Fekete kanapét kért a Nickelback

2013. október 28.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az őszi nagy sztárjárásban Bruno Mars után rögtön a kanadai Nickelback érkezik Budapestre november 8-án. A turné csak a napokban kezdődik, azonban már kiszivárogtak információk a várható produkcióról.

Fekete kanapét kért a Nickelback
A zenekar és stábja közvetlenül az előző esti prágai koncertről fog megérkezni Budapestre és reggel 8-kor elkezdik építeni a színpadot az Arénában. 10 kamion és 6 busz szállítja a felszerelést és az utazó stábot városról városra, Budapesten 75 magyar technikai ember jelenti a pluszsegítséget.
 
A közel 400 négyzetméteres színpad mögött egy óriási kivetítőfal adja majd a látvány nagyobbik részét. Pirotechnikát ezen a turnén nem használnak, azonban a show része a füstgép, illetve olyan fényeffektek, amelyek stroboszkóp hatással is bírnak.
 
A backstage-ben az öltözők mellett külön családi szoba is kialakításra kerül, ezen felül csak a dobos kért egy kisebb próbahelyiséget magának. A Nickelback az öltözőjükbe fekete kanapét és foteleket, állólámpákat, tükröt és szőnyegeket kért. Előzetes étel- és italigényük nincs, aznap reggel fogják helyben leadni a beszerzendő dolgok listáját.
 
A tavalyi év egyik óriási meglepetése, a Skillet lép színpadra november 8-án 20 órakor bemelegíteni a közönséget, a Nickelback 21 óra körül fog kezdeni. 2 órás koncertjük alatt a kanadai banda a legnagyobb slágereiket játssza, november 4-én kerül boltokba a Greatest Hits válogatásuk is.
 
A budapesti koncert már hetek óta teltházas, így  a szerencsés magyar rajongók bizonyára felfokozott hangulatban várják már a november 8-i show-t.
 

Képtár

  • Fekete kanapét kért a Nickelback kép 20824
  • Fekete kanapét kért a Nickelback kép 20826
  • Fekete kanapét kért a Nickelback kép 20827
  • Fekete kanapét kért a Nickelback kép 20828
  • Fekete kanapét kért a Nickelback kép 20829
 

 

Szólj hozzá!


El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy posztapokaliptikus rádióállomás szakítós dalokat játszik: JUNGLE

A kreatív zenei kollektíva nemrég vadonatúj dalokkal tért vissza. A "Happy Man" és a "House In LA" a Jungle közeledő, második, Londonban rögzített albumának első beharangozói.

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába... Ezzel a vírusként terjedő videóval jól meg is alapozta a turnéját, amely december 5-én a szomszédba érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek