Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem!

2013/08/15  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A fesztiválszezon utolsó szakaszában is jó pár sztárfellépővel szolgál az idén második évét ünneplő Budapest Park. A szervezők elmondták, a közönség szemmel láthatóan megkedvelte a szórakozóhelyet, és bár az idén lejár a területfoglalási engedélyük, már most tárgyalásokat folytatnak annak meghosszabbításáról, amire jó eséllyel pályáznak, mivel nem érkezett panasz az illetékes hatóságokhoz a hely működésével kapcsolatban.

Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem!

De még mielőtt búcsút intünk az idénynek, óriási bulikra van kilátás - tudtuk meg a keddi sajtórendezvényen. Augusztusban négy különböző stílusú és életkorú banda készül felejthetetlen szülinapi bulit csapni.

Elsőként az idén 10. évét ünneplő Kowalsky meg a Vega lép színpadra augusztus 17-én. A koncert különlegessége, hogy ebben az időpontban készülnek felvenni legújabb videójuk anyagát, tehát öltözzetek szépen, ha szereplésre vágytok!

Sorban a következő a legendás P. Mobil, akik már komoly férfikorral büszkélkedhetnek, ugyanis idén a negyvenet töltik. Vendégművészek, régi tagok és meglepetések is várhatóak augusztus 19-én, de ahogy Schuster Lóránt jelezte, 23 óra után sem áll le a buli, sőt! Hajnalig mulatnak majd a rajongókkal együtt. 

A Compact Disco mondhatni még kiskorúnak számít a maga öt évével, de az ünneplés nekik is jár. Augusztus 22-én várják az érdeklődőket dalokkal és különleges feldolgozásokkal. Előkerülnek többek közt Ákos, LGT vagy akár Kispál és a Borz dalok is a magyar blokkban.

A szülinaposok sorát a magyar altenatív zene koronázatlan királyai a Pál Utcai Fiúk zárják augusztus 30-án. Ahogy Lecsótól, az együttes frontemberétől megtudtuk, jelenleg is folyik a dalok kiválogatása, ami egyelőre igen nehéz feladatnak bizonyul. Négyórányi anyaggal rendelkeznek, ebből kell kiválasztani a nyertes számokat. A régi nagy slágereken túl ízelitőt kaphatunk az új album anyagából is, ami remélhetőleg még az idén napvilágot lát. (Bár Lecsó erre konkrét ígéretet nem mert tenni.)

A szülinaposokon túl még rengeteg program várja a Parka érkezőket. Fellép majd Dobrády Ákos saját és TNT slágerekkel, de lesz még Sing Sing, Ocho Macho, The Carbonfools, Belga, Ladánybene 27, Irie Maffia, Intim Torna Illegál, Punnany Massif, Soerii és Poolek, Supernem, Alvin és a mókusok, valamint a nagy visszatérő Emil Rulez! - akik a VOLT-on adták egyetlen nyári koncertjüket:) -, no és a külföldi nagy kedvenc: Manu Chao.

De vajon mit súgott Schuster Lóránt a Gerendainak?


Képtár

  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17598
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17599
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17600
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17601
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17602
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17603
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17604
  • Idén lejár a PARK szerződése: carpe diem! kép 17605
 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek