Európa legjobb Elvis-tribute osztaga megszállja a Belvárost!

2013. február 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ed Philips és a Memphis Patrol a németországi és a svájci Elvis-születésnapi koncertsorozat után egy fergeteges Military Karnevállal ünnepli most megjelent lemezét a budapesti BAZAAR Klubban (volt Metro Klub) február 15-én. A buli vendége az olasz rockabilly brigád, a Jumpin’ Bop lesz.

Európa legjobb Elvis-tribute osztaga megszállja a Belvárost!

Európa első számú Elvis Presley-tributeprodukciójának, az ELVIS LIVE! Ed Philips and The Memphis Patrol zenekarnak Elvis Presley születésnapján (január 08-án) jelent meg debütáló albuma, „17 HOT ELVIS SONGS” címmel, amit Münchenben és Zürichben mutattak be az Elvis Birthday Tour keretében. A korongra – ami a Grund Records kiadó gondozásában jelent meg - Elvis minden zenei korszakából  válogattak a fiúk, és egy egységes, ötvenesévek-beli, vérforraló és vad rockabilly/rock and roll összeállítás lett a végeredmény.

Az Ed Philips és a Memphis Patrol legénysége Európában teljesen egyedülálló imázzsal és energiával viszi színpadra Elvis Presley legdögösebb dalait. A koncert egyedi és látványos színpadképpel és showelemekkel eleveníti fel a rock and roll királyának legismertebb slágereit, mint például Blue Suede Shoes, Hound dog, Jailhouse Rock és a Viva Las Vegas.

A különleges hangzásvilágot a különleges repertoárral ötvözik,ugyanis olyan Magyarországon élőben soha nem játszott Presley-különlegességek kerülnek színpadra, mint a Fools fall in love, Kissin Cousins, C'mon Everybody vagy a  Rubberneckin’. A fergeteges showműsort a banda amerikai katonai egyenruhában prezentálja, ami Elvis Európában töltött katona éveit, a G.I. Blues-os korszakát idézi fel. 

Egyébként, aki military öltözetben érkezik, különböző kedvezményekben részesülhet a belépésnél... Azért pedig, az este igazi karneválhangulatban teljen, Ed Philips és a Memphis Patrol vendége - első alkalommal Magyarországon- négy igazi macho, azaz a Jumpin’ Bop zenekar lesz. A csapat Andrea Cappello (gitár) vezetésével egyenesen Olaszországból érkezik a Bazaar Klubba, ahol három csibész cimborájával megmutatják milyen a rockabilly olasz módra.Képtár

  • Európa legjobb Elvis-tribute osztaga megszállja a Belvárost! kép 9861
 

 

Szólj hozzá!


FEZEN: Úgy tűnik, Pitbull kihagyja a bulit

FEZEN: Úgy tűnik, Pitbull kihagyja a bulit

Minden fesztivál rémálma, hogy egy előadó pár nappal a meghirdetett dátum előtt lemondja a koncertet - a fezenesek még várnak a hivatalos...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Chris Cornell szobrot kap!

Az egykori Soundgarden- és Audioslave-frontember, Chris Cornell szobra a seattle-i Pop Kultúra Múzeumában kap majd helyet.

Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az észak-amerikai turnén a Three Days Grace és a Prophets of Rage kísérte volna el az együttest, de orvosi utasításra visszamondták a koncertsorozatot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek