GMK karácsony a The Silver Shine zenekarral és barátaikkal

2015. december 23.  ·   Ajánló   ·  Görögh Atus

Ha már eleged van a bejgliből és a Reszkessetek betörők sem érdekel, akkor itt egy jó kis alternatíva :)

GMK karácsony a The Silver Shine zenekarral és barátaikkal

A tavalyi fergetegesre sikerült karácsonyi party után, december 26-án, szombaton a Gozsdu Manó Klub színpadán a házigazda újból a THE SILVER SHINE. Ebben a szezonban ez lesz a zenekar egyetlen budapesti koncertje, így rajongóknak kötelező!!! Vintage punk rock and roll, nagybőgős-énekesnővel nem mindennapi dolog. A trió új lemezén dolgozik, így egy kis ízelítőt is kapunk majd az albumból.

 

Előttük a THE HEPCATS csavarja fel a szőnyeget, Mitch Farty (Fröccsös Misi) egyik veterán rockabilly bandája. A trió az elmúlt egy évben nem lépett fel, így ha véletlenül lecsúszol róluk, akkor lehet, hogy egy újabb évet kell várni rájuk!

 

Az estét a DYNAMITE DUDES fogja nyitni. Nagybőgőnél Mitch Farty, aki előszeretettel lobbantja lángra a hangszert a színpadon átvitt és szó szerinti értelemben is. A háromtagú country-rockabilly zenekar a korai blues-t ötvözi modern dalokkal. Lankadatlanul hódítanak és bódítanak! :)


 

 

Szólj hozzá!


Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK...

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.

Újcirkusz és a régiúj cirkuszhercegnő

A cirkuszhercegnő című nagyoperettel indítja évadát a Miskolci Nemzeti Színház szeptember 21-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek