Gengszterek koncertes klubja

2013. január 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A forgóajtón belépve nem mindennapi látvány fogadja az idelátogatókat. A század eleji bútorok lenyűgöző látványa ámulatra készteti az embert. Ennyi lenne a Cotton Club?

Gengszterek koncertes klubja

Természetesen, nem. Innen több irányba is indulhatnak a vendégek.  A Cotton House Hotel, a Cotton Poker Card Club és az Orfeum terem egyaránt innen közelíthető meg.

Magyarországon a Cotton Club 2002 áprilisában nyitotta meg kapuját a Weiner Leo és Jókai utca sarkán. A klub megálmodói a hely múlt századi szellemét kívánták visszavarázsolni. Egy olyan szórakozóhelyet akartak létrehozni, mely ebben a rohanó világban a béke szigete lehet, régi budapesti hangulatot idéz, ínyenc konyhával rendelkezik, változatos táncos, zenés műsoros estekkel szórakoztatja vendégeit, kulturális élményeket nyújt, és mindezeket egy létesítményen belül kínálja.

A Cotton club dísze az Orfeum terem, mely helyet ad a változatos programoknajk, klubkoncerteknek. Az Orfeum teremben az asztali lámpák lámpaernyői alól kiszűrődő fények és a falikarok adják csak a  bensőséges hangulathoz illő félhomályt. Bármelyik asztaltól jól látható a színpad, sőt kifutó vezet az első sorok közé. Az Orfeum terem 2013-tól ismét színes programoknak ad otthont, minden hónapban immáron hagyománnyá vált klubkoncertek szórakoztatják a nagyérdeműt. A repertoárban megtalálható Király Viktor, Molnár Ferenc Caramel, Kökény Attila, Takács Nikolas, Gájer Bálint, az Old Boys együttes, valamint a Fool Moon vokálegyüttes is. A revüműsorban a '20-as évek hangulatához öltözött táncosok mutatnak be fergeteges showműsort.


Képtár

  • Gengszterek koncertes klubja kép 9205
 

 

Szólj hozzá!


Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK...

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.

Újcirkusz és a régiúj cirkuszhercegnő

A cirkuszhercegnő című nagyoperettel indítja évadát a Miskolci Nemzeti Színház szeptember 21-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek