Happy birthday, Bon Jovi!

2013. február 07.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

„It's my life”, Livin'on a Prayer”, „Have a Nice Day” – megvannak? S képes vagy azzal is szembesülni, hogy 30 év telt el azóta, amióta az ezeket a nótákat játszó banda megalakult? A Bon Jovi ugyanis 1983-ban indult el azon az úton, ami aztán a slágerlisták élére vezetett.

Happy birthday, Bon Jovi!

A példás családapának, Jon Bon Jovinak az elmúlt év végén kissé meggyűlt a baja a lányával (Stephanie Rose Bongiovi 19), aki heroinbotrányba keveredett, úgyhogy jól jön neki egy kis pezsgődurrogtatás, hogy elfeledkezzen a gondjairól. Persze, ha visszatért már a megérdemelt pihenéséről, a Karib-szigetekről, ahol lesifotósok hada kísérte, hogy bemutathassák jól kidolgozott izmait… Szóval, van mivel emelgetni a poharat, nyilván nagy buli lesz, és ebben a kérdésben, mi, magyarok sem szeretnénk nagyon lemaradni.

Ugyanis sztárvendégek és tribute-zenészek is gőzerővel szervezkednek, hogy minél ütősebbre sikerüljön a budapesti ünneplés, és valóban felejthetetlenül bonjovis hangulatú lehessen az az este, amit az évforduló kapcsán lehet eltölteni a Mentában március 9-én. A műsort részvételükkel támogatók közül már biztosan ott lesznek: Maróthy Zoltán, a Kiss Forever Band színeiben, Tunyoghy Viktor, esetleg (talán) Talán Attila, valamint stílusosan az est házigazdájaként: a Bond Jovi Coverband.

A zenekar tagjai egytől-egyig rutinos előadók, és ami talán a legfontosabb dolog egy feldolgozás-zenekarnál: mind igazi Jovi-rajongók.

Lehet csatlakozni hozzájuk!


Képtár

  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9736
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9738
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9739
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9740
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9741
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9742
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9743
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9749
 

 

Szólj hozzá!


A Kiscelli Múzeum Nagy Gyula emlékének ajánlja a Fekete-Lyuk-kiállítást

A Kiscelli Múzeum Nagy Gyula emlékének ajánlja a...

Szomorú aktualitást ad ennek a tárlatnak, hogy a "Big Boss" a közelmúltban hunyt el, már nem érhette meg a megnyitót.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Aretha Franklin emlére énekel a Harlem Gospel Choir Budapesten

Az afro-amerikai zene nagykövetei december 2-án Aretha Franklin nagysága előtt tisztelegnek és a zenei irodalom legszebb dalaiból válogatnak a MoM sportban.

Terence Hill titokban ismét nálunk járt

Arról már beszámoltunk, hogy a világsztár február 16-án ismét Magyarországra érkezik a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként. Azt is megírtuk, hogy kisorsolnak egy buggyt. Az új infó az, hogy a jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta Terence Hill, melynek során titokban ismét hazánkban járt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek