Hazatértek az utcazenészek: Bohemian a New Orleans Clubban

2013. október 11.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Néptánccal, vetítéssel és akusztikus hangszerekkel ünnepli Utcabetyár című lemezét a Bohemian Betyars a New Orleans Music Clubban október 17-én.

Hazatértek az utcazenészek: Bohemian a New Orleans Clubban

23 napos utcazene turnéjukról hazatérve örömzenére invitálják önöket a Bohém Betyárok. A 10 000 km-es út emlékeit, videóit és zenéit feldolgozó műsorukra táncbetétekkel, régi és új számok átértelmezésével és különleges hangulattal készülnek. Vendégelőadóként már szokásossá vált tubán és bongón kívül, a svéd-magyar származású Antonia Vai fog együtt énekelni a bandával.

A zenekar Utcabetyár lemezét júliusban rögzítették a Tilos rádióban, majd elterjesztették egész Európában Monacótól Ibizán át egészen Krakkóig. 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek