Go east! A sztár DJ Nyíregyházán tolja

2013. április 04.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Toronto, New York, El Paso, Miami, Mallorca, Párizs és Prága után Nyíregyháza látja vendégül napjaink egyik legkarakteresebb technosztárját.

Go east! A sztár DJ Nyíregyházán tolja

Umek fellépése hazánkban mindig kuriózum, hiszen a világszerte több mint másfélmillió Facebook-követőt felmutató dj hosszú évek óta nagy kedvence a magyar technoszcénának. Nem ok nélkül: a szlovén születésű dj-producer trendeket teremtett, és immár két évtizede zúzza az ipart, mégsem utal semmi jel arra, hogy lassítana a tempón. Fáradhatatlanul alkotja techno és tech-house szerzeményeit, évente több mint száz fellépést vállal, a világ legelfoglaltabb techoművészei közé tartozik. Ikonikus trekkjei, a Toolroom, a Spinnin, a Great Stuff, az Intec és hasonlóan híres labelek kínálatát gazdagítják, miközben ő maga hihetetlen gondossággal válogatja ki azokat a kezdő tehetségeket, akiknek nemzetközi karrierindulását saját kiadójánál, a 1605-nél segíti. Rádióshowja, a hetente frissülő Behind The Curtain a dance zenét közvetítő rádióállomások tucatjain hallható. 

S bár szinte folyamatosan úton van, közel rekordmennyiség, amennyit repül egy évben, mégis szakít időt a jótékonykodásra is: minden augusztusban ő a házigazdája a Party with a Cause című rendezvénynek, ahol a helyi támogatókkal karöltve gyűjtenek egy-egy jó ügyért.

Magyarországra egy tengerentúli turnáról érkezik: az Ultra Fesztivál után (Argentina, Chile) Torontóban és New Yorkban lépett fel, majd tiszteletét tette a Miamiban is.


 

 

Szólj hozzá!


Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A jó zsarunak új albuma jelent meg

Josh Groban szeptember 21-én adta ki nyolcadik stúdióalbumát Bridges címmel.

Andrea Bocelli és fia duettjén sírni fogtok

Ha csak egyetlen videót nézel meg ma, ez legyen az! Andrea Bocelli legújabb dalában fiával Matteoval közösen énekli Fall On Me című dalát, ami még a legkeményebb szívű zenerajongót is azonnal leveszi a lábáról.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek