Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord

2014. január 22.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nem sokat lacafacáznak a keményebb vonal képviselői, alig kezdődött az év, és több fronton is támadnak. Zúzás lesz Budakalászon, a Rocktogonban és a Club 202-ben is. Elő a léggitárokkal!

Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord

A legutóbbi vérbeli rock- és a punkhétvégék után most egyfajta rock 'n roll szagú nosztalgia várja a rajongókat Budakalászon. Február második péntekén ugyanis hazánk egyik legrégebbi tribute-zenekaráé, a KISS Forever-é lesz a színpad. Az Európát végigturnézó zenekar február 14-én a Rockház közönségét varázsolja majd el az amerikai hardrock arcfestős fénykorába, a hetvenes évekbe. Műsorukban élethű KISS produkció elevenedik meg majd, az októberben indult új koncertsorozat e havi folytatásaként.

 

Ismét a belváros egyik legdögösebb rockklubjában hódít a Tankcsapda egykori előzenekara, a Rocken Dogs. A négy fiatal srác fülbemászó füstös rákendroll muzsikájával legutóbb a szilveszteri hangulatot alapozta a Rocktogonban. A bandának amúgy nemrég ért véget országos - Történjen valami című - lemezbemutató turnéja, most pedig újra Budapesten állnak meg egy estére, idei első fővárosi bulijukra, a Bang Bang zenekar társaságában. ha február 1., akkor Rocken Dogs!

 

Időutazásra készül a magyar metáltörténelem egyik oszlopos tagja, a Demonlord zenekar. Első önálló korongjuk, az Adventures In Hell ugyanis éppen 15 éve jelent meg, ez alkalomból ünnepelnek a Twister és Noa Rock társaságában a fehérvári úti legendás klubban. A február 7-i buli a Club 202-ben némileg nosztalgikus is lesz, de azért a többi Demonlord anyagot sem hanyagolják a srácok. A Twister is teljes programmal készül, hiszen nyáron megjelent második nagylemezüket, a Duplacsavart  mutatják be. Az estét a Noa Rock indítja, róluk sem ajánlatos lemaradni, ezt már többször bizonyították. A II. Metal On Metal Fesztet pedig az illusztris vendégek teszik még izgalmasabbá!


Képtár

 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25506
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25508
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25509
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25510
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25511
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25512
 

 

Szólj hozzá!


Androidharkályokat engednek szabadon Budapesten!

Androidharkályokat engednek szabadon Budapesten!

A PLACCC Nemzetközi Művészeti Fesztivál keretein belül Budapestre érkezett Marco Barotti olasz hangtervező audio-vizuális installációja, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Mi a közös Liszt Ferencben és a világhírű ütős formációban?

Ha mélyen áttúrjuk a dolgot, biztosan találnák sokféle megállapítást, most kivételesen arra gondoltunk, hogy Liszttel indul és dobshow-val zárul a Koreai Kulturális Fesztivál.

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a Hajógyári, hanem a fesztivál. Ez alatt a száznegyven év alatt rengeteg szervezővel/fellépővel/látogatóval és megannyi feltűnő, eltűnő helyszínnel, színpaddal, no meg számos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
BACH 333
BACH 333
Budapest 
BACH 333
BACH 333
Budapest 
BACH 333
BACH 333
Budapest 
Charlie
Charlie
Budapest 
BOOM BOOM
BOOM BOOM
Budapest