Felépült Soda, teljes a buli: Depresszió a PECSA-ban

2013. április 19.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Immáron teljes felállásban léphet a Pecsa Music Hall színpadára a Depresszió, mert rövid lábadozás és a turné egyes állomásainak kihagyása után a sampleres-vokálos Pálffy "SODA" Miklós is csatlakozik a csapathoz.

Felépült Soda, teljes a buli: Depresszió a PECSA-ban

A MEGYEK ELŐRE elnevezésű tavaszi turnéjának zárásaként ad nagyszabású önálló koncertet a Depresszió április 20-án, Budapesten. A rajongók különleges élményre számíthatnak, mert az este hosszú műsorral érkezik a zenekar, a népszerű dalok mellett régen játszott kedvenceket is hallani lehet majd. Halász Ferenc énekes-gitáros így nyilatkozott az eseményről."Külön öröm számunkra, hogy a februárban derékműtéten átesett billentyűsünk, Soda is teljesen meggyógyult már, tehát teljes létszámban vágunk neki a bulinak, aminek a hangját rögzítjük is, egy speciális kiadványhoz.”  Hozzátette: "Bár az elmúlt időszakban is sok nagyszabású buliban vetünk részt, de ekkora önálló megmozdulásunk már régen volt. Mivel ezen az estén minden a mi elvárásainkhoz lesz igazítva, ezért egy hosszú műsorral készülünk, amiben a legnagyobb sikerdalaink mellett, régen játszott koncertfavoritok is helyet kaptak, valamint hang-és fénytechnika szempontjából is színvonalas produkcióra számíthat mindenki."

Az este vendégzenekarai a Sold For Evil és Burnout lesznek, különleges vendégként pedig a Cadaveres lép fel, akik után pontosan 21:30-kor kezd a Depresszió.                

 

Szólj hozzá!


25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei tévécsatorna

25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei...

Megint egy zenei csatornával lesz kevesebb a palettán, ugyanis az egykor szebb napokat is megélt VIVA TV év végén lehúzza a rolót - adta hírül a HVG.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

A Salt Lake City-ből származó deathcore csapat legújabb albuma Eternal Nightmare címmel július 13-án jelenik majd meg, mellyel idén ősszel turnéra indulnak. Hozzánk október 4-én látogatnak el, a koncertnek a Dürer Kert ad majd otthont.

Decemberben jön a gyerekek kedvenc meséjének zenés változata, a Masha és a Medve

Év végén érkezik gyermek kedvenc medvéje, akivel érdemes lesz találkozni. A Masha és a Medve állathősére nem kell nyomkövetőt rakni, pontosan tudjuk, hol fog felbukkanni. Elsőként december 28-án 14 órakor, majd még aznap 17.30-kor találkozhatunk vele a MOMKult-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek