Hajóval támad a Jégkorszak a Galaxisokon

2015. május 05.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Szombat este a magyar alter két nagyon is szerethető figurája Szabó Benedek, és Hó Márton koncertezik az A38 hajó tetőteraszán. Kísérőként természetesen magukkal hozzák a Galaxisok és a Jégkorszak névre keresztelt háttérben tevékenykedő barátaikat is. A koncertek pontban nyolckor kezdődnek, mert a hatályos szabályok szerint este 22 óra után már nem lehet hangoskodni!

Hajóval támad a Jégkorszak a Galaxisokon

A bajai származású Szabó Benedek hosszú évek óta nyitogatja szárnyait zeneszerző-szövegíró ifjoncként. A szakmabeliek a legendás Cseh Tamáshoz hasonlítgatják, ami tekintettel eddigi munkásságára nem meglepő. A mai fiatalság hétköznapi problémáival foglalkozó dalszövegei, az előadásmód, és az egy szál gitáros alap egyértelmű jele annak, hogy kit választott zenei példaképnek az immáron két lemezes művész. 2013-as Kapuzárási piknik néven futó igencsak nagy sikerű albuma után idén áprilisban került a közönség elé A legszebb éveink című korong, melynek tulajdonképpen a szombati koncert lesz a bemutatója.

Meghívott vendégként Hó Márton (született: Horváth Márton) és a Jégkorszak fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. A két formáció közt igencsak nagy a hasonlóság. Mind zeneileg, mind szövegvilág tekintetében, de még a két főhős pályáját tekintve is testvériesnek mondható a viszony. Hó Márton szintén nem most kezdte a pályát, egyedül írogatta dalait, majd később csatlakozott hozzá néhány zenésztárs is az utazásban. Szintén két albummal rendelkezik, bár a Csodálatos utazások még 2013-ban látott napvilágot, de remélhetőleg az új anyagra sem kell már sokat várni.


 

 

Szólj hozzá!


Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a...

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pontosítunk: 51 évesen és 1 hónaposan zenél Siófokon Lovasi András

Jubileumi, teljes életművét bemutató turnéjának egyetlen balatoni állomása lesz a július 20-i koncert a PLÁZS-on.

Sztriptízbárokban léptek fel, majd egyetlen nap alatt egyetlen dallal világsztárok lettek

Több mint 50 éves pályafutásának összefoglalásaként szimfonikus zenekarral, óriás kivetítővel és különleges látványvilággal megfűszerezett életműkoncertet ad a Smokie együttes Budapesten. A brit legenda a Papp László Budapest Sportarénában, november 28-án lép fel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek