Menopauza 1170x180

Future kiszállt a Nicki Minaj-turnéból

2018/12/21  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nicki Minaj európai koncertkörútja február 21-én kezdődik Münchenben, és összesen 22 várost érint a kontinensen. Budapestre február 25-én érkezik – de nem a már beharangozott Future társaságában.

Future nem jön a Nicki Minaj-bulira

A turné Amerikában futó részét egyszerűen törölték. A kiadott sajtóközlemény szerint Minaj úgy döntött, hogy újragondol pár dolgot a turnéval kapcsolatban, és még több időt akar tölteni a próbákkal, hogy a rajongók az énekesnő legjobb előadását láthassák. A Page Six azonban úgy tudja hogy a nagyon alacsony jegyeladás az igazi oka a turné beoffolásának. (OFF Média)

Bár a turné korábbi elnevezése is a két előadó kollaborációját tükrözte: "NickiHndrxx", amiből a "Nicki"-t tudjuk, a szó másik fele pedig Future aranylemezes produktuma 2017-ből.

Nos, a turnét már így hívják:

THE NICKI WRLD TOUR with JUICE WRLD

Ebből következően a chicagói rapper, JUICE WRLD az új főszereplő, akinek ez az éve áttörést jelentett a Goodbye & Good Riddance című első platina albumával, valamint az “All Girls Are The Same” és a “Lucid Dreams” című többszörös platina kislemezekkel.

Minaj pedig 2018-ban adta ki a Queen című platina albumát, és az első olyan női előadó lett, aki 100 alkalommal jelent meg a ‘Billboard Hot 100’ amerikai slágerlistán.

 

A pucsításra termett, méretes hátsó tulajdonosa a legjobb stílus díját kapta az MTV gálán

Nicki Minaj, JUICE WRLD, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek