Év koncertje - szavazás

Happy birthday, Bon Jovi!

2013. február 07.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

„It's my life”, Livin'on a Prayer”, „Have a Nice Day” – megvannak? S képes vagy azzal is szembesülni, hogy 30 év telt el azóta, amióta az ezeket a nótákat játszó banda megalakult? A Bon Jovi ugyanis 1983-ban indult el azon az úton, ami aztán a slágerlisták élére vezetett.

Happy birthday, Bon Jovi!

A példás családapának, Jon Bon Jovinak az elmúlt év végén kissé meggyűlt a baja a lányával (Stephanie Rose Bongiovi 19), aki heroinbotrányba keveredett, úgyhogy jól jön neki egy kis pezsgődurrogtatás, hogy elfeledkezzen a gondjairól. Persze, ha visszatért már a megérdemelt pihenéséről, a Karib-szigetekről, ahol lesifotósok hada kísérte, hogy bemutathassák jól kidolgozott izmait… Szóval, van mivel emelgetni a poharat, nyilván nagy buli lesz, és ebben a kérdésben, mi, magyarok sem szeretnénk nagyon lemaradni.

Ugyanis sztárvendégek és tribute-zenészek is gőzerővel szervezkednek, hogy minél ütősebbre sikerüljön a budapesti ünneplés, és valóban felejthetetlenül bonjovis hangulatú lehessen az az este, amit az évforduló kapcsán lehet eltölteni a Mentában március 9-én. A műsort részvételükkel támogatók közül már biztosan ott lesznek: Maróthy Zoltán, a Kiss Forever Band színeiben, Tunyoghy Viktor, esetleg (talán) Talán Attila, valamint stílusosan az est házigazdájaként: a Bond Jovi Coverband.

A zenekar tagjai egytől-egyig rutinos előadók, és ami talán a legfontosabb dolog egy feldolgozás-zenekarnál: mind igazi Jovi-rajongók.

Lehet csatlakozni hozzájuk!


Képtár

  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9736
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9738
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9739
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9740
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9741
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9742
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9743
  • Happy birthday, Bon Jovi! kép 9749
 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek