Év koncertje - szavazás

Hazatértek az utcazenészek: Bohemian a New Orleans Clubban

2013. október 11.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Néptánccal, vetítéssel és akusztikus hangszerekkel ünnepli Utcabetyár című lemezét a Bohemian Betyars a New Orleans Music Clubban október 17-én.

Hazatértek az utcazenészek: Bohemian a New Orleans Clubban

23 napos utcazene turnéjukról hazatérve örömzenére invitálják önöket a Bohém Betyárok. A 10 000 km-es út emlékeit, videóit és zenéit feldolgozó műsorukra táncbetétekkel, régi és új számok átértelmezésével és különleges hangulattal készülnek. Vendégelőadóként már szokásossá vált tubán és bongón kívül, a svéd-magyar származású Antonia Vai fog együtt énekelni a bandával.

A zenekar Utcabetyár lemezét júliusban rögzítették a Tilos rádióban, majd elterjesztették egész Európában Monacótól Ibizán át egészen Krakkóig. 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek