Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem!

2013. augusztus 15.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A fesztiválszezon utolsó szakaszában is jó pár sztárfellépővel szolgál az idén második évét ünneplő Budapest Park. A szervezők elmondták, a közönség szemmel láthatóan megkedvelte a szórakozóhelyet, és bár az idén lejár a területfoglalási engedélyük, már most tárgyalásokat folytatnak annak meghosszabbításáról, amire jó eséllyel pályáznak, mivel nem érkezett panasz az illetékes hatóságokhoz a hely működésével kapcsolatban.

Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem!

De még mielőtt búcsút intünk az idénynek, óriási bulikra van kilátás - tudtuk meg a keddi sajtórendezvényen. Augusztusban négy különböző stílusú és életkorú banda készül felejthetetlen szülinapi bulit csapni.

Elsőként az idén 10. évét ünneplő Kowalsky meg a Vega lép színpadra augusztus 17-én. A koncert különlegessége, hogy ebben az időpontban készülnek felvenni legújabb videójuk anyagát, tehát öltözzetek szépen, ha szereplésre vágytok!

Sorban a következő a legendás P. Mobil, akik már komoly férfikorral büszkélkedhetnek, ugyanis idén a negyvenet töltik. Vendégművészek, régi tagok és meglepetések is várhatóak augusztus 19-én, de ahogy Schuster Lóránt jelezte, 23 óra után sem áll le a buli, sőt! Hajnalig mulatnak majd a rajongókkal együtt. 

A Compact Disco mondhatni még kiskorúnak számít a maga öt évével, de az ünneplés nekik is jár. Augusztus 22-én várják az érdeklődőket dalokkal és különleges feldolgozásokkal. Előkerülnek többek közt Ákos, LGT vagy akár Kispál és a Borz dalok is a magyar blokkban.

A szülinaposok sorát a magyar altenatív zene koronázatlan királyai a Pál Utcai Fiúk zárják augusztus 30-án. Ahogy Lecsótól, az együttes frontemberétől megtudtuk, jelenleg is folyik a dalok kiválogatása, ami egyelőre igen nehéz feladatnak bizonyul. Négyórányi anyaggal rendelkeznek, ebből kell kiválasztani a nyertes számokat. A régi nagy slágereken túl ízelitőt kaphatunk az új album anyagából is, ami remélhetőleg még az idén napvilágot lát. (Bár Lecsó erre konkrét ígéretet nem mert tenni.)

A szülinaposokon túl még rengeteg program várja a Parka érkezőket. Fellép majd Dobrády Ákos saját és TNT slágerekkel, de lesz még Sing Sing, Ocho Macho, The Carbonfools, Belga, Ladánybene 27, Irie Maffia, Intim Torna Illegál, Punnany Massif, Soerii és Poolek, Supernem, Alvin és a mókusok, valamint a nagy visszatérő Emil Rulez! - akik a VOLT-on adták egyetlen nyári koncertjüket:) -, no és a külföldi nagy kedvenc: Manu Chao.

De vajon mit súgott Schuster Lóránt a Gerendainak?


Képtár

  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17598
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17599
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17600
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17601
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17602
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17603
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17604
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17605
 

 

Szólj hozzá!


Cher kedvet kapott a Mamma Mia-tól: ABBA-dalokból készít lemezt

Cher kedvet kapott a Mamma Mia-tól: ABBA-dalokból...

ABBA-dalokból készít lemezt Cher. A 72 éves Oscar-díjas énekesnő, színésznő a Today Show című reggeli amerikai tévéműsorban beszélt erről.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hány Fahrenheit lesz a Barba Negra Track-ben augusztus 29-én?

Ha Celsiusban is meg kellene megmondani, ahhoz még korán van, ha "zenében", akkor csak egy... A téli buli után nem kell újabb 11 évet várni – a banda nyár végén ismét koncertezik, a Barba Negra Track lesz az augusztusi esemény helyszíne.

Petruska és Szeder furcsa hangulatba kerültek

Petruska az Illés zenekar generációs himnuszát, Az utcánt gondolta újra Szeder társaságában, jobban kidomborítva annak lírai oldalát. A klip a Szederrel közös, több évtizedes barátságát festi fel a képernyőre. Az utcán feldolgozása egyébként a dalszerző-gitáros nemrég megjelent kézműves remix lemezén, a Híd EP-n hallható.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek