Első önálló koncert az Arénában? Radics Gigi nem aprózza el!

2018/05/31  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Élete első önálló koncertjére készül Radics Gigi, és nem sokat teketóriázik: rögtön az Arénában!

Fotó: Radics Gigi/FB

A most mindössze 22 éves Radics Georgina órási karriert futott be néhány év alatt. A Megasztár nyerteseként vált ismertté a nagyközönség számára még 2010-ben, ugyan akkor kiesett a legjobb 24-ből, két évre rá azonban – 16 évesen! – a Megasztár 6 győztese lett. Azóta nem csak itthon, de külföldön is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, egyik legnagyobb rajongója, Quincy Jones szerint: „Radics Gigi a világ 5 legjobb énekesnője közé tartozik!"

Ha ő mondja...

2017-ben és idén is felkérték a legnagyobb hazai tehetségkutató, az X-Faktor mentori teendőinek ellátására, miközben szorgosan készül első önálló arénás bulijára.

A koncertshown – mert nem egyszerű koncertről van szó – hallhatjuk majd először Gigi vadonatúj dalait, a régi jól ismert melódiák pedig új köntösben, új hangszerelésben kúsznak be a produkcióba. A színpadra egyedi vizuált és fénytechnikát ígérnek, a hölgyek pedig értékelni fogják az énekesnő ruháit is  :)

A koncerten ugyan lesznek meglepetésvendégek is, de a szervezők egyelőre nem fedték fel a kilétüket. Azt azért elárulták, hogy profi zenekar és tánckar is színesíti a show-t. Minden további részlet később.

Azt viszont elárulhatjuk, sőt, már meg is írtuk, hogy Radics Gigi lesz az egyik fellépője a már emlegetett Quincy Jones budapesti koncertjének.

Radics Gigi

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek