Farsang KÁOSZ-módra: tízezer egy jó jelmezért

2014. február 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Kovács Áron és zenekara, a KÁOSZ Központ beöltözős farsangi bulit tart február 7-én az Alcatrazban. A legjobb jelmezt viselő koncertlátogató 10.000 Ft-os italkupont nyerhet.

Farsang KÁOSZ-módra: tízezer egy jó jelmezért

„Tudjuk, hogy az emberek szeretik az ilyen beöltözős koncerteket, hiszen szilveszterkor is sokan szerveznek bulikat egy-egy adott téma köré. Úgy gondoltuk, hogy ezt a hónapot is valami különleges koncerttel indítjuk meg, s szerencsére ennek így apropója is lett. ”– nyilatkozta a zenekarvezető.

A srácok tényleg mozgalmasan indították az évet, hiszen már túlvannak egy nagy sikerű Muzikumos koncerten, ahol Pély Barna triójával, a B the Firsttel léptek fel, illetve maguk mögött tudhatnak egy Barba Negrás fellépést is, ahol a Zártosztály előtt adtak egy kis ízelítőt a közönségnek a „káoszos” hangulatból.

„Egyáltalán nem panaszkodhatunk, hiszen folyamatos pozitív visszajelzések érkeznek a közönségtől, ami megerősít minket abban, hogy valamit jól, valamit másképp csinálunk. A halhatatlanokkal való közös éneklésnek hatalmas sikere van, imádja mindenki ezt a blokkunkat – árulta el Kovács Áron.– Természetesen dolgozunk a repertoár bővítésén is; az új dalok már válogatás alatt vannak. Nem elképzelhetetlen, hogy az emberek a most pénteki koncerten ebből már ízelítőt is kapnak.”

 A KÁOSZ Központ tehát ismét egy falrengető bulira készül az Alcatrazban február 7-én, 22.00 órától.

JÁTÉK!!

A zenekar nem hagyja játék nélkül a közönségét, hiszen egy koncert ettől lesz még izgalmasabb. Érdemes lesz beöltözni, hiszen a legjobb jelmezt viselő egy 10.000 Ft-os italkuponnal lesz gazdagabb az este folyamán; aki pedig olyan rocklegendává változik át, aki szerepel a halottakkal való duettezés produkcióban, az különdíjban részesül. 

 

Szólj hozzá!


A punk visszatér Óbudára: ETA és Kretens közös buli az OMK-ban

A punk visszatér Óbudára: ETA és Kretens közös...

A nyolcvanas évek elején alakult, ma is létező két legendás punkbanda, az ETA és a Kretens ad közös koncertet november 24-én az Óbudai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Vissza a suttyórockhoz: itt a Quimby dobosának legújabb albuma!

A Nemzet Metronómja, ifj. Gerdesits Ferenc dobos, azaz Faszi anyazenekarának a Quimby tekinthető, de saját zenekara, a Marlboro Man is immáron a 26. születésnapját ünnepli idén, amit egy új albummal ünnepelnek meg.

István, a király 35 – Szörényi Levente és Bródy János újra a színpadon!

Szinte hihetetlen, hogy az István a király rockopera idén ünnepli 35 éves évfordulóját... Az elmúlt 35 évben számos legendás feldolgozást láthattunk már. A jubileumi előadáson a rockopera koncertverzióban lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában december 17-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek