Gödör Allstars – nyit a régi-új Király utcai underground klub

2021/09/15  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mint ahogy arról beszámoltunk, az egykori Sirály helyén nyílik újra a Gödör.

Gödör Allstars – nyit a régi-új Király utcai underground klub

A 600 négyzetméter alapterületű térben helyett kapott egy pinceklub mellékhelyiségekkel és bárpulttal + backstage, továbbá az utcai szinten egy melegkonyhás, kávézó-szerű közösségi tér és egy galéria, amely egyrészt a földszinti „beülős” hely kiterjesztése, másrészt mindenféle programok – kiállítások, klubok, előadások, beszélgetések, piac, céges rendezvények stb. – helyszíne lesz.Tartozik a klubhoz egy kis terasz is, így az évszakokon átívelő, szabadságon, tolerancián és kultúrán alapuló közösség élette rövidesen újraindulhat.

A Gödör Underground hivatalos nyitóbulija szeptember 16-án, csütörötkön lesz. A legendás Balaton együtteshez érkeznek a műfaj kiemelkedő képviselői: Bárdos Deák Ági, Kamody Ági, Menyhárt Jenő, Müller Péter Sziámi, Kiss Llaci és még sokan mások.

"Különleges, emlékezetes este lesz!" – ígérik a szervezők.

A hely befogadóképességére való tekintettel ajánlott az elővételes jegyek megváltása.

 

Gödör Underground, nyitóbuli, Balaton, Bárdos Deák Ági, Kamody Ági, Menyhárt Jenő, Müller Péter Sziámi, Kiss Llaci

 

 

Szólj hozzá!


Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja európai turnéját

Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja...

Az Atv (és az MTI) értesülése szerint a 74 éves énekes-dalszerző halaszthatatlan és megúszhatatlan csípőműtétje miatt 2023-ra tolta el a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Music Hungary: Vajon lesznek fesztiválok 2022 nyarán?

Jó lenne erre a kérdésre erőteljes bólogatással (headbang?) felelni, de egyelőre óvatosan biccentünk. November 17-18-án a veszprémi Hangvillában tartja szokásos évi konferenciáját a Music Hungary Szövetség, ahol erről is szó lesz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek