Esernyő(s) legyen veletek! Koncertek Szindbád háta mögött

2018/02/12  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az Esernyős kulturális térként és kávézóként működik 3 HÉV-megállónyira a Margit hídtól. Koncertek, kiállítások és vetítések mellett igazi kávékülönlegességek várnak mindenkit Óbuda különleges hangulatú Fő terén,a Szindbád-szobor és az Esernyős-szoborcsoport ölelésében.

Esernyő(s) legyen veletek! Koncertek Szindbád háta mögött

Februárban is színes programok várják a kulttérbe látogatókat.

16-án különleges estet rendeznek: a borkóstolóval egybekötött előadás közben az International Love Affair dj-i gondoskodnak a zenei aláfestésről. A program belépős (4000 Ft), de a férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes regisztráció szükséges. S hát, az esemény jellegzetessége miatt belépés 18 éven felülieknek!

Szindbád Szerda – Libikóka
Február 14. Szerda 19.00

Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódium estje

Az ismert író és a népszerű zeneszerző közös estjén anyáink, apáink történetei kerülnek elő. Úgy, ahogy régen, társaságban volt szokás, dalban, mesében mondva el. Zene, irodalom és színház találkozása ez az este, új írások és a szerzők közös dalaival. Műhelytitkok és songok a Stop című Grecsó-Hrutka zenés darabból, és persze anekdoták, melyek nem a sublótba valók.

Esernyős Live: Papaver cousins | I am soyuz
Február 22. Csütörtök 19.00

Beindul az Esernyős Live a Warm-up Udvar télikertje, amelyben a Hangfoglaló Program fiatal, tehetséges zenészei kapnak módot a bemutatkozásra.

A 2014-ben alakult Papaver Cousins gitárduó főként az amerikai folk és a blues világából merít. Tagok:

Nagy Barnabás (ének, gitár)

Szendrey-Nagy Olivér (ének, gitár)

 

Az énekes-dalszerző, multi-instrumentalista Bozóky Felicia 2012-ben kezdett zenei projektjébe. Dalszövegeiben többek között olyan témákkal foglalkozik, mint hogy milyen érzés az űrben elveszettnek lenni. A Soyuz-ötlet is ebből a hippiskedésböl indult. Kozmikus és bekategórizálhatatlan projektjére leginkább a „skandiváv pop” leírás illik. Közreműködik: Bozóky Lili (ukulele, gitár, melodika és omnichord).

 

 

Esernyős, NKA, Hangfoglaló, Papaver cousins, I am soyuz, Grecsó Krisztián, Hrutka Róbert

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek