Év koncertje - szavazás

Farsang KÁOSZ-módra: tízezer egy jó jelmezért

2014. február 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Kovács Áron és zenekara, a KÁOSZ Központ beöltözős farsangi bulit tart február 7-én az Alcatrazban. A legjobb jelmezt viselő koncertlátogató 10.000 Ft-os italkupont nyerhet.

Farsang KÁOSZ-módra: tízezer egy jó jelmezért

„Tudjuk, hogy az emberek szeretik az ilyen beöltözős koncerteket, hiszen szilveszterkor is sokan szerveznek bulikat egy-egy adott téma köré. Úgy gondoltuk, hogy ezt a hónapot is valami különleges koncerttel indítjuk meg, s szerencsére ennek így apropója is lett. ”– nyilatkozta a zenekarvezető.

A srácok tényleg mozgalmasan indították az évet, hiszen már túlvannak egy nagy sikerű Muzikumos koncerten, ahol Pély Barna triójával, a B the Firsttel léptek fel, illetve maguk mögött tudhatnak egy Barba Negrás fellépést is, ahol a Zártosztály előtt adtak egy kis ízelítőt a közönségnek a „káoszos” hangulatból.

„Egyáltalán nem panaszkodhatunk, hiszen folyamatos pozitív visszajelzések érkeznek a közönségtől, ami megerősít minket abban, hogy valamit jól, valamit másképp csinálunk. A halhatatlanokkal való közös éneklésnek hatalmas sikere van, imádja mindenki ezt a blokkunkat – árulta el Kovács Áron.– Természetesen dolgozunk a repertoár bővítésén is; az új dalok már válogatás alatt vannak. Nem elképzelhetetlen, hogy az emberek a most pénteki koncerten ebből már ízelítőt is kapnak.”

 A KÁOSZ Központ tehát ismét egy falrengető bulira készül az Alcatrazban február 7-én, 22.00 órától.

JÁTÉK!!

A zenekar nem hagyja játék nélkül a közönségét, hiszen egy koncert ettől lesz még izgalmasabb. Érdemes lesz beöltözni, hiszen a legjobb jelmezt viselő egy 10.000 Ft-os italkuponnal lesz gazdagabb az este folyamán; aki pedig olyan rocklegendává változik át, aki szerepel a halottakkal való duettezés produkcióban, az különdíjban részesül. 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek