Hétvége a RongyKocsmában: Nemjuci, Kistehén

2013/10/01  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Pénteken az idén 5. születésnapját betöltő Nemjuci érkezik a Rongyba régi slágereivel és új dalaival, szombaton pedig a Kollár-Klemencz László-féle Kistehén "Szimpatizánsok"-turnéja ér Szegedre.

Hétvége a RongyKocsmában: Nemjuci, Kistehén
Végy egy Németh Juci énekesnőt, akit ismerhetünk az Anima Sound System-ből, a Kispál és a Borzos "De szeretnék..." című dalból, a Budapest Bárból vagy a M1 kulturális műsoraiból, majd végy 3 szemrevaló és megbízható srácot, akik nem utolsósorban remek zenészek is, Matyiő és Vasaló az egykori Rémember zenekarból, valamint Szőke Barna a The Qualitons zenekarból. A hozzávalók gondos kiválasztása után a főzést egyszerűen már nem lehet elrontani, mindenképpen Nemjuci lesz belőle! 
 
INFÓ:
Diák: 600 HUF
Nem diák: 800 HUF
(Jegyszedés 21:00-tól)
KONCERTKEZDÉS: 22:00
Koncert után: BOBAN
 
 
A Kistehén 2002-ben jött létre, akkor még egy egészen más vonalon mozogva, de már előrevetítve valami komolyabbat: hogy a kék tó a fák alatt talán nem is annyira tó, mint inkább valaminek a metaforája. Mostanra a tánczenekar jelzőt elhagyták a Kistehén mögül, nem véletlen. Alternatív a szó legszorosabb értelmében. Intellektuális punk zene. Ért az állatok nyelvén. Humorral közelít, de mondanivalója kicsit sem vicc. Keresi az élet mély értelmét. Felteszi a kérdést és hagyja, hogy megválaszolja a közönség. Érdemes rájuk figyelni.

INFÓ:

A zenekar előtt a szegedi illetőségű Kravaiar fogja a közönséget bulira hangolni.
Diák: 600 HUF
Nem diák: 800 HUF
(Jegyszedés 21:00-tól)
KONCERTKEZDÉS: 22:00
Koncert után: BOBAN



Mindkét zenekar frontemberével készült egy villáminterjú, egy-egy mondatot megosztunk ezekből:

"Ha bárkit választhatnál, kivel készítenél közös számot? 
Sabrinával, és megmondanám neki, hogy fixálja a bikinijét a Boys Boys Boysban." (Németh Juci)
 
"Ha bárkit választhatnál, kivel készítenél közös számot?
Amanada Lear-rel a 70es években, nem ma, közben Salvador Dali a háttérben fest minket, ahogy alkotunk." ( Kollár_klemencz László)

Képtár

  • Hétvége a RongyKocsmában: Nemjuci, Kistehén kép 19832
 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek