Felépült Soda, teljes a buli: Depresszió a PECSA-ban

2013. április 19.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Immáron teljes felállásban léphet a Pecsa Music Hall színpadára a Depresszió, mert rövid lábadozás és a turné egyes állomásainak kihagyása után a sampleres-vokálos Pálffy "SODA" Miklós is csatlakozik a csapathoz.

Felépült Soda, teljes a buli: Depresszió a PECSA-ban

A MEGYEK ELŐRE elnevezésű tavaszi turnéjának zárásaként ad nagyszabású önálló koncertet a Depresszió április 20-án, Budapesten. A rajongók különleges élményre számíthatnak, mert az este hosszú műsorral érkezik a zenekar, a népszerű dalok mellett régen játszott kedvenceket is hallani lehet majd. Halász Ferenc énekes-gitáros így nyilatkozott az eseményről."Külön öröm számunkra, hogy a februárban derékműtéten átesett billentyűsünk, Soda is teljesen meggyógyult már, tehát teljes létszámban vágunk neki a bulinak, aminek a hangját rögzítjük is, egy speciális kiadványhoz.”  Hozzátette: "Bár az elmúlt időszakban is sok nagyszabású buliban vetünk részt, de ekkora önálló megmozdulásunk már régen volt. Mivel ezen az estén minden a mi elvárásainkhoz lesz igazítva, ezért egy hosszú műsorral készülünk, amiben a legnagyobb sikerdalaink mellett, régen játszott koncertfavoritok is helyet kaptak, valamint hang-és fénytechnika szempontjából is színvonalas produkcióra számíthat mindenki."

Az este vendégzenekarai a Sold For Evil és Burnout lesznek, különleges vendégként pedig a Cadaveres lép fel, akik után pontosan 21:30-kor kezd a Depresszió.                

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek