Év koncertje - szavazás

Gödör Esszencia 2012

2012. december 27.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Centrál Passage-ba költözött Gödör Klub hagyományaihoz híven idén is komoly felhozatallal zárja az évet, és indítja az újat. Karácsony és újév között “100 százalékos töménységben” áradnak a programok, a vendégek ebben az egy hétben a Klub számos kedvencét láthatják, hallhatják.

Gödör Esszencia 2012

December 27-én a Gödör Kempingre emlékezünk az Ági és Fiúkkal, a Satöbbi zenekarral és a Kutya Vacsorájával.

December 28-án a közönség kedvenc Anna and the Barbies ad nagykoncertet, a november végi lemezbemutató sikerén felbuzdulva. A zenekar elkészítette negyedik stúdióalbumát, Ánem! címmel. Az új dalok mellett természetesen felcsendülnek olyan fesztiváldalok és rádiós slágerek is, mint az Álmatlan, Gombóc, Nyuszika, Don’t fit in, Ördögre kacsintva, Teszt, Néha.

December 29-én Esti Kornél, Ambert Smith és colorStar koncertek lesznek este, előtte délután fél öttől a családokat várjuk egy óévbúcsúztatatóra a legkisebbekkelegyütt azApacuka gyerekszilveszterre, ahol a koncert és a kölyökpezsgő mellett Szilveszteri kellék-gyártás is részük lesz a gyerekeknek a Cellux Csoport jóvoltából.

December 30-án hosszú idő után ismét Balkan Beats Előszilveszter  a berlini DJ Robert Sokoval, és a Szerb KAL zenekarral. A KAL Belgrád külvárosának legdögösebb roma együttese. Életérzése a rock'n'roll, zenéje a balkan blues-ba oltott urban beats. Rengeteg fantáziával és leleménnyel illesztenek össze teljesen különböző hangokat, így zenei világuk egyedül állóan ötvözi a balkáni cigány hagyományokat és a 21. századi életstílust.

Az év utolsó napján a Gödör Klub minden barátot vár egy hatalmas táncolásra. A Klubszilveszteren fellép a kizárólag slágereket játszó Superstarsky, a mostanában ritkán fellépő Besh o droM,  és az Ős-ef Zámbó Happy Dead Band vendégekkel, a koncertek után a holland DJ Ramses Hoppá! Zenéjére táncolhat a nagyérdemű reggelig. A város legmenőbb és legvidámabb bulija, a legkedvesebb arcokkal.

Január 1-jén hagyományosan Korai Öröm koncert lesz, de fellép a Kampec Dolores és a De’part zenekar is.

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek