Happy birthday, Bon Jovi!

2013. február 07.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

„It's my life”, Livin'on a Prayer”, „Have a Nice Day” – megvannak? S képes vagy azzal is szembesülni, hogy 30 év telt el azóta, amióta az ezeket a nótákat játszó banda megalakult? A Bon Jovi ugyanis 1983-ban indult el azon az úton, ami aztán a slágerlisták élére vezetett.

Happy birthday, Bon Jovi!

A példás családapának, Jon Bon Jovinak az elmúlt év végén kissé meggyűlt a baja a lányával (Stephanie Rose Bongiovi 19), aki heroinbotrányba keveredett, úgyhogy jól jön neki egy kis pezsgődurrogtatás, hogy elfeledkezzen a gondjairól. Persze, ha visszatért már a megérdemelt pihenéséről, a Karib-szigetekről, ahol lesifotósok hada kísérte, hogy bemutathassák jól kidolgozott izmait… Szóval, van mivel emelgetni a poharat, nyilván nagy buli lesz, és ebben a kérdésben, mi, magyarok sem szeretnénk nagyon lemaradni.

Ugyanis sztárvendégek és tribute-zenészek is gőzerővel szervezkednek, hogy minél ütősebbre sikerüljön a budapesti ünneplés, és valóban felejthetetlenül bonjovis hangulatú lehessen az az este, amit az évforduló kapcsán lehet eltölteni a Mentában március 9-én. A műsort részvételükkel támogatók közül már biztosan ott lesznek: Maróthy Zoltán, a Kiss Forever Band színeiben, Tunyoghy Viktor, esetleg (talán) Talán Attila, valamint stílusosan az est házigazdájaként: a Bond Jovi Coverband.

A zenekar tagjai egytől-egyig rutinos előadók, és ami talán a legfontosabb dolog egy feldolgozás-zenekarnál: mind igazi Jovi-rajongók.

Lehet csatlakozni hozzájuk!


Képtár

  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9736
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9738
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9739
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9740
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9741
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9742
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9743
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9749
 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek