Hazatértek az utcazenészek: Bohemian a New Orleans Clubban

2013. október 11.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Néptánccal, vetítéssel és akusztikus hangszerekkel ünnepli Utcabetyár című lemezét a Bohemian Betyars a New Orleans Music Clubban október 17-én.

Hazatértek az utcazenészek: Bohemian a New Orleans Clubban

23 napos utcazene turnéjukról hazatérve örömzenére invitálják önöket a Bohém Betyárok. A 10 000 km-es út emlékeit, videóit és zenéit feldolgozó műsorukra táncbetétekkel, régi és új számok átértelmezésével és különleges hangulattal készülnek. Vendégelőadóként már szokásossá vált tubán és bongón kívül, a svéd-magyar származású Antonia Vai fog együtt énekelni a bandával.

A zenekar Utcabetyár lemezét júliusban rögzítették a Tilos rádióban, majd elterjesztették egész Európában Monacótól Ibizán át egészen Krakkóig. 

 

Szólj hozzá!


Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Az indexesek vették észre és tették közzé a menedzser posztját.

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek