Menopauza 1170x180

Hiába vártad a pasit a megbeszélt randin?

2017/02/23  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Több hónap szünet után, újra a színpadon láthatjuk Csákányi Esztert, aki felépülve térdműtétjéből,  az Akit az Istenek szeretnek című zenés estjével lép a közönség elé március 1-én, 19 órától a Gödör Klubban. Az előadás a klub „Volt egyszer egy Kaposvár” elnevezésű sorozatának legújabb epizódja.

Hiába vártad a pasit a megbeszélt randin?

A téma örök: nők - végletes lelkiállapotban. Nők, akik alárendelik magukat a férfinak, akik hiába várakoznak a megbeszélt randevún, akik kiszellőztetik a lakásból a  magányt,  és akik mégis mindig életben maradnak. Csákányi Eszter nagy empátiával beszél és dalol a női lélek sokszínűségéről, a test változásairól, különleges és jelentéktelen élethelyzetekről, az örömről és az elillanó pillanatokról.

Akit az istenek szeretnek - Csákányi Eszter zenés előadása

2017. március 1. (szerda), 19:00, Gödör Klub

Előadja: Csákányi Eszter

Zenészek: Wagner-Puskás Péter és Kovács Norbert

 

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek