Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord

2014. január 22.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nem sokat lacafacáznak a keményebb vonal képviselői, alig kezdődött az év, és több fronton is támadnak. Zúzás lesz Budakalászon, a Rocktogonban és a Club 202-ben is. Elő a léggitárokkal!

Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord

A legutóbbi vérbeli rock- és a punkhétvégék után most egyfajta rock 'n roll szagú nosztalgia várja a rajongókat Budakalászon. Február második péntekén ugyanis hazánk egyik legrégebbi tribute-zenekaráé, a KISS Forever-é lesz a színpad. Az Európát végigturnézó zenekar február 14-én a Rockház közönségét varázsolja majd el az amerikai hardrock arcfestős fénykorába, a hetvenes évekbe. Műsorukban élethű KISS produkció elevenedik meg majd, az októberben indult új koncertsorozat e havi folytatásaként.

 

Ismét a belváros egyik legdögösebb rockklubjában hódít a Tankcsapda egykori előzenekara, a Rocken Dogs. A négy fiatal srác fülbemászó füstös rákendroll muzsikájával legutóbb a szilveszteri hangulatot alapozta a Rocktogonban. A bandának amúgy nemrég ért véget országos - Történjen valami című - lemezbemutató turnéja, most pedig újra Budapesten állnak meg egy estére, idei első fővárosi bulijukra, a Bang Bang zenekar társaságában. ha február 1., akkor Rocken Dogs!

 

Időutazásra készül a magyar metáltörténelem egyik oszlopos tagja, a Demonlord zenekar. Első önálló korongjuk, az Adventures In Hell ugyanis éppen 15 éve jelent meg, ez alkalomból ünnepelnek a Twister és Noa Rock társaságában a fehérvári úti legendás klubban. A február 7-i buli a Club 202-ben némileg nosztalgikus is lesz, de azért a többi Demonlord anyagot sem hanyagolják a srácok. A Twister is teljes programmal készül, hiszen nyáron megjelent második nagylemezüket, a Duplacsavart  mutatják be. Az estét a Noa Rock indítja, róluk sem ajánlatos lemaradni, ezt már többször bizonyították. A II. Metal On Metal Fesztet pedig az illusztris vendégek teszik még izgalmasabbá!


Képtár

 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25506
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25508
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25509
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25510
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25511
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25512
 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek