Helyet nekik! Első budapesti koncertjére készül a Twentees

2014. március 06.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Örömmel helyt adunk olyan zenekaroktól érkező híreknek is, amelyek nevének hallatán még nem mindenki kapja fel a fejét: de arra gyúrnak, hogy ezen változtassanak. A hódmezőveásárhelyi Twentees egy zenekari próbán alakult...

Helyet nekik! Első budapesti koncertjére készül a Twentees

Miután a Twentees országosan bemutatkozott a Petőfi Rádió Vadonat című műsorában, első budapesti koncertjét a belváros egyik legkedveltebb underground-kuriózumában, a Kuplungban tartja március 12-én. Az indie-rock formáció 2Face című bemutatkozó EP-jének dalai mellett megszólalnak még mai electro slágerek gitárokra áthangszerelve, és pár klasszikus a műfajból.

A Twentees két éve alakult, amikor egy fúvószenekari próbán az akkor szaxofonozó dobos odament az akkor trombitán játszó énekes-gitároshoz, hogy van-e kedve punk-rock zenekart alapítani. Végül az indie rocknál kötöttek ki, és miután Szeged és környékének közönségét már megtáncoltatták, Budapesten is bemutatkoznak.

A srácok a nagyvárosi parkolástól még félnek, de az érdeklődő tekintetektől és az átszellemülten tomboló tömegtől egyáltalán nem.

A parkoláshoz a Kuplung környékén sok sikert kívánunk, a koncert utána már gyerekjáték lesz!:)

A koncert időpontja: március 12, szerda, 21 óra
A koncert helyszíne: Kuplung, Budapest 1061, Király utca 46.

Beugró nincs!


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek