Farsang KÁOSZ-módra: tízezer egy jó jelmezért

2014. február 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Kovács Áron és zenekara, a KÁOSZ Központ beöltözős farsangi bulit tart február 7-én az Alcatrazban. A legjobb jelmezt viselő koncertlátogató 10.000 Ft-os italkupont nyerhet.

Farsang KÁOSZ-módra: tízezer egy jó jelmezért

„Tudjuk, hogy az emberek szeretik az ilyen beöltözős koncerteket, hiszen szilveszterkor is sokan szerveznek bulikat egy-egy adott téma köré. Úgy gondoltuk, hogy ezt a hónapot is valami különleges koncerttel indítjuk meg, s szerencsére ennek így apropója is lett. ”– nyilatkozta a zenekarvezető.

A srácok tényleg mozgalmasan indították az évet, hiszen már túlvannak egy nagy sikerű Muzikumos koncerten, ahol Pély Barna triójával, a B the Firsttel léptek fel, illetve maguk mögött tudhatnak egy Barba Negrás fellépést is, ahol a Zártosztály előtt adtak egy kis ízelítőt a közönségnek a „káoszos” hangulatból.

„Egyáltalán nem panaszkodhatunk, hiszen folyamatos pozitív visszajelzések érkeznek a közönségtől, ami megerősít minket abban, hogy valamit jól, valamit másképp csinálunk. A halhatatlanokkal való közös éneklésnek hatalmas sikere van, imádja mindenki ezt a blokkunkat – árulta el Kovács Áron.– Természetesen dolgozunk a repertoár bővítésén is; az új dalok már válogatás alatt vannak. Nem elképzelhetetlen, hogy az emberek a most pénteki koncerten ebből már ízelítőt is kapnak.”

 A KÁOSZ Központ tehát ismét egy falrengető bulira készül az Alcatrazban február 7-én, 22.00 órától.

JÁTÉK!!

A zenekar nem hagyja játék nélkül a közönségét, hiszen egy koncert ettől lesz még izgalmasabb. Érdemes lesz beöltözni, hiszen a legjobb jelmezt viselő egy 10.000 Ft-os italkuponnal lesz gazdagabb az este folyamán; aki pedig olyan rocklegendává változik át, aki szerepel a halottakkal való duettezés produkcióban, az különdíjban részesül. 

 

Szólj hozzá!


Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a...

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pontosítunk: 51 évesen és 1 hónaposan zenél Siófokon Lovasi András

Jubileumi, teljes életművét bemutató turnéjának egyetlen balatoni állomása lesz a július 20-i koncert a PLÁZS-on.

Sztriptízbárokban léptek fel, majd egyetlen nap alatt egyetlen dallal világsztárok lettek

Több mint 50 éves pályafutásának összefoglalásaként szimfonikus zenekarral, óriás kivetítővel és különleges látványvilággal megfűszerezett életműkoncertet ad a Smokie együttes Budapesten. A brit legenda a Papp László Budapest Sportarénában, november 28-án lép fel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek