Felépült Soda, teljes a buli: Depresszió a PECSA-ban

2013. április 19.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Immáron teljes felállásban léphet a Pecsa Music Hall színpadára a Depresszió, mert rövid lábadozás és a turné egyes állomásainak kihagyása után a sampleres-vokálos Pálffy "SODA" Miklós is csatlakozik a csapathoz.

Felépült Soda, teljes a buli: Depresszió a PECSA-ban

A MEGYEK ELŐRE elnevezésű tavaszi turnéjának zárásaként ad nagyszabású önálló koncertet a Depresszió április 20-án, Budapesten. A rajongók különleges élményre számíthatnak, mert az este hosszú műsorral érkezik a zenekar, a népszerű dalok mellett régen játszott kedvenceket is hallani lehet majd. Halász Ferenc énekes-gitáros így nyilatkozott az eseményről."Külön öröm számunkra, hogy a februárban derékműtéten átesett billentyűsünk, Soda is teljesen meggyógyult már, tehát teljes létszámban vágunk neki a bulinak, aminek a hangját rögzítjük is, egy speciális kiadványhoz.”  Hozzátette: "Bár az elmúlt időszakban is sok nagyszabású buliban vetünk részt, de ekkora önálló megmozdulásunk már régen volt. Mivel ezen az estén minden a mi elvárásainkhoz lesz igazítva, ezért egy hosszú műsorral készülünk, amiben a legnagyobb sikerdalaink mellett, régen játszott koncertfavoritok is helyet kaptak, valamint hang-és fénytechnika szempontjából is színvonalas produkcióra számíthat mindenki."

Az este vendégzenekarai a Sold For Evil és Burnout lesznek, különleges vendégként pedig a Cadaveres lép fel, akik után pontosan 21:30-kor kezd a Depresszió.                

 

Szólj hozzá!


Benéztünk a Zártosztályra

Benéztünk a Zártosztályra

Igaz, ez a koncert még a Sziget előtt volt, tehát bizony kissé megkésett ez a beszámoló (fesztiválok országszerte, meg még munka is, nehéz ügy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Mindenki lenyugodhat: mégis lesz Eurovízió jövőre

Netta Barzilai májusi eurovíziós győzelmével Izrael megszerezte a 2019-es dalverseny rendezésének jogát, de azóta többször megkérdőjeleződött az ország házigazda szerepe, előbb Jeruzsálem helyszínként való meghatározása, majd pénzügyi viták miatt.

Lecsap a Kalapács a Halász-Rock Fesztiválra

Augusztus 19-én - tehát most vasárnap - Halászteleken kerül megrendezésre a Halász-Rock Fesztivál. Az ingyenes, családi nappal összekapcsolt rendezvényen minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő szórakozási lehetőségeket, délután 2-től pedig koncertekkel várják a látogatókat.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek