Mamma Mia!

Ilyenek ők: azonnal a gázpedálra lépett a Kobuci

2021/05/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Persze a teljes rendezvényszervező szakma térdelőrajtban állt, az óbudai koncerthelyszín azonban egy kirobbanó sprinttel indította el a szezont – és újra az élő zenét.

Fotó: Kobuci

Mától újra szól az élő zene: a sok ücsörgési, várakozási és reménykedési után újra a koncerteké, a muzsikusoké a főszerep a Kertben.

Ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták: május 26-án – azaz ma este –  a Bagossy Brothers Company tölti meg élettel és zenével a Zichy kastély kertjét.

Holnap este szezonnyitó táncház lesz: a házigazda muzsikusok az Erdőfű Népi Kamarazenekar és a Csürrentő Együttes. A táncház 20 órakor kezdődik az Erdőfű  koncertjével, amely az NKA Halmos Béla Program támogatásával valósul meg, majd a két zenekar felváltva muzsikál  – tánc kifulladásig.

Pénteken pedig betyáros jókedvünk lesz a Bohemian Betyars jóvoltából – szinte hihetetlen, hogy újra együtt táncolhatunk a fiúkkal, akik végre megjöttek – szó szerint és átvitt értelemben is :)

A további programokról rövidesen!

Ezt meg egy darabig mindenhova oda fogjuk írni:

a koncertek – mint zenés-táncos események – a kormány rendelkezésének értelmében csak a magyar védettségi kártyával/applikációval látogathatók, melyekhez szükségeltetik a személyazonosságot igazoló dokumentumaid (személyi/útlevél) valamelyike.

 

 

 

Kobuci, újraindulás, Bagossy Brothers, táncház, Bohemian Betyars

 

 

Szólj hozzá!


HOLTSZEZON – krimifesztivál és más programok Beton.Hofival, Beck Zolival és Szűcs Krisztiánnal

HOLTSZEZON – krimifesztivál és más programok...

Tizenhárom helyszínen több mint száz programmal rendezik meg a második Holtszezon Nemzetközi Kortárs Fesztivált február 23-26. között...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de azért... Tripla koncerttel ünnepel a 4S Street

A poptörténeti , nagy példák mellett öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de látva a mai trendeket, egyre kevesebb formáció mondhatja el magáról, hogy ugyanolyan odaadással, ugyanabban a felállásban és ugyanabban a zenei vonalban tud maradni ennyi ideig.

Billy Talent: Budapesten is megünnepli 30. szülinapját Kanada legjobb punk-rock zenekara

A kanadai punk-rock csapat tavaly bepótolta 2020-ban elmaradt koncertjét, június 7-én pedig visszatérnek a Budapest Parkba, hogy a rajongók repetázhassanak a csapatból és a tavaly megjelent albumukból is.
Új koncertek