Emeletes busszal a ZP-be

2013/05/21  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Zöld Pardon emeletes busza a Deák tér és a ZP között közlekedik a koncertek előtt és után egészen éjfélig - a jövő hétvégétől. érdemes lesz helyet foglalni rajta, a magyar kedvencek mellett külföldi sztárok is tiszteletüket teszik idén nyáron a híd lábánál.

Emeletes busszal a ZP-be

A tizenötödik születésnapját ünneplő szabadtéri szórakozóhely igen változatos programot kínál.

A keményebb zene rajongóinak június 24-én a világhírű amerikai thrash metal zenekar, a Testament mutatja be legújabb lemezét, majd alig két héttel később, július 9-én elsöprő hangulatú tavalyi koncertje után visszatér a legendás amerikai hardcore-trash-punk banda, a Suicidal Tendencies is. A Zöld Pardon eddigi történetének legsúlyosabb ütemeit pedig minden bizonnyal augusztus 14-én a kanadai Front Line Assembly szállítja majd, amelynek hatása nélkül másképp szólna a Nine Inch Nails és a Rammstein is. Másnap, vagyis augusztus 15-én az amerikai Awolnation dübörög a Rákóczi-híd budai hídfőjénél. Az  indie hatásokat mutató elektronikus rockzenekar slágere, a Sail videoklipjének nézettsége lassan eléri az 50 milliót az interneten.

Az elektronikus műfaj kedvelői is megtalálják a számításukat idén nyáron a Zöld Pardonban. A kanadai DJ-producer, Datsik május 29-én táncoltatja meg a közönséget. A fiatalember olyan előadóknak készített remixet, mint a Korn, az Example, a Coldplay és a Wu-Tang Clan. Az amerikai DJ Shadow  július 16-án az "All basses covered DJ" setjével érkezik Budapestre, majd július 29-én a brit breakbeat legenda, a Freestylers tartja lemezbemutató koncertjét a ZP-ben.  Az Egyesült Királyság egy másik világsztárja, a Massive Attack alapító tagja, Tricky pedig szeptember 12-én mutatja be a magyar közönségnek most megjelenő albumát. Az életvidám jamaicai dancehall zene rajongói augusztus 21-re készülhetnek, hiszen a műfaj szupersztárja, Capleton olyan intenzív fellépést ígér, amit sokáig emlegetnek majd.

A legnépszerűbb hazai előadók közül koncertet ad például a Vad Fruttik, a Péterfy Bori & Love Band, a Supernem, a Subscribe, a Belga, a HS7, az Anna & The Barbies, Sena, a Kowalsky meg a Vega, a Hősök, az Ocho Macho, a Kiscsillag, a Road, a Depresszió, az Akkezdet Phiai, a Zagar. Jönnek a nagy visszatérők, a Kaukázus és az Európa Kiadó, valamint a ZP-ben mutatja be legfrissebb albumát a Sex Action, a Riddim Colony és a Kerekes Band is.


Képtár

  • Emeletes busszal a ZP-be kép 12791
  • Emeletes busszal a ZP-be kép 12792
 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek