Szent Patrik nap a Fonóban

A Fonó megnyitása óta hagyomány a Szent Patrik nap megünneplése. A Bran együttes koncerttel és táncházzal köszönti az írek nemzeti ünnepét március 16-án.

A fotó illusztráció (CNN)
1982. március 28. – ekkor rendezték meg Budapesten az első táncházi találkozót

1982. március 28. – ekkor rendezték meg Budapesten az első táncházi találkozót

A mozgalom a nyolcvanas évek elejére mérföldkőhöz érkezett: az ország legnagyobb fedett létesítményében, a Budapest Sportcsarnokban rendezték meg az I. Táncháztalálkozót, amely azóta is minden évben várja az érdeklődőket. Idén április 5–7. között kerül sor a rendezvényre.
 
Mától mindenkit vár a Fonó, grand opening hajnalig tartó retro táncházzal szeptember 10-én

Mától mindenkit vár a Fonó, grand opening hajnalig tartó retro táncházzal szeptember 10-én

Szeptember 10-én táncházzal nyitják meg az évadot a Fonó Budai Zeneházban: délután négytől hajnalig a kerthelyiséget és a termeket is változatos programokkal tölti meg Táncház Egyesület. A ház vendéglátása azonban már szeptember 5-étől rendes nyitvatartással várja a vendégeket.
 
 
A Kobuci a kezdetekhez való visszatéréssel ünnepli meg a szektor újraindulását

A Kobuci a kezdetekhez való visszatéréssel ünnepli meg a szektor újraindulását

A járványügyi korlátozások feloldása óta teljes kapacitással működő KOBUCI – mint a világzene, a minőségi underground és a ritka blues műfajainak óbudai otthona – stílusosan a kezdetekhez való visszatéréssel ünnepli meg, hogy újra zenével és élettel lehet tele a Kert –...
 
Fotó: Kobuci

Ilyenek ők: azonnal a gázpedálra lépett a Kobuci

Persze a teljes rendezvényszervező szakma térdelőrajtban állt, az óbudai koncerthelyszín azonban egy kirobbanó sprinttel indította el a szezont – és újra az élő zenét.
 
Esőmentes nyári estékre: zene és tánc a Benczúr kertben

Esőmentes nyári estékre: zene és tánc a Benczúr kertben

Nyári estéken a szabad ég alatt, barátságos környezetben, élőzenére, jó társasággal múlatni az időt – ezt kínálja vendégeinek a Benczúr Kerti Esték népzenei sorozata.
 
Folkaréna – az ország legnagyobb táncháza márciusban

Folkaréna – az ország legnagyobb táncháza márciusban

Az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár idén 39. alkalommal várja a népművészet és a hungarikumok szerelmeseit. Március 22-én a folkszakma színe-java képviselteti magát a Budapest Sportarénában.  
 
 
Ferenczy Gyuriék lazítanak koncert előtt a Fonóban :) (FB)

A Fonó legjobb hónapja evör

Négy elismerés: Magyar Brands díj, Womex Top Label díj, Fesztiválszövetségi díjak, 36 remek koncert és 15 felejthetetlen táncház, amit 13 városban összesen 3800 ember látogatott. Dióhéjban így foglalhatnánk össze a Fonó – eddigi legszebb – novemberét.
 
Mindenki táncol: a néptánc legnagyobb ünnepe készülődik az Arénában

Mindenki táncol: a néptánc legnagyobb ünnepe készülődik az Arénában

Harmincnyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt 2019. április 5-7. között, közel 2600 közreműködővel, a Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik legkiemelkedőbb és legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseményeként.
 
Egy hét világzene a jubiláló Kobuciban

Egy hét világzene a jubiláló Kobuciban

Világzenei héttel ünnepli jubileumi, tizedik évadát az óbudai árnyas fák alatt meghúzódó Kobuci Kert. Augusztus 13. és 19. között a Boban Marković Orkestar, a Besh o droM, a Zuboly vagy éppen a Fanfara Complexa mellett a műfaj számos hazai kiválósága és fiatal formációk is...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek