Hajóval támad a Jégkorszak a Galaxisokon

2015. május 05.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Szombat este a magyar alter két nagyon is szerethető figurája Szabó Benedek, és Hó Márton koncertezik az A38 hajó tetőteraszán. Kísérőként természetesen magukkal hozzák a Galaxisok és a Jégkorszak névre keresztelt háttérben tevékenykedő barátaikat is. A koncertek pontban nyolckor kezdődnek, mert a hatályos szabályok szerint este 22 óra után már nem lehet hangoskodni!

Hajóval támad a Jégkorszak a Galaxisokon

A bajai származású Szabó Benedek hosszú évek óta nyitogatja szárnyait zeneszerző-szövegíró ifjoncként. A szakmabeliek a legendás Cseh Tamáshoz hasonlítgatják, ami tekintettel eddigi munkásságára nem meglepő. A mai fiatalság hétköznapi problémáival foglalkozó dalszövegei, az előadásmód, és az egy szál gitáros alap egyértelmű jele annak, hogy kit választott zenei példaképnek az immáron két lemezes művész. 2013-as Kapuzárási piknik néven futó igencsak nagy sikerű albuma után idén áprilisban került a közönség elé A legszebb éveink című korong, melynek tulajdonképpen a szombati koncert lesz a bemutatója.

Meghívott vendégként Hó Márton (született: Horváth Márton) és a Jégkorszak fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. A két formáció közt igencsak nagy a hasonlóság. Mind zeneileg, mind szövegvilág tekintetében, de még a két főhős pályáját tekintve is testvériesnek mondható a viszony. Hó Márton szintén nem most kezdte a pályát, egyedül írogatta dalait, majd később csatlakozott hozzá néhány zenésztárs is az utazásban. Szintén két albummal rendelkezik, bár a Csodálatos utazások még 2013-ban látott napvilágot, de remélhetőleg az új anyagra sem kell már sokat várni.


 

 

Szólj hozzá!


A Koncert.hu tudósítójának sikerült lepisszegnie a Suzanne Vega-koncerten Ákost

A Koncert.hu tudósítójának sikerült lepisszegnie a...

Elöljáróban el kell mondanom, hogy kevés énekesnőt kedvelek annyira, hogy meghallgassak egy-egy teljes albumot tőlük, ezek közé tartozik Suzanne...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

A Skorpió és Balázs Fecó először együtt!

Különleges koncertet láthatnak az M2-Petőfi TV nézői az Akusztik-sorozatban: a Skorpió együttes és Balázs Fecó először zenélnek együtt.A produkciót november 19-én tűzik műsorra.

Nem bírta a rohamot a Spice Girls-turné jegyértékesítő rendszere

A fűszerlányok jelen pillanatban az Egyesült Királyság legnépszerűbb hölgyei. Legalábbis erre lehet következtetni a tényből, hogy 600 ezer jegy kelt el a turnéjukra, ha nem is pillanatok, de pár óra alatt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek