Európa legjobb Elvis-tribute osztaga megszállja a Belvárost!

2013. február 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ed Philips és a Memphis Patrol a németországi és a svájci Elvis-születésnapi koncertsorozat után egy fergeteges Military Karnevállal ünnepli most megjelent lemezét a budapesti BAZAAR Klubban (volt Metro Klub) február 15-én. A buli vendége az olasz rockabilly brigád, a Jumpin’ Bop lesz.

Európa legjobb Elvis-tribute osztaga megszállja a Belvárost!

Európa első számú Elvis Presley-tributeprodukciójának, az ELVIS LIVE! Ed Philips and The Memphis Patrol zenekarnak Elvis Presley születésnapján (január 08-án) jelent meg debütáló albuma, „17 HOT ELVIS SONGS” címmel, amit Münchenben és Zürichben mutattak be az Elvis Birthday Tour keretében. A korongra – ami a Grund Records kiadó gondozásában jelent meg - Elvis minden zenei korszakából  válogattak a fiúk, és egy egységes, ötvenesévek-beli, vérforraló és vad rockabilly/rock and roll összeállítás lett a végeredmény.

Az Ed Philips és a Memphis Patrol legénysége Európában teljesen egyedülálló imázzsal és energiával viszi színpadra Elvis Presley legdögösebb dalait. A koncert egyedi és látványos színpadképpel és showelemekkel eleveníti fel a rock and roll királyának legismertebb slágereit, mint például Blue Suede Shoes, Hound dog, Jailhouse Rock és a Viva Las Vegas.

A különleges hangzásvilágot a különleges repertoárral ötvözik,ugyanis olyan Magyarországon élőben soha nem játszott Presley-különlegességek kerülnek színpadra, mint a Fools fall in love, Kissin Cousins, C'mon Everybody vagy a  Rubberneckin’. A fergeteges showműsort a banda amerikai katonai egyenruhában prezentálja, ami Elvis Európában töltött katona éveit, a G.I. Blues-os korszakát idézi fel. 

Egyébként, aki military öltözetben érkezik, különböző kedvezményekben részesülhet a belépésnél... Azért pedig, az este igazi karneválhangulatban teljen, Ed Philips és a Memphis Patrol vendége - első alkalommal Magyarországon- négy igazi macho, azaz a Jumpin’ Bop zenekar lesz. A csapat Andrea Cappello (gitár) vezetésével egyenesen Olaszországból érkezik a Bazaar Klubba, ahol három csibész cimborájával megmutatják milyen a rockabilly olasz módra.Képtár

  • Európa legjobb Elvis-tribute osztaga megszállja a Belvárost! kép 9861
 

 

Szólj hozzá!


Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.

Ahol Einstein volt a villanyszerelő: minden, amit tudnod kell a müncheni Oktoberfestről

Az Oktoberfest minden év szeptember utolsó napjaiban kerül megrendezésre világszerte. Németországban közel két hétig mulatnak a világ legnagyobb népi fesztiválján. Átlagosan 6 millió ember csatlakozik és több mint 7 millió liter sört fogyasztanak el. A ShopAlike készített egy útmutatót tele tippekkel, tanácsokkal és hasznos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek