Év koncertje - szavazás

Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord

2014. január 22.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nem sokat lacafacáznak a keményebb vonal képviselői, alig kezdődött az év, és több fronton is támadnak. Zúzás lesz Budakalászon, a Rocktogonban és a Club 202-ben is. Elő a léggitárokkal!

Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord

A legutóbbi vérbeli rock- és a punkhétvégék után most egyfajta rock 'n roll szagú nosztalgia várja a rajongókat Budakalászon. Február második péntekén ugyanis hazánk egyik legrégebbi tribute-zenekaráé, a KISS Forever-é lesz a színpad. Az Európát végigturnézó zenekar február 14-én a Rockház közönségét varázsolja majd el az amerikai hardrock arcfestős fénykorába, a hetvenes évekbe. Műsorukban élethű KISS produkció elevenedik meg majd, az októberben indult új koncertsorozat e havi folytatásaként.

 

Ismét a belváros egyik legdögösebb rockklubjában hódít a Tankcsapda egykori előzenekara, a Rocken Dogs. A négy fiatal srác fülbemászó füstös rákendroll muzsikájával legutóbb a szilveszteri hangulatot alapozta a Rocktogonban. A bandának amúgy nemrég ért véget országos - Történjen valami című - lemezbemutató turnéja, most pedig újra Budapesten állnak meg egy estére, idei első fővárosi bulijukra, a Bang Bang zenekar társaságában. ha február 1., akkor Rocken Dogs!

 

Időutazásra készül a magyar metáltörténelem egyik oszlopos tagja, a Demonlord zenekar. Első önálló korongjuk, az Adventures In Hell ugyanis éppen 15 éve jelent meg, ez alkalomból ünnepelnek a Twister és Noa Rock társaságában a fehérvári úti legendás klubban. A február 7-i buli a Club 202-ben némileg nosztalgikus is lesz, de azért a többi Demonlord anyagot sem hanyagolják a srácok. A Twister is teljes programmal készül, hiszen nyáron megjelent második nagylemezüket, a Duplacsavart  mutatják be. Az estét a Noa Rock indítja, róluk sem ajánlatos lemaradni, ezt már többször bizonyították. A II. Metal On Metal Fesztet pedig az illusztris vendégek teszik még izgalmasabbá!


Képtár

 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25506
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25508
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25509
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25510
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25511
 • Fém a fémen nem marad: KISS Forever, Rocken Dogs, Demonlord kép 25512
 

 

Szólj hozzá!


Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával...

Újabb fordulatot vett A Dal című műsorból hétfőn plágium vád miatt kizárt Petruska András ügye. A kettes számú szakértői vélemény szerint...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vasárnapig lehet még szavazni az év koncertjére, fesztiváljára, klubjára!

Vasárnap éjfélig tart a Koncert.hu által meghirdetett szavazás, amely azt kívánja kideríteni, a közönség véleménye alapján melyik volt 2018 legemlékezetesebb koncertje, fesztiválja, s melyik zenei klubot kedvelték leginkább a látogatók.

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek