Előszilveszter: ByeAlex és zenekara a Kuplungban

2014. december 23.  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

2014. utolsó vasárnapján (december 28.) tartja utolsó idei buliját ByeAlex a zenekarával a Kuplungban. Bár mostanában főleg a könyvét népszerűsítette, azért a zenéről sem feledkezett meg, időről időre felbukkan az ország különböző pontjain. Az örök elégedetlen, cinikus, de mégis mulatságos figura előszilveszteri bulija izgalmas szórakozást ígér.

Előszilveszter: ByeAlex és zenekara a Kuplungban

A Fonogram-díjas énekes - aki fontosnak tartja a magyar nyelv erejét a zenében is - keserédes dalai megtalálták a közönségüket, beintett a fanyalgóknak, és a zenekar élő fellépéseivel remek hangulatot varázsol mindenhol.

A vendégzenekar az a Fat Phoenix lesz, akik az X-Faktorban keltettek feltűnést érdekes hangszerelésű feldolgozásaikkal, és bár a végső döntőig nem jutottak el, számos rajongót szereztek maguknak.

Tehát december 28.-án, 21 órakor Kuplung (VI., Király u. 26.) Jegyek elővételben: 800 Ft (Patent kávézó, Király utca 46.), a helyszínen-koncert napján: 1000 Ft

 


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek