzenekar az a Fat Phoenix lesz, akik az X-Faktorban keltettek feltűnést érdekes hangszerelésű feldolgozásaikkal, és bár a végső döntőig nem jutottak el, számos rajongót szereztek maguknak.

Tehát december 28.-án, 21 órakor Kuplung (VI., Király u. 26.) Jegyek elővételben: 800 Ft (Patent kávézó, Király utca 46.), a helyszínen-koncert napján: 1000 Ft

 


 

 

Szólj hozzá!


El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy posztapokaliptikus rádióállomás szakítós dalokat játszik: JUNGLE

A kreatív zenei kollektíva nemrég vadonatúj dalokkal tért vissza. A "Happy Man" és a "House In LA" a Jungle közeledő, második, Londonban rögzített albumának első beharangozói.

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába... Ezzel a vírusként terjedő videóval jól meg is alapozta a turnéját, amely december 5-én a szomszédba érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek