Hazatértek az utcazenészek: Bohemian a New Orleans Clubban

2013. október 11.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Néptánccal, vetítéssel és akusztikus hangszerekkel ünnepli Utcabetyár című lemezét a Bohemian Betyars a New Orleans Music Clubban október 17-én.

Hazatértek az utcazenészek: Bohemian a New Orleans Clubban

23 napos utcazene turnéjukról hazatérve örömzenére invitálják önöket a Bohém Betyárok. A 10 000 km-es út emlékeit, videóit és zenéit feldolgozó műsorukra táncbetétekkel, régi és új számok átértelmezésével és különleges hangulattal készülnek. Vendégelőadóként már szokásossá vált tubán és bongón kívül, a svéd-magyar származású Antonia Vai fog együtt énekelni a bandával.

A zenekar Utcabetyár lemezét júliusban rögzítették a Tilos rádióban, majd elterjesztették egész Európában Monacótól Ibizán át egészen Krakkóig. 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek