Három és...: elrajtolt a DM-turné!

2013. május 07.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A sikeres szombati, nizzai főpróba után ma este startol a Depeche Mode vadonatúj turnéja Tel Avivban. Már csak 2 hét, és Dave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher ismét Budapesten lép fel!

Három és...: elrajtolt a DM-turné!

A Puskás Ferenc Stadionban 6 nappal korábban megkezdődnek az előkészítési munkálatok, május 20-án hajnaltól már a produkció építi a színpadot, a díszleteket és a technikai felszerelést. 60 magyar technikus segít majd az építésben 2 napon keresztül.

Közel 20 kamion és 4 busz szállítja a felszerelést városról városra, amelynek része egy 600 négyzetméteres színpad kifutóval, s egy óriási, absztrakt formájú háttérkivetítő, amely sok esetben a díszletet is adja a showhoz.

A koncert alatt a banda stroboszkópot is használ, valamint füstgépeket és egy 300 darabos lámpaparkot. 

A turnéval gyakorlatilag mindent magukkal visznek a helyszínekre, így viszonylag nagyobb stábbal utaznak és – nem csak a zenekarra, hanem a teljes stábra is - saját szakács főz mindenhol.

A zenekarnak semmilyen extra kívánsága nincs a turnén, sima kisbuszokat kértek a városokban történő közlekedéshez is luxusautók helyett, és az öltözőbe is csupán székeket, kanapét és tükröt kértek angol és helyi napilapok mellett. 

Budapestre Belgrádból érkeznek majd, és a koncert után Zágráb felé veszi az irányt a csapat. 

A Puskás Ferenc Stadionban várhatóan 17.00 órakor lesz a kapunyitás, 19.30 körül lép színpadra a Diamond Version nevű német elektro-dance duó, majd 20.45 magasságában várható a Depeche Mode koncert kezdete, az előzetes jelzések szerint 24-25 dal és egy 2 órás, fantasztikus show várható most a bandától. 

A koncert helyszínére nem lehet bevinni palackokat, üveget, esernyőket, videókamerákat és hangrögzítő eszközöket, ezeket a bejáratnál ellenőrizni fogják!

 *

Felhívjuk a rajongók figyelmét, hogy tudomásunkra jutott, nagy mennyiségű hamis jegy tűnt fel a piacon a budapesti koncertre. 

Ezek a belépőjegyek nagyon hasonlítanak az eredetiekre, szabad szemmel a különbség megállapíthatatlan. A hamis jegyek főként a színpad előtti kiemelt állójegyeket utánozzák, amelyek tavaly novemberben egyetlen nap alatt elfogytak és azóta nem beszerezhetőek. 

Szeretnénk mindenkit arra biztatni, hogy saját felhőtlen szórakozása érdekében belépőjegyet kizárólag hivatalos jegyirodában vagy a www.koncert.hu , a www.ticketpro.hu illetve a www.livenation.hu oldalon keresztül vásároljon. Kéz alól, internetes aukciós oldalakon nem érdemes azokat megvásárolni, bármennyire is eredetinek néz ki a jegy. 

A hamis jeggyel rendelkezők nem tudják megnézni a koncertet és a felhasználók ellen pedig kénytelenek vagyunk eljárást indatani.

 

 


Képtár

  • Három és...: elrajtolt a DM-turné! kép 12307
  • Három és...: elrajtolt a DM-turné! kép 12308
  • Három és...: elrajtolt a DM-turné! kép 12309
  • Három és...: elrajtolt a DM-turné! kép 12310
  • Három és...: elrajtolt a DM-turné! kép 12311
 

 

Szólj hozzá!


Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

5 év betegséggel való küzdelem után itt az új Avril Lavigne-dal!

A “Head Above Water” az első, beszédes című dal a készülő új lemezről, amiben énekesnő a Lyme-kórral való küzdelméről mesél.

Megvan a 2019-es Sziget első fellépője: Ed Sheeran

Mi éppen most közöltük a 2018-asról az utolsó beszámolónkat, mondhatni, a megfelelő dramaturgiai pillanatban, mert itt van az első név a jövő évi fesztiválra!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek