Év végi és újévi koncertdömping Budapesten

2016. december 19.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu, MTI

Mások mellett Gloria Gaynor, a Ghymes, Demjén Ferenc, a Csík Zenekar, Sena, a Brains, a 30Y, a Zagar, a Punnany Massif, Wolf Kati, a Bëlga, az Edda Művek, Fenyő Miklós, a Budapest Bár és a Wellhello is koncertet ad az év utolsó napjaiban Budapesten.

Év végi és újévi koncertdömping Budapesten

Karácsonykor is több koncertet rendeznek a fővárosban.

December 25-én a Kaláka együttes hagyományos ünnepi estje lesz a Marczibányi Téri Művelődési Központban, Anthony Pappa pedig karácsonyi dj-szetjét mutatja be a Teslában. Másnap, 26-án a Bin-Jip az A38 hajón, a Kowalsky meg a Vega a Barba Negrában játszik, a Wellhello évzáró buliját tartja az Akvárium Klubban, ahol a másik teremben a Pál Utcai Fiúk ad koncertet. Ugyanezen a napon a Hajdu Klára Quartet a Budapest Jazz Clubban, a Triász a MOMkultban zenél, míg a Dürer Kertben WinterSUN címmel dj-k lépnek fel.

December 27-én lesz Fenyő Miklós hagyományos évzáró koncertje, a Fenyő-ünnep a Sportarénában, a Kowalsky meg a Vega ismét játszik a Barba Negrában, az A38-on a Kelemen Kabátban, az Akváriumban a Brains és Sena, a Trafóban Dj Bootsie, az Instantban az Amoeba Band, a Fonóban Kollár-Klemencz László, a Kuplungban a Barabás Lőrinc Quartet és a Bujdosó Trió, a Muzikumban pedig a legendás erdélyi rockcsapat, a Metropol zenél.

December 28-án a Palladio Orchestrával 100 gitár lesz egy színpadon a Sportarénában, a Müpában a Muzsikás játszik, a London Community Gospel Choir a Budapest Kongresszusi Központban, a Ghymes a Szent István-bazilikában, a Brains újra fellép az Akváriumban, ugyanitt zárja az évet a Blahalouisiana, a Barba Negrában Anna and the Barbies-koncert lesz, a Kerekes Band az A38-on, a Supernem a Dürerben, a ColorStar a Gödör Klubban, az East Gipsy Band és az Oláh Gipsy Beats a Fonóban, a Jónás Vera Experiment a Trafóban, a Nana Vortex a Muzikumban, a Budapest Voices a MOMkultban, Hamvai P.G. a Symbolban, a Keep Floyding pedig a Showbarlangban játszik.

December 29-én az amerikai diszkókirálynő, Gloria Gaynor ad nagykoncertet a Sportarénában, a Punnany Massif duplázik a Müpában, a Bëlga évzáró bulit tart az Akváriumban, ugyanitt a másik teremben a BioRoBoT játszik, Wolf Kati a Liszt Ferenc Kamarazenekarral lép fel a BKK-ban, Ferenczi György és a Rackajam a Fonóben lesz, a 30Y a Dürerben, a Zagar az A38-on, Kökény Attila a Syma csarnokban, a Paddy and the Rats a Barba Negrában, a Tereskova a Gödörben, a Nigun a BJC-ben, az Ethnofil az Instantban, az EC70 Band Eric Calpton számait játssza a Muzikumban és Valami zümmögjön címmel Rájátszás-est lesz a Trafóban.

December 30-án Demjén Ferenc Hetvenkedem címmel, Charlie, Frenreisz Károly, Kovács Kati, Szörényi Levente és Zséda közreműködésével 70. születésnapját ünnepli a Sportarénában, a Csík Zenekar pedig Bródy Jánossal és Laár Andrással lép fel a Syma csarnokban. Ezen a napon a Szabó Balázs Bandája az A38-on, a Middlemist Red a Kuplungban, a Pokolgép a Barba Negrában játszik, előszilvesztert tart a Cloud 9+ a Gödörben, a Hot Jazz Band a MOMkultban, a Dresch Quartet és Tóth Viktor a Fonóban, a Bohemian Betyars az Instantban, az Elsa Valle Afrocando a BJC-ben; Kékesi Bajnok László barátaival a Showbarlangban koncerttel ünnepli 65. születésnapját, az Any News pedig a Muzikumban látható és hallható.

Szilveszter napján az Edda Művek a Barba Negrában lép fel, a Budapest Bár a MOMkultban tart dupla koncertet, az A38 hajón Random Tripet rendeznek Delov Jávorral, Dj Q-Cee-vel és barátaikkal. Duplázik az Amadinda és Presser Gábor a Zeneakadémián (a vendég a Hot Jazz Band lesz), az Ivan & The Parazol a Kuplungban lép fel, a Fonó Folk Szilveszteren a Buda Folk Band, Tintér Gabriella, a Magyarpalatkai Banda és a Csángálló játszik, az Instantban Zuboly-szilveszter lesz.

Ugyancsak 31-én az Akváriumban három helyszínen lesznek dj-k (mások mellett Felcser Máté, Henri Gonzo, Linczényi Márkó, Zságer Balázs, Iamyank és S.Olbricht), a Dürer Klub Normafa-rendezvényén szintén dj-k (Mr What, Spirit Architect, Wingz, Dj Snow) pakolják a lemezeket, akárcsak a Fogasban (Infragandhi, Jumo Daddy, Metha), és a Teslában (Nigel Stately, Used Disco, Tigran), a Symbolban Rakonczai Imre, Lotfi Begi és mások társaságában lehet szilveszterezni, a Gödörben Depeche Mode-szilveszter lesz, a Muzikumban pedig Beatles-szilveszter a The Bitsszel.

Újév napján a Quimby a MOMkultban lép fel Varázszene című műsorával, a Budapest Klezmer Band Falusi Mariann-nal kiegészülve a BKK-ban dupla koncerttel köszönti 2017-et, a Korai Öröm a Gödörben lesz. Január 2-án Orosz Zoltán harmonikás és barátai (Borbély Mihály, Horváth Kornél, Kelemen Barnabás, Lattmann Béla, Roby Lakatos) adnak újévi koncertet a MOMkultban, a Calcutta Trió ezen a napon indiai zeneklubjában várja az érdeklődőket a Marczibányi Téri Művelődési Központban.

Január 3-án a Boban Markovic Orchestra délután és este dupla újévi koncertet ad a Müpában, a Dés András Trió az Opus Jazz Clubban játszik, másnap ugyanitt a Baló István Project zenél, a Quimby pedig jótékonysági koncertet ad a Müpában a Hospice Alapítvány javára. 6-án pénteken a Póka-Tátrai ReGeneráció című produkció látható és hallható a Barba Negrában, a Bikini a Gödörben, 7-én a Müller Péter Sziámi AndFriends a Gödörben, a francia dzsesszcsapat, a Pulcinella az Opusban játszik, 8-án vasárnap pedig Lajkó Félix ad újévi koncertet a Zeneakadémián.


 

 

Szólj hozzá!


Új albummal (fel)támad a NEO!

Új albummal (fel)támad a NEO!

Idén ősszel új anyaggal jelentkezik a NEO, az elektropop hazai meghatározó zenekara.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Cickányok, irány az ingyenes RoCkány Feszt!

Június utolsó szombatján egy kis Békés megyei település, Okány szolgál egy teljesen új, viszont többeknek mégis nosztalgiával is bíró esemény helyszínéül, mely némi (még megbocsájtható) szójáték eredményeként a RocKány Feszt nevet kapta.

Új videoklippel jelentkezett a maszkos Tha Shudras

A maszkos előadásmódjáról közismert Tha Shudras zenekar új videoklippel rukkolt elő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek