Ilyenek ők: azonnal a gázpedálra lépett a Kobuci

2021/05/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Persze a teljes rendezvényszervező szakma térdelőrajtban állt, az óbudai koncerthelyszín azonban egy kirobbanó sprinttel indította el a szezont – és újra az élő zenét.

Fotó: Kobuci

Mától újra szól az élő zene: a sok ücsörgési, várakozási és reménykedési után újra a koncerteké, a muzsikusoké a főszerep a Kertben.

Ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták: május 26-án – azaz ma este –  a Bagossy Brothers Company tölti meg élettel és zenével a Zichy kastély kertjét.

Holnap este szezonnyitó táncház lesz: a házigazda muzsikusok az Erdőfű Népi Kamarazenekar és a Csürrentő Együttes. A táncház 20 órakor kezdődik az Erdőfű  koncertjével, amely az NKA Halmos Béla Program támogatásával valósul meg, majd a két zenekar felváltva muzsikál  – tánc kifulladásig.

Pénteken pedig betyáros jókedvünk lesz a Bohemian Betyars jóvoltából – szinte hihetetlen, hogy újra együtt táncolhatunk a fiúkkal, akik végre megjöttek – szó szerint és átvitt értelemben is :)

A további programokról rövidesen!

Ezt meg egy darabig mindenhova oda fogjuk írni:

a koncertek – mint zenés-táncos események – a kormány rendelkezésének értelmében csak a magyar védettségi kártyával/applikációval látogathatók, melyekhez szükségeltetik a személyazonosságot igazoló dokumentumaid (személyi/útlevél) valamelyike.

 

 

 

Kobuci, újraindulás, Bagossy Brothers, táncház, Bohemian Betyars

 

 

Szólj hozzá!


Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

A koncert helyszíne a Dürer Nagyterme lett volna, azonban a szervezők közleménye szerint a jelen kialakult építőipari körülmények miatt az nem...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Gyertyafényes megemlékezésre várja a 45 éve elhunyt Király rajongóit a Magyar Elvis Klub

Augusztus 16-án már 45 éve, hogy Elvis Presley zenei tehetségét, magával ragadó lényét csak felvételein tapasztalhatjuk meg. Ezalatt az időszak alatt végérvényesen kulturális ikonná vált: hatása folyamatos a zenészek újabb generációira, sokféle műfajban alkotott dalait nemzedékek hallgatják továbbra is, jellegzetes...

Fehér Balázs a Hajón

A Hajógyár és az A38 közös eseménysorozatának következő Zene x Színház estjén Hegyi Dóri (OHNODY) Fehér Balázst fogja kérdezni a színpadon. A portrébeszélgetést a Momentán Társulat színészeinek improvizatív jelenetei színesítik, az est végén pedig Fehér Balázs Wagner Emillel közösen ad akusztikus koncertet.
Új koncertek