Év koncertje - szavazás

Fesztivállal zárja az évet a Supernem a Dürerben

2015. november 16.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Rendhagyó módon készülnek búcsúztatni az évet a Supernem tagjai. Az egyébként immár hagyományosnak mondható budapesti évzáró koncertjükre ezúttal három fiatal rockandroll zenekart hívtak meg.

Fesztivállal zárja az évet a Supernem a Dürerben

A vendégeket bátran nevezhetjük az elmúlt időszak nagy felfedezettjeinek: a már külföldön is szárnyait bontogató igazi karcos garázsrock-csapat, a  Trousers, az idei Kimittube?-döntős ír-norvég-magyar trió, a bluest és a rockandrollt ellenállhatatlan szellemességgel ötvöző Mongooz and the Magnet, és a szintén pécsi, pimaszul fiatal Junkie Jack Flash, amely nemcsak meglepő kiforrottsággal, de olyan elemi erővel tolja a rockandrollt, hogy az ember a lábával dobol a plafonon.

Papp Szabiék a helyszínt sem véletlenül választották a csaknem rockfesztivál jelentőségű egész estés táncmulatságnak. Az utóbbi évek kultikus koncerthelyszínévé vált Dürer Kert ugyanis az idén nyáron komoly technikai és esztétikai átalakításon esett át. Így, az erre a koncertre ismét valami meglepetéssel készülő Supernem évzárója is, a szokásos parádés szórakozás mellett, valódi hang- és fényorgiát ígér.


Supernem koncert

December 29. DÜRER KERT

18:30 - kapunyitás

19:30-20:20 - The Trousers

20:45-21:35 - Mongooz And The Magnet

22:00-23:30 - Supernem

23:50 - Junkie Jack Flash


 

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek