Három és...: elrajtolt a DM-turné!

2013/05/07  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A sikeres szombati, nizzai főpróba után ma este startol a Depeche Mode vadonatúj turnéja Tel Avivban. Már csak 2 hét, és Dave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher ismét Budapesten lép fel!

Három és...: elrajtolt a DM-turné!

A Puskás Ferenc Stadionban 6 nappal korábban megkezdődnek az előkészítési munkálatok, május 20-án hajnaltól már a produkció építi a színpadot, a díszleteket és a technikai felszerelést. 60 magyar technikus segít majd az építésben 2 napon keresztül.

Közel 20 kamion és 4 busz szállítja a felszerelést városról városra, amelynek része egy 600 négyzetméteres színpad kifutóval, s egy óriási, absztrakt formájú háttérkivetítő, amely sok esetben a díszletet is adja a showhoz.

A koncert alatt a banda stroboszkópot is használ, valamint füstgépeket és egy 300 darabos lámpaparkot. 

A turnéval gyakorlatilag mindent magukkal visznek a helyszínekre, így viszonylag nagyobb stábbal utaznak és – nem csak a zenekarra, hanem a teljes stábra is - saját szakács főz mindenhol.

A zenekarnak semmilyen extra kívánsága nincs a turnén, sima kisbuszokat kértek a városokban történő közlekedéshez is luxusautók helyett, és az öltözőbe is csupán székeket, kanapét és tükröt kértek angol és helyi napilapok mellett. 

Budapestre Belgrádból érkeznek majd, és a koncert után Zágráb felé veszi az irányt a csapat. 

A Puskás Ferenc Stadionban várhatóan 17.00 órakor lesz a kapunyitás, 19.30 körül lép színpadra a Diamond Version nevű német elektro-dance duó, majd 20.45 magasságában várható a Depeche Mode koncert kezdete, az előzetes jelzések szerint 24-25 dal és egy 2 órás, fantasztikus show várható most a bandától. 

A koncert helyszínére nem lehet bevinni palackokat, üveget, esernyőket, videókamerákat és hangrögzítő eszközöket, ezeket a bejáratnál ellenőrizni fogják!

 *

Felhívjuk a rajongók figyelmét, hogy tudomásunkra jutott, nagy mennyiségű hamis jegy tűnt fel a piacon a budapesti koncertre. 

Ezek a belépőjegyek nagyon hasonlítanak az eredetiekre, szabad szemmel a különbség megállapíthatatlan. A hamis jegyek főként a színpad előtti kiemelt állójegyeket utánozzák, amelyek tavaly novemberben egyetlen nap alatt elfogytak és azóta nem beszerezhetőek. 

Szeretnénk mindenkit arra biztatni, hogy saját felhőtlen szórakozása érdekében belépőjegyet kizárólag hivatalos jegyirodában vagy a www.koncert.hu , a www.ticketpro.hu illetve a www.livenation.hu oldalon keresztül vásároljon. Kéz alól, internetes aukciós oldalakon nem érdemes azokat megvásárolni, bármennyire is eredetinek néz ki a jegy. 

A hamis jeggyel rendelkezők nem tudják megnézni a koncertet és a felhasználók ellen pedig kénytelenek vagyunk eljárást indatani.

 

 


Képtár

  • Három és...: elrajtolt a DM-turné! kép 12307
  • Három és...: elrajtolt a DM-turné! kép 12308
  • Három és...: elrajtolt a DM-turné! kép 12309
  • Három és...: elrajtolt a DM-turné! kép 12310
  • Három és...: elrajtolt a DM-turné! kép 12311
 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek