Happy birthday, Bon Jovi!

2013. február 07.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

„It's my life”, Livin'on a Prayer”, „Have a Nice Day” – megvannak? S képes vagy azzal is szembesülni, hogy 30 év telt el azóta, amióta az ezeket a nótákat játszó banda megalakult? A Bon Jovi ugyanis 1983-ban indult el azon az úton, ami aztán a slágerlisták élére vezetett.

Happy birthday, Bon Jovi!

A példás családapának, Jon Bon Jovinak az elmúlt év végén kissé meggyűlt a baja a lányával (Stephanie Rose Bongiovi 19), aki heroinbotrányba keveredett, úgyhogy jól jön neki egy kis pezsgődurrogtatás, hogy elfeledkezzen a gondjairól. Persze, ha visszatért már a megérdemelt pihenéséről, a Karib-szigetekről, ahol lesifotósok hada kísérte, hogy bemutathassák jól kidolgozott izmait… Szóval, van mivel emelgetni a poharat, nyilván nagy buli lesz, és ebben a kérdésben, mi, magyarok sem szeretnénk nagyon lemaradni.

Ugyanis sztárvendégek és tribute-zenészek is gőzerővel szervezkednek, hogy minél ütősebbre sikerüljön a budapesti ünneplés, és valóban felejthetetlenül bonjovis hangulatú lehessen az az este, amit az évforduló kapcsán lehet eltölteni a Mentában március 9-én. A műsort részvételükkel támogatók közül már biztosan ott lesznek: Maróthy Zoltán, a Kiss Forever Band színeiben, Tunyoghy Viktor, esetleg (talán) Talán Attila, valamint stílusosan az est házigazdájaként: a Bond Jovi Coverband.

A zenekar tagjai egytől-egyig rutinos előadók, és ami talán a legfontosabb dolog egy feldolgozás-zenekarnál: mind igazi Jovi-rajongók.

Lehet csatlakozni hozzájuk!


Képtár

  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9736
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9738
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9739
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9740
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9741
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9742
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9743
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9749
 

 

Szólj hozzá!


Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a...

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pontosítunk: 51 évesen és 1 hónaposan zenél Siófokon Lovasi András

Jubileumi, teljes életművét bemutató turnéjának egyetlen balatoni állomása lesz a július 20-i koncert a PLÁZS-on.

Sztriptízbárokban léptek fel, majd egyetlen nap alatt egyetlen dallal világsztárok lettek

Több mint 50 éves pályafutásának összefoglalásaként szimfonikus zenekarral, óriás kivetítővel és különleges látványvilággal megfűszerezett életműkoncertet ad a Smokie együttes Budapesten. A brit legenda a Papp László Budapest Sportarénában, november 28-án lép fel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek