Helyet nekik! Első budapesti koncertjére készül a Twentees

2014. március 06.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Örömmel helyt adunk olyan zenekaroktól érkező híreknek is, amelyek nevének hallatán még nem mindenki kapja fel a fejét: de arra gyúrnak, hogy ezen változtassanak. A hódmezőveásárhelyi Twentees egy zenekari próbán alakult...

Helyet nekik! Első budapesti koncertjére készül a Twentees

Miután a Twentees országosan bemutatkozott a Petőfi Rádió Vadonat című műsorában, első budapesti koncertjét a belváros egyik legkedveltebb underground-kuriózumában, a Kuplungban tartja március 12-én. Az indie-rock formáció 2Face című bemutatkozó EP-jének dalai mellett megszólalnak még mai electro slágerek gitárokra áthangszerelve, és pár klasszikus a műfajból.

A Twentees két éve alakult, amikor egy fúvószenekari próbán az akkor szaxofonozó dobos odament az akkor trombitán játszó énekes-gitároshoz, hogy van-e kedve punk-rock zenekart alapítani. Végül az indie rocknál kötöttek ki, és miután Szeged és környékének közönségét már megtáncoltatták, Budapesten is bemutatkoznak.

A srácok a nagyvárosi parkolástól még félnek, de az érdeklődő tekintetektől és az átszellemülten tomboló tömegtől egyáltalán nem.

A parkoláshoz a Kuplung környékén sok sikert kívánunk, a koncert utána már gyerekjáték lesz!:)

A koncert időpontja: március 12, szerda, 21 óra
A koncert helyszíne: Kuplung, Budapest 1061, Király utca 46.

Beugró nincs!


 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek