FucktoberFest: Szigeti Ferenc lesz a vendég a RedHeart koncerten!

2015/10/07  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Ismét összegyűlnek a Dürer Kertben a hazai tribute éra nagyjai, hogy jól megtáncoltassanak mindenkit. Ezúttal három teremben, classic és modern metal egy este! A RedHeart AC/DC koncert vendége a magyar rock nagy elefántjainak egyike lesz hallható és látható, mégpedig Szigeti Ferenc!

FucktoberFest: Szigeti Ferenc lesz a vendég a RedHeart koncerten!

Rammstein, Iron Maiden, Korn, Metallica, Type O Negative, Manowar és még lehetne sorolni a rock legendás nemzetközi alakjait, kiknek muzsikáira még most is éhes a publikum. Nem véletlen, hogy a tribute feszteken óriási az érdeklődés. Rengeteg neves banda és zenész mellett most is mint mindig, jelen lesz a RedHeart együttes.  Kőváry Zoli után egy érettebb, legendás gitáros arcot hívtak meg az este kilenckor kezdődő AC/DC koncertjükre.  Október 9-én ugyanis Szigeti Ferenc veszi nyakába hangszerét és a Requiem helyett most a Highway To Hell fog üvölteni a jól ismert SG-ből.

 

A RedHeart frontembere és Szigeti Feri között most már évek óta tartó jó barátság alakult ki. A Karthago zenekarvezetője sokat egyengeti Peru és bandája útját, így nem véletlen, hogy újra egy színpadon fogják szórakoztatni a nagyérdeműt.

Teljes műsorbeosztás:

NagyTerem

20:00 Rammstein by Rammsturm

21:10 Slipknot by Slipchaos

22:40 Metallica by Scary Guyz

00.00 KoRn by gRaiN

 

Room 041 (középső terem)

20:00 Manowar by Manomore

21:10 AC/DC by Red Heart feat Szigeti Ferencű

22:40 Paradise Lost by Paradise Host -

Draconian Times XX

00.00 Iron Maiden by Iron Inside

 

KT

20:30 Red Hot Chili Peppers by They'red Hot

21:30 Deftones by Diamondeyes

22:40 Paramore by Riot

23:50 Type O Negative by Green Men


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek