Gödör Esszencia 2012

2012/12/27  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Centrál Passage-ba költözött Gödör Klub hagyományaihoz híven idén is komoly felhozatallal zárja az évet, és indítja az újat. Karácsony és újév között “100 százalékos töménységben” áradnak a programok, a vendégek ebben az egy hétben a Klub számos kedvencét láthatják, hallhatják.

Gödör Esszencia 2012

December 27-én a Gödör Kempingre emlékezünk az Ági és Fiúkkal, a Satöbbi zenekarral és a Kutya Vacsorájával.

December 28-án a közönség kedvenc Anna and the Barbies ad nagykoncertet, a november végi lemezbemutató sikerén felbuzdulva. A zenekar elkészítette negyedik stúdióalbumát, Ánem! címmel. Az új dalok mellett természetesen felcsendülnek olyan fesztiváldalok és rádiós slágerek is, mint az Álmatlan, Gombóc, Nyuszika, Don’t fit in, Ördögre kacsintva, Teszt, Néha.

December 29-én Esti Kornél, Ambert Smith és colorStar koncertek lesznek este, előtte délután fél öttől a családokat várjuk egy óévbúcsúztatatóra a legkisebbekkelegyütt azApacuka gyerekszilveszterre, ahol a koncert és a kölyökpezsgő mellett Szilveszteri kellék-gyártás is részük lesz a gyerekeknek a Cellux Csoport jóvoltából.

December 30-án hosszú idő után ismét Balkan Beats Előszilveszter  a berlini DJ Robert Sokoval, és a Szerb KAL zenekarral. A KAL Belgrád külvárosának legdögösebb roma együttese. Életérzése a rock'n'roll, zenéje a balkan blues-ba oltott urban beats. Rengeteg fantáziával és leleménnyel illesztenek össze teljesen különböző hangokat, így zenei világuk egyedül állóan ötvözi a balkáni cigány hagyományokat és a 21. századi életstílust.

Az év utolsó napján a Gödör Klub minden barátot vár egy hatalmas táncolásra. A Klubszilveszteren fellép a kizárólag slágereket játszó Superstarsky, a mostanában ritkán fellépő Besh o droM,  és az Ős-ef Zámbó Happy Dead Band vendégekkel, a koncertek után a holland DJ Ramses Hoppá! Zenéjére táncolhat a nagyérdemű reggelig. A város legmenőbb és legvidámabb bulija, a legkedvesebb arcokkal.

Január 1-jén hagyományosan Korai Öröm koncert lesz, de fellép a Kampec Dolores és a De’part zenekar is.

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek