Hangfoglalók: az X-mentes tehetségkutató

2013. december 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Szerencsére vannak még olyan tehetségkutatók, ahol a kreativitás és a hangszeres élő zene a főszereplő, nem pedig a show. Ezek közé tartozik a Hangfoglaló Magyarország. A megmérettetés kiemelt résztvevői közül hárman december 4-én este nyolckor lépnek fel a Gödör Klub színpadán.

Hangfoglalók: az X-mentes tehetségkutató

“A  tehetségkutató-sorozat alappillérei a gyakran két évtizedes múltra visszatekintő regionális, országos és határon túli tehetségkutató fesztiválok, versenyek, táborok. Az ezeken felsorakozó tehetséges zenekaroknak, zeneszerzőknek, szövegíróknak és a zenekarok hangszeres zenészeinek, énekeseinek kíván a Hangfoglaló Magyarország új távlatokat, valós szakmai lehetőségeket és jelentős díjazást felkínálni.” (www.hangfoglalasonline.hu)

A tehetségkutató kiemelt versenyzői közül három zenekar a Gödör Klubban lép fel holnap.

A The Immigrants neve már ismerősen csenghet az indie-rock kedvelőinek. A nemrégiben Horvátországban turnézó pécsi srácokról azt hallani, hogy koncertjeiken nem spórolnak az energiájukkal egy cseppet sem. Közeli terveik között szerepel egy újabb klip készítése, illetve 2014-ben új EP-vel jelentkeznek majd.

A 2013-as évi Hangfoglaló nyertese, Szatmári Juli zenekarával érkezik, akik a pop, a folk és a jazz elemeit vegyítve kalauzolnak el különleges világukba. Juliról érdemes tudni, hogy már több zenei tehetségkutatót nyert, és aki hallotta élőben, nem felejti el a varázsát.

Csak hogy még színesebb legyen az este a HanGerilla csapata még ráteszel egy lapáttal a stíluskavalkádra, és megmutatja, hogy milyen az, amikor egy zenekar a rap, rock, funk, metal és a punk műfajokat sem veti meg. A tokaji banda közeljövőbeli tervei között is szerepel egy EP, addig is szerdán élőben a Gödörben.

 


 

 

Szólj hozzá!


60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

Az Index mozis rovata számolt be arról, hogy a Gyöngyhajú lány melódiái is felcsendülnek Jonah Hill első nagyjátékfilmes rendezésének...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmarad az Alan Parsons Project koncertje!

Az eddig megvásárolt jegyek mostantól visszaválthatók a tervezett koncert dátumaitól számított 30 napig.

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek