Év koncertje - szavazás

Go east! A sztár DJ Nyíregyházán tolja

2013. április 04.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Toronto, New York, El Paso, Miami, Mallorca, Párizs és Prága után Nyíregyháza látja vendégül napjaink egyik legkarakteresebb technosztárját.

Go east! A sztár DJ Nyíregyházán tolja

Umek fellépése hazánkban mindig kuriózum, hiszen a világszerte több mint másfélmillió Facebook-követőt felmutató dj hosszú évek óta nagy kedvence a magyar technoszcénának. Nem ok nélkül: a szlovén születésű dj-producer trendeket teremtett, és immár két évtizede zúzza az ipart, mégsem utal semmi jel arra, hogy lassítana a tempón. Fáradhatatlanul alkotja techno és tech-house szerzeményeit, évente több mint száz fellépést vállal, a világ legelfoglaltabb techoművészei közé tartozik. Ikonikus trekkjei, a Toolroom, a Spinnin, a Great Stuff, az Intec és hasonlóan híres labelek kínálatát gazdagítják, miközben ő maga hihetetlen gondossággal válogatja ki azokat a kezdő tehetségeket, akiknek nemzetközi karrierindulását saját kiadójánál, a 1605-nél segíti. Rádióshowja, a hetente frissülő Behind The Curtain a dance zenét közvetítő rádióállomások tucatjain hallható. 

S bár szinte folyamatosan úton van, közel rekordmennyiség, amennyit repül egy évben, mégis szakít időt a jótékonykodásra is: minden augusztusban ő a házigazdája a Party with a Cause című rendezvénynek, ahol a helyi támogatókkal karöltve gyűjtenek egy-egy jó ügyért.

Magyarországra egy tengerentúli turnáról érkezik: az Ultra Fesztivál után (Argentina, Chile) Torontóban és New Yorkban lépett fel, majd tiszteletét tette a Miamiban is.


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek