Európa legjobb Elvis-tribute osztaga megszállja a Belvárost!

2013. február 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ed Philips és a Memphis Patrol a németországi és a svájci Elvis-születésnapi koncertsorozat után egy fergeteges Military Karnevállal ünnepli most megjelent lemezét a budapesti BAZAAR Klubban (volt Metro Klub) február 15-én. A buli vendége az olasz rockabilly brigád, a Jumpin’ Bop lesz.

Európa legjobb Elvis-tribute osztaga megszállja a Belvárost!

Európa első számú Elvis Presley-tributeprodukciójának, az ELVIS LIVE! Ed Philips and The Memphis Patrol zenekarnak Elvis Presley születésnapján (január 08-án) jelent meg debütáló albuma, „17 HOT ELVIS SONGS” címmel, amit Münchenben és Zürichben mutattak be az Elvis Birthday Tour keretében. A korongra – ami a Grund Records kiadó gondozásában jelent meg - Elvis minden zenei korszakából  válogattak a fiúk, és egy egységes, ötvenesévek-beli, vérforraló és vad rockabilly/rock and roll összeállítás lett a végeredmény.

Az Ed Philips és a Memphis Patrol legénysége Európában teljesen egyedülálló imázzsal és energiával viszi színpadra Elvis Presley legdögösebb dalait. A koncert egyedi és látványos színpadképpel és showelemekkel eleveníti fel a rock and roll királyának legismertebb slágereit, mint például Blue Suede Shoes, Hound dog, Jailhouse Rock és a Viva Las Vegas.

A különleges hangzásvilágot a különleges repertoárral ötvözik,ugyanis olyan Magyarországon élőben soha nem játszott Presley-különlegességek kerülnek színpadra, mint a Fools fall in love, Kissin Cousins, C'mon Everybody vagy a  Rubberneckin’. A fergeteges showműsort a banda amerikai katonai egyenruhában prezentálja, ami Elvis Európában töltött katona éveit, a G.I. Blues-os korszakát idézi fel. 

Egyébként, aki military öltözetben érkezik, különböző kedvezményekben részesülhet a belépésnél... Azért pedig, az este igazi karneválhangulatban teljen, Ed Philips és a Memphis Patrol vendége - első alkalommal Magyarországon- négy igazi macho, azaz a Jumpin’ Bop zenekar lesz. A csapat Andrea Cappello (gitár) vezetésével egyenesen Olaszországból érkezik a Bazaar Klubba, ahol három csibész cimborájával megmutatják milyen a rockabilly olasz módra.Képtár

  • Európa legjobb Elvis-tribute osztaga megszállja a Belvárost! kép 9861
 

 

Szólj hozzá!


Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Az indexesek vették észre és tették közzé a menedzser posztját.

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek