Hajómozgatás heti kétszer – elektronikus szeptember az A38-on

2023/08/24  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az elmosódó évszakhatárok miatt vége a hagyományos augusztusi nyárzárásoknak: az A38-on már a szeptember is nyári hónap lett, így még tovább kitartanak az elektronikus zenei programok a Hajó teraszain.

Fotó: DJ Palotai

Kedd, csütörtök és péntek szigorúan a minimal, deep house és techno szerelmeseinek találkozási pontja. A budapesti éjszakai élet három kiemelkedő szervezőcsapata és az ő vendégeik gondoskodnak a legspécibb szelekciókért. Keddenként a TrueSounds Igazi, mélyről feltörő, a magasba szárnyaló, a szokatlantól nem félő, lényegbevágó melodic, organic és deep house szettjei ringatják az Orrteraszt.

Az utolsó augusztusi Fine Selection eseményén Monoclick és Electric Boutique ötórás b2b szettje sorakoztatja fel a legpatentebb underground house-okat, karcos női vokálokat és a legszilajabb breakeket. De szeptemberben sincs megállás, minden csütörtökön hatalmas közös lazulás várható a Bedroom szervezésében, a hét mértani közepének megünneplésére. Július után a Fine Selection hozza el újra a fedélzetre a Ramazurit, Kirillt, Kernelt és Martin Szépét szeptember 7-én. De a hónap további részében is olyan csemegékre lehet felkészülni, mint Vilmos Vagyoczki és 7mirror.

Minden szombaton a Lick the Click csapata veszi át nem csak az Orr-, de a Tetőterasz feletti irányítást is, és szállítja a legkíválóbb szelektorokat és vendégcsapatokat a Fidulltól a Technokunston át a Pure Lustig. Szeptemberben is hasonló élményekre lehet számítani az egyik legstabilabb szombati sorozaton.

Hajómozgatás heti kétszer: a Next Level és a Bladerunnaz mélyebb medencékben edzett, hajópattogtató trap és drum and bass ütemeket szállítanak minden szerdán és pénteken. A szinte végig teltházas nyári szezon után a szeptemberi szerdákon is a város legkeményebb trap- és dubstep rajongói töltik meg az Orrteraszt a HØT SPØT-on. Pénteken pedig már a Tetőteraszon is drum and bassre csiszolják a talpak a fedélzetet a legzseniálisabb külföldi és hazai meghívottakkal.

Bár több sorozat is évek óta stabil szereplője az A38 nyarainak, ha van ikonikus dj, aki egybeforrt a Hajóval, aki már az avató pezsgőtörésben is aktív szerepet vállalt, az Dj Palotai. Szeptemberben két vasárnapi chillezgetésre is vár mindenkit az utolsó napsugarakban, Yeromossal erősítve.

 

A38, Dj Palotai, elektronikus zene

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek